3 smarte apper for den første tiden

/ skrevet i samarbeid med Libero

 

Veldig få mennesker går inn i sitt første svangerskap med alle svarene. De aller fleste er en stor bøtte med spørsmålstegn. Da er det fint å vite at god hjelp aldri er langt unna!

Her skal du få tips om tre apper utviklet av Libero for å gi deg flest mulig svar i en tid hvor du sannsynligvis har veldig mange spørsmål.

Appene gir ikke bare nyttig informasjon, men også og et par skikkelig fine bonusfunksjoner for å ta vare på dine beste minner, rett på mobiltelefon eller nettbrett.

 

Gravidreisen

For en utrolig kul sak! Med denne appen får du hjelp til å ta fine bilder dag for dag gjennom hele graviditeten, som til slutt blir satt sammen til en fin filmsnutt du kan dele med venner og familie.

Søren heller, denne kjenner jeg at vi skulle hatt under våre svangerskap, for denne dag-til-dag-transformasjonen er absolutt en filmsnutt det kan være veldig trivelig å ha med seg videre i livet.

 

Lett å redigere bilder og sette sammen til en kjempefin film

 

Gravidboken

Gravidboken er et fantastisk verktøy for deg som ønsker å følge svangerskapet fra dag til dag og vite hva som skjer underveis. Her kan du lese om hvordan fosteret utvikler seg, samt komme enda nærmere barnet via interaktivitet med lyd og film.

Gravidboken er en komplett guide og tar for seg alt som kan være greit å vite rundt graviditeten og småbarnslivet. Dette inkluderer blant annet kosthold og mosjon, fødselsforberedelser, pakketips før fødselen og mye mer.

 

Følg svangerskapet fra dag til dag

Gravidboken er en komplett guide som også ser på mosjon, kosthold m.m.

 

Liberoklubben

Liberoklubben er veldig mye mer enn bare en app. Er du gravid, går med tanker om å bli det eller har bleiebarn i huset, men ikke enda er medlem av Liberoklubben, anbefaler jeg varmt å melde deg inn med det samme. Dette er en gratis fordelsklubb og medlemskapet i Liberoklubben gir deg mange fordeler.

Ved innmelding får du en knallfin startboks med mange gode vareprøver (og en veldig populær liten bieleke), viktig informasjon og selvfølgelig også den populære poengbutikken. Her bruker du kupongkoder fra bleiepakker og stelleprodukter til å veksle inn i nye ting i poengbutikken. Et veldig smart lite sparesystem for oss bleieskiftarbeidere.

 

Startboksen fra Liberoklubben som blant annet inneholder …


Den superpopulære knitrebien!*
(* Lillesnupp, vippestol og sofa er dessverre ikke inkludert 😉 )

Liberoklubben har også sin egen knallfine app der man kan du følge barnets reise helt fra et lite embryo helt opp til 4-årsalderen. Hele veien gjennom kan du lagre de viktigste øyeblikkene i din egen tidslinje. Dette er en fantastisk mulighet for å huske de viktige stundene til senere i livet.

 

Skjermbilder fra Liberoklubben-appen

 

Så hvis du er i markedet for gode produkter, nyttige råd og smarte apper anbefaler jeg å sjekke ut appene, melde deg inn i Liberoklubben og se frem til en tilværelse med litt færre spørsmålstegn og litt flere svar.

Klikk og les mer om Liberos smarte apper

 

/ Ha en smart dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg