Vinn jakke fra Helly Hansen

/ sponset konkurranse

Endelig er sommeren snart på vei og det er på høy tid å begynne å glede seg til grilling, strand, vannmelon og flass på nesa.

Men så er det også viktig å huske på en annen ting, for selv om man tror, håper og forventer at hver eneste sommerdag skal bli slik…

 

 

… så må man ikke glemme at sommeren også byr på veldig mange av disse:

 

 

Og til sånne dager kan det være greit å være godt kledd. For regn er jo egentlig ikke så ille bare man har skikkelig godt regntøy som tar brodden av det sure været.

Helly Hansen er en velkjent leverandør av kvalitetsklær utviklet for norske forhold og regnjakken Dubliner er intet unntak. Denne værføre jakken er vanntett, ventilerende, vindtett. Produsert med Helly Tech Protecion og helforseglede sømmer, er den helt perfekt for våte dager med kjipt ruskevær.

Og det kommer godt med, for enten man skal sykle til jobben eller gå en tur med hunden er det alltid deilig å komme tørr og god tilbake.

Les mer om Dubliner regnjakke

 

Den gamle mannen og havet 😉

 

KONKURRANSE – VINN REGNJAKKE FRA HELLY HANSEN!

I samarbeid med Helly Hansen og G-sport/G-MAX har jeg vært så heldig at jeg får dele ut en knallfin Dubliner-regnjakke, maken til den jeg har på bildene.

Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av deg selv utendørs, i regnværet, og legge det ut på Instagram med hashtaggene #weloverain og #gsport, så er du med i trekningen av en knallfin Dubliner-jakke fra Helly Hansen og G-Sport/G-MAX. Hver uke trekkes det flere heldige vinnere av knallbra regntøy.

Les gjerne gjennom reglene først og husk at du må ha åpen profil. Konkurranseregler, oversikt over bidrag og mer informasjon finner du her:

–> Delta i konkurransen – Vinn regntøy fra Helly Hansen

 

#norsksommer #weloverain #gsport

 

/ Lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg