Solkrem på ryggen, sol i sinnet

/ skrevet i samarbeid med Cosmica

Nok en dag er i boks her nede i Spania og i dag har vi virkelig kost oss!

Dagen startet rolig med en lang frokost, før fattern og farfar spant på seg sykkelsko og tights og feis i vei på landeveissyklene. Etter tre dager med nei-mat og feriekos var det så absolutt på sin plass med litt friskus-erier.

 

Ffattern hopper på sykkelen, går andre med søpla.. #arbeidsfordeling

 

Jeg skal vel ærlig innrømme at jeg følte meg mer som en pensjonert gymlærer enn Alexander Kristoff der jeg hjulbeint kavet rundt på sykkelen som var minst tre hakk proffere enn meg.

Klikkpedalene fikk meg dessuten til å føle meg som et rådyr på isen iført slalomstøvler.

 

Wiii!

 

Etter en lunsj som vel ikke sto til øverste halvdel av terningen, la vi turen innom feriehuset til noen bekjente og hang ut ved bassenget deres en god stund mens solen stekte og livet lekte.

Heldigvis husket vi å smøre alle mann før t-skjortene ble kastet og solen fikk flørte fritt. For en idyllisk familieferie kan fort bli spolert om man glemmer å smøre liten og stor med solkrem.

Jeg husker selv en sommer jeg tilbrakte hele min første feriedag ved bassenget, iført kun badebukse, ingen solkrem. Den natten.. Ja. Den var ikke bra. De neste par dagene av den ferien gikk vel egentlig rett i søppelbøtta.

Men du har kanskje ikke opplevd å få ferien spolert av en nådeløs sol som svir av både hud og ferieglede, så derfor vil jeg bare minne deg på å bruke rikelig med solkrem i ferien!

 

Mamma hjelper plutten…


… slik at plutten kan hjelpe mamma 🙂


Mens fattern hjelper seg selv 😉

 

Spesielt viktig er det å smøre barna godt, for barn er ekstra sensitive for den sterke solen. Huden deres er ikke så hardfør, dessuten har de gledet seg hele vinteren til å leke, bade og herje i solen, og skyr derfor skyggen som pesten.

Husk at de minste barna aller helst skal skjermes helt for solen og dekkes med klær, solhatt og skygge. Skal de likevel eksponeres for sol bør de smøres rikelig med en solkrem.

Og når du først skal smøre barna, pass på å bruke solkrem av god kvalitet og høy solfaktor.

 

Cosmica har solkremer for hele familien!

 

Vi bruker Cosmica solkremer, som har et bredt sortiment av solkremer av høy kvalitet.

Cosmica har blant annet en helt egen serie solkremer utviklet spesielt for barn. Disse solkremene har gjennomgående høy solfaktor, eget partikkelfilter og gir effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.

 

Kos med basseng, men husk å beskytte huden!

 

Effektiv solkrem for barn, solfaktor 50

 

Og selvfølgelig, når man kommer hjem etter en lang dag i solen og er klar for å tone det hele ned: Glem ikke Aftersun for å tilføre huden sårt etterlengtet fuktighet og pleie etter en tøff dag på jobb.

Og mens gelen tørker passer det alltid bra med en runde yatzy 😉

 

Cosmica Aftersun er en behagelig gel som virker kjølende på varm hud.

 

Men nå lukter det stekt kjøtt fra kjøkkenet og jeg har enda ikke dusjet all sand ut av shortsområdet, så på tide å hoppe inn i dusjen og opp og ut på takterrassen.

Heldigvis sover begge barna søtt, takket være iherdig leggeinnsats fra mor og god solpleie. Etter en solfylt dag som dette er det alt man kan håpe på, for alle som har vært på ferie med solbrente barn eller vært solbrent selv, vet hva det kan gjøre for feriegleden.

Så husk: Hvor enn du skal i sommer – vær trygg i solen 🙂

 

Takk til muttern som stilte som stuntrygg 😉

 

Cosmica har solkremer og solpleieprodukter for enhver anledning og her kan du se nærmere på noen knallfine produkter som helt sikkert vil falle i smak:

 

Til barn:

High protection sun spray, SPF 30

Sensitive sun cream, SPF 30

Sensitive sun cream, SPF 50

 

Til kropp:

Ultra light milk, SPF 20

 

Til ansikt:

Mattifying Face cream, SPF 20

Nourishing Sun cream, SPF 30

 

/ Vær trygg i solen 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg