Sommer, sol, tips og gavekort!

/ Skrevet i samarbeid med Polarn O. Pyret

Sommeren har endelig sparket inn døren og danser rundt oss som en brisen charterturist.

I den anledning er det absolutt lov å hive skjorta og bli med på stranda, men husk at barn ikke tåler like mye sol som oss voksne. Veldig mye mindre faktisk. Huden deres er ekstra følsom og bør ikke utsettes for for mye sollys.

Så her kommer et knippe tips som kan være fine å ha med seg inn i sommersesongen:

 

SOMMER OG SOL MED GLEDE!

 • Mellom kl. 11-15 bør man unngå å være ute i solen i lengre perioder for da er solen ekstra sterk. Spis en lang lunsj, ta en pause og finn på inneaktiviteter.
 • Spedbarn skal ikke eksponeres for direkte sol eller høy varme. Hold barnet i skyggen, sleng på en fiffig hatt, lette klær og følg med på at barnet ikke blir for varmt.
 • Er dere på stranden – slå opp en parasoll og nyt livet i skyggen.

 

Nyter livet i skyggen på fanget til mamsen

 

 • Smør barna regelmessig med solkrem og bruk en så vannfast krem som mulig med høy solfaktor. Gjerne egne solkremer til barna spesielt utviklet for barn.
 • Bruk luftige bomullsklær i tettvevd stoff med lange ermer og ben. Lette bomullsplagg av høy kvalitet fungerer veldig bra til å holde varmen ute.
 • Bruk solhatt, tynne klær og solbriller med UV-beskyttelse.

 


Got my shades on, ready to party!

 

 • Små barn som skal bade og være mye i solen bør smøres med solkrem og ha på beskyttende klær mot solen, aller helst med UV-beskyttelse.
 • Drikk mye. Helst vann. Sørg for at barna får i seg mye vann, for væsketapet er veldig høyt på varme dager.

Det er lett å bli litt opphengt i alle sikkerhetsregler og advarsler rundt soling, og det er lett å høres hysterisk ut, men alle som har vært på ferie med et solbrent barn eller vært skikkelig solbrent selv vet hvor ødeleggende det kan være for ferien.

Men er man litt på vakt, bruker god solkrem og klær med UV-beskyttelse er det bare å glede seg til solfylte dager med familien.

 

Storebror har inntatt badestampen til lillesnupp! 😉

 

Polarn O. Pyret har nylig lansert sin kolleksjon med badetøy til barn for sommeren og akkurat nå får du faktisk 50 kr rabatt ved kjøp av badetøy i deres nettbutikk.

Og det er fint, for badetøy med UV-beskyttelse er en veldig god investering for ferien. I tillegg har de også mye annet fint for små solstråler, slik som badekåpe, solhatt, lette sommerklær og mye mye mer.

 

Godt beskyttet mot solen i badetøy med UV-beskyttelse.

 


Denne hjelper lite mot solen, men gjør mye for gleden 🙂

 

Etter et langt bad er det deilig å slenge på seg badekåpa!

 

Badekåpa fra Polarn O. Pyret i bildet over er forresten helt genial, for den gir raskt varme tilbake til litt badekalde barn og den har glidlås i midten, samt belte som henger fast. Finnes i mange størrelser, både i rød og svart.

 

KONKURRANSE – VINN GAVEKORT FRA POLARN O. PYRET!

I anledning lanseringen av den nye sommerkolleksjonen til Polarn O. Pyret har jeg gleden av å kunne utrope en konkurranse på et gavekort på 500 kroner fra deres nettbutikk. Og det burde passe som fot i hose rett før sommerferien.

Alt du trenger å gjøre er dette:

 • Sving over på Instagram, lik bildet jeg har lagt ut der i kveld OG følg @polarnopyret på Instagram.
 • Legg igjen en kommentar under bildet, f.eks “high five” når begge ting er gjort.
 • Alle som liker bildet på min side og følger deres profil er med i trekningen.
 • Vinneren trekkes før helgen og utropes på Instagram.

Lykke til!

 

Søt, smart og fiffig solhatt fra Polarn O. Pyret

 

P.S. I morgen (onsdag 10. juni) starter årets braksalg hos Polarn O. Pyret! Da blir det mange gode tilbud og hele 50 % på en mengde varer, så ikke glem å stikke innom polarnopyret.no for å gjøre noen skikkelige røverkjøp i morgen 🙂

Les mer om solbeskyttelse for små solstråler

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg