Vinn knallfine badeleker

/ konkurranse i samarbeid med BR Leker

 

Jeg har alltid elsket å senke meg ned i badekaret for et glovarmt bad i rolige omgivelser. Bare meg, vannet, kanskje noe rolig musikk og et hav av tid til store tanker.

Plutten er ikke helt der enda. Han elsker heldigvis å bade, men å ligge stille og høre på klassisk musikk blir naturligvis litt i kjedeligste laget for ham. Og godt er det 😉

Han krever underholdning av ypperste sort, men da kan han til gjengjeld også bli i badekaret til både totter og fingre er så skrukkete og myke at han ser ut som en blek rosin.

 

Rigget, klappet og klart for lek 🙂

 

Må bare pønte baderommet litt 😉

 

Med mange skumgummifigurer har man nok å stri med helt til vannet blir kaldt

 

Etter at vi fikk prøve et utvalg badeleker fra BR Leker har det blitt enda mer populært å bade. For vi trengte virkelig noen nye leker, da de forrige enten var blitt veldige kjedelige eller rett og slett kasteklare fordi de var blitt gamle og ugne.

Så da var det helt himmelsendt å plutselig kunne baske seg med noe nytt og kult som han aldri har sett maken til.

Før hadde han bare noen ender, et par kopper, noen svamper og et par klinkekuler (av alle ting), men nå har han plutselig et helt arsenal av nye morosaker. Egen fiskestang, aktivitetsstang, superkule skumklistremerker og øser og ting som kan lekes og styres med til vannet er kaldt og huden går i rosinmodus.

 

Middagen er i boks #fiskepinner

 

Fast fisk! En skikkelig rugg! (Faktisk fattern som fisker her … #barnslig)

 

Og nå kan denne supre pakken med kjempemorsomme badeleker bli din!

 

KONKURRANSE – VINN BADELEKER!

For i samarbeid med BR Leker har jeg gleden av å kunne tilby et fantastisk gavesett med badeleker til én heldig leser og hans/hennes lille badenymfe. Premien består av Aktivitetsstang til badekaret, Skumgummiklistremerker, Fiskemoro og Baderangler.

Så hvordan kan du stikke av med denne fjonge gavepakken? Lett!

1. Sving innom BR Leker og ta en titt på deres utvalg av stilige og morsomme badeleker. Klikk her – BR Badeleker.

2. Legg igjen en kommentar under dette innlegget med noe så enkelt som en skikkelig HIGH FIVE hvis barnet ditt er glad i å leke og er i markedet for et sett med nye, kule badeleker.

3. OBS: Husk å legge igjen e-postadresse i kommentaren ellers får jeg ikke tak i deg. E-posten blir ikke misbrukt, jeg lover.

4. Sett deg tilbake i godstolen og vent. Konkurransen kåres førstkommende søndag og vinneren kontaktes direkte.


Helt geniale skumgummifigurer som kan smelles opp og tas ned uendelig mange ganger.


P.S. Hvis du ikke klarer å vente så lenge, stikk innom BR Leker og bestill noe annet fra deres sortiment av stilige og morsomme badeleker.

Se utvalget her – BR Badeleker

/ Lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg