Med småbarn på reisefot

Med kroppen full av is, pølser og hurramegrundt la vi i vei like før barnas leggetid i går. Med avreise fra Torp en time etter nattinatt og fire timers flytur med Ryanair foran oss kan man vel trygt si at det var knyttet noe spenning rundt hvordan dette ville gå.

 

 

Hvordan ville det bli å reise med to små barn? Hva vil skje når de blir skikkelig overtrøtte? Ville barna tilte i vinkel? Ville Ryanair leve opp til sitt brokete rykte? Ville det bli som å sitte i en stor rustholk med en rakett i hekken? Og hvis alt gikk bajs; ville det bli plass på flydassen til at pappa kunne krølle seg ned i fosterstilling og gråte en skvett??

En liten pust i bakken, men 14 sekunder senere var det partytime igjen

 

Det rareste av alt: Det gikk sååå smooooth! Det kunne seriøst ikke gått bedre om jeg så hadde løyet om det! Ikke så mye som en tåre fra barna, selv når plutten tikket inn på 5 timer overtid. Ja, for han skulle jo selvfølgelig ikke sove et sekund på flyet.

Men da er det fint å fly litt utenfor høysesong, hvor det plutselig er et par ledige seter på flyet så man får litt ekstra boltreplass. Så et lite stalltips der hvis man har mulighet til det. Jeg har også hørt mye rart om Ryanair, men for oss gikk det helt knirkefritt. I hvert fall denne gangen.

7 timer etter ordinær leggetid traff vi de spanske loppekassene med et drønn og sov til langt utpå dagen i dag. Plutten sovnet i bilen og skjønte forståelig nok ikke stort da han våknet i et rom han aldri har sett før. Derfor våknet jeg i dag til et småskeptisk:

– Pappa?

– Mjaaa..?

– Hvor er vi?

Men så fort han innså at vi har eget sitrontre utenfor, ferske aprikoser i nærbutikken og dusj på takterrassen, var det plutselig topp stemning og doux points til España.

Men nå: Ut på tokt. Prekas!

 

 

/ Hasta luego

* Følg Spanskehjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg