Feriemodus og våkenetter

Det er lett å la seg lure av feriemodus. Man tenker at kommer man seg først på ferie er man fritatt alle vanlige regler.

Jeg trodde for eksempel at feriemodus skulle medføre at alle gikk inn i et tempo med late dager og laaange netter. Men neida.

Klokken.. tja.. hva kan den ha vært? 03-noe, våknet jeg av en lyd og gløttet motvillig til siden. Der sto plutten og strålte som en sol, klar for en ny dag. Eller i hvert fall en liten matbit. Så da ble det, veldig mot vilje, å karre seg opp av senga og finne veien til kjøleskapet i halvblinde.

 

 

Youtube, kokosyoghurt, kos og stryk og vipps var en time passert mens fattern satt med evighetsblikket i veggen og ventet på at pluttemann skulle bli trøtt.

Og som ved et guds mirakel ble han heldigvis det til slutt, så mens resten av Spania begynte å våkne til live kom vi oss tilbake i seng igjen..

For første gang noensinne sovnet han inntil meg mens vi lå og pjusket på hverandre og småpratet helt til vi begge veltet inn i drømmeland med støvlene på.

Noen timer senere knirket vi oss ned til frokostbordet, der resten av gjengen ventet. Og det må jeg si: Etter en litt brokete natt er det få ting som smaker bedre enn en stooor kopp kaffe og frokost servert i bakhagen med sitroner fra eget tre og kortreist alt. Plutselig er det ikke så ille å være trøtt som en rumpepinne.

 

Plutten sitter klar og venter på vannmelon 🙂

 

Yum!

Lun kaffekrok på taket.

 

Utsikt fra takterrassen.

 

Og vipps var dagen i dag.

Turer planlegges, ting ryddes, lillesnupp tar seg en cowboystrekk og gartneren er på plass for å gjøre unna dagens arbeidsoppgaver i sine nyinnkjøpte arbeidsstøvler.

 

Crocs.. på ferie er det lov. Såvidt.

 

/ Buenos dias

* Følg Feriehjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg