Vinn tidenes beste stellebag!

Det er sol, søndag og snaaart sommer og stemningen er på topp! Derfor kliner vi til med en konkurranse og denne premien, ja DEN vil du få med deg!

/ sponset innlegg

Før man får barn er det mye man ikke tenker på ved det å ha barn. Hvordan man skifter bleier, hvor mye som må pakkes hver gang man skal ut på tur og så videre. En annen ting man ikke tenker på er alle de praktiske tingene man plutselig får behov for. Ting man aldri har hørt om før. Som bleiebøtte. Eller stellebord.

Men så får man barn og vipps blir man kjempeopptatt av det. Man googler seg frem til testvinnere i alle slags kategorier, sjekker priser, årsmodeller, ekstrautstyr, kommentarer, mammaforumer, opp ned og i mente, før man til slutt tar en beslutning.

Stellebag er en sånn ting. Jeg ville kanskje ikke tenkt over det før, men nå vet jeg at en god stellebag er verdt sin vekt i gull! Stelleveske er én ting, men stellebag er hakket mer krevende, for her skal du plutselig ha plass til en del ting uten at det skal bli helt kaotisk for det.

Og kaotisk, det blir det ofte. Spesielt her i huset, for frua har sitt system når hun pakker bagen og når jeg begynner å rote rundt nedi der blir det fort kaos i alle rekker. Men nå har vi endelig fått tak i den perfekte stellebagen som byr på en drøss med smarte løsninger!

 

Masse oppbevaringsplass. Fin er den også.

 

Egen sjiraffparkering (kan også brukes til annet).

 

Godt med plass! Bleiestabel til referanse (stor størrelse, type 6).

 

Kushies My Bag er noe i nærheten av den ultimate stellebagen for når man skal ut på tur. Dette er ikke en liten stelleveske altså, men en bag til alt man trenger når man skal ut og farte med en baby. Og det blir fort en del. Da er det så genialt med en bag som har egne lommer og markerte områder for å gjøre organiseringen så mye lettere.

I tillegg kommer bagen med masse smart tilleggsutstyr, som et stelleteppe, pute og egne oppbevaringsbokser og poser for mat, rent tøy, skittentøy, søppel m.m. Perfekt for når to foreldre pakker litt om hverandre og alt går i hastig tempo.

 

Smarte poser for lettere organisering.

 

Slik som i dag da vi skulle på søndagsmiddag til svigers og alt måtte hives sammen i siste liten. Vipps så lå klærne i klesposen, lekene i siderommet, en matbit i matboksen og så videre. Sånt kommer veldig veldig godt med i en travel småbarnshverdag.

 

Ut på tur, aldri sur! (bare litt trøtt i trynet)

 

Men hey, jeg skal jo ikke være så ego at jeg sitter her og skryter av stellebagen uten å gi DEG muligheten til å sikre deg en selv.

Så derfor: Kjør konkurranse!

 

VINN TIDENES BESTE STELLEBAG!

Konkurransen avholdes i samarbeid med Kushies.no – en knallbra nettside som selger flotte babyklær og barneprodukter av beste kvalitet. Deriblant Kushies My Bag.

De har også masse flotte nyheter på klesfronten, slik som disse to antrekkene her vist frem av vår lille snupp som akkurat har fylt 6 måneder og derfor pyntet seg litt for anledningen.

 

Chillin´ 🙂

 

Pretty in pink <3

 

Og er du ute etter prisvinnende leker og andre smarte produkter til barna, så har de det også:

 

Zolo Stacrobats – morsom magnetisk leke for barn i alle aldre

 

Men nå: Over til …

Konkurranse: Vinn Kushies My Bag!

For nå har du sjansen til å vinne din helt egen Kushies My Bag! Én heldig vinner stikker av med en helt fantastisk stelleveske og her er alt som må til:

 1. Lik siden til Kushies.no på facebook.
 2. Legg igjen en kommentar her på bloggen der du skriver om du ønsker å vinne blå eller rosa bag. Bare skriv blå eller rosa, det holder.
 3. Men obs obs obs: Du må legge igjen en gyldig e-postadresse. Ellers blir det vanskelig for meg å få sendt deg gratulasjonsmelding hvis du vinner.
 4. Dett var dett, lett som en plett! På en sprett. Og en trampett.

Vinneren kontaktes direkte på e-post.

Lykke til!!

 

Blå eller rosa? Valget er ditt 🙂

 

P.S. Etter at du har meldt deg på konkurransen, husk å ta turen innom Kushies.no, der du nå får 10 % rabatt på alt, siden du er så elskverdig og leser denne bloggen. Legg inn koden “Pappas Kushies” ved bestilling, så får du tilbakeført 10 % av handlebeløpet. Tilbudet gjelder frem til og med fredag 23. april.

–> Gå til Kushies.no

 

/ Lykke til!

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg