Smarte tips til førstegangsforeldre

/ sponset innlegg

Den første tiden som nybakte førstegangsforeldre er en kaotisk tid med veldig mange spørsmål og nye bekymringer.

Her skal du få noen råd som kan komme godt med på veien, for jeg husker veldig godt den forvirrende følelsen da vi kom hjem fra sykehuset som nybakte foreldre for aller første gang …

Nybakt og livredd pappa med en nyfødt miniplutt på fanget.

 

Da døren lukket seg bak oss og vi trampet inn i stua var alt så merkverdig rart og stillet. Så veldig annerledes fra da vi hadde forlatt leiligheten noen dager tidligere. Det så jo veldig ut som det samme stedet vi bodde tidligere, men likevel var noe annerledes. Vi hadde med oss et nyfødt barn på slep. Vi var foreldre nå.

Leiligheten som hadde vært vår trygge lille hule var nå full av usikkerhet og uvitenhet. Vi vet da ingenting om å være foreldre, hva pokker gjør vi nå?!

 

Hva erre vi har stelt i stand?!

 

Heldigvis hadde vi både foreldre og venner vi kunne ringe, og selvfølgelig google; førstegangsforeldres beste venn. Men det kjipe med å lete etter nyttig informasjon på nettet er at man får så utrolig mye rare svar tilbake. Rare og tidvis motstridende.

Og det er jo så mye man lurer på!! Ikke bare det, men man ønsker jo ikke å gamble med rådene man får til å ta hånd om en liten baby. Derfor er det viktig å velge sine kilder med omhu. Så da passer det jo fint at jeg kan dele et par stalltips som kan komme godt med langs veien.

Først og fremst vil jeg anbefale alle vordende førstegangsforeldre å melde seg inn i Liberoklubben som gir deg mange fine fordeler, veldig nyttig informasjon om svangerskapet og barnets første leveår, og en knakende flott startboks attåt. Så hvis du venter barn og har lyst på noe fint og nyttig helt gratis: Sjekk ut Liberoklubben 🙂

 

Knallfin startboks får du helt gratis ved innmelding!

 

Men Libero har også laget en helt genial side full av smarte tips til førstegangsforeldre!

Siden med tipsene er virkelig verdt å sjekke ut og lagre som fast bokmerke i nettleseren, for her finner man blant annet flere knallfine videoer med smarte tips til når man skal begynne med amming, hva man bør tenke på når barnet skal bades, hvordan man utfører babymassasje og så videre.

Denne siden fantes ikke da jeg ble fattern for første gang, men den hadde jeg jaggu hatt godt av. Det er jo ikke som at en liten baby kommer med noen slags instruksjonsmanual, mener jeg. Så et knippe videoer som gir gode råd om hvordan man går frem og hvilke produkter som kan være fine å bruke, er absolutt å anbefale.

En slik side med videoguider er helt genial for førstegangsforeldre, ikke bare fordi man får smarte tips som kommer veldig(!) godt med i starten, men også fordi det sparer tid på å tråle nettet etter råd i øst og vest.

 

Råd til Amming, babymassasje, trøsting og bleieskift – bare noen av de smarte videosnuttene :-)

 

Så enten du er nybakt, vordende, babysyk eller bare litt nysgjerrig på å lære mer om babystell:

–> Klikk her for å se alle de smarte videoguidene

 

/ Lykke til!

Siste innlegg