Vinn sommerkroppen 2015

  •   

Klar for sol og sommer, men bikinien sitter ikke helt som den skal? Bli med på konkurranse og bli strandklar på bare 10 uker!

/sponset innlegg

Så var det den tiden av året igjen, den tiden da man enten må ta et valg om å kaste seg rundt og prøve å trimme på plass en slags sommerkropp eller bare la det skli et år til og heller fylle opp påskeegget igjen.

For nå som påsken er over og påskeegget er tomt, kan vi vel alle kjenne den kilende følelsen et sted bak i nakken. Du vet, den som sier at det går mot sommer. Sommer, strand og bikinisesong.

Og jeg er vel ikke alene om å ha prøvd mang en gang å ro i land en røddig sommerkropp, men endt opp med en skuffende badering rundt magen og et tomt løfte om at neste år skal man begynne tidligere og alt skal bli så mye bedre. Men så gjør det kanskje ikke det neste år heller.

 

Neste år kanskje.

 

For det er faktisk ikke så lett å komme seg i form på egen hånd.

Freske fristelser og deilige kaloribomber lurer bak hvert et hjørne og selv om man er topp motivert 1. januar, så ender man fort opp i den samme gamle tralten. Kake på jobben, litt ekstra kos til tacoen, litt kos her, litt kos der og vipps så har man kost seg rett ut av sommerkroppen. Igjen.

 

 

La dette året bli annerledes!

For selv om du kanskje er topp motivert, så er det ikke så lett å fikse alt på egen hånd, men nå kan DU få nøyaktig den drahjelpen du trenger!

 

KONKURRANSE – VINN SOMMERKROPPEN 2015 !

I samarbeid med Vektkonsulentene deler jeg ut to 6-måneders premium medlemskap og tilgang til absolutt alt ved deres kostprogram. Dette er et lettfattelig og ganske genialt opplegg som er veldig lett å komme i gang med og som byr på mange fristende retter, egne ukemenyer for ulike dietter og mye mer.

Med dette opplegget kan du fint gå ned opptil 1 kilo i uka på en sunn og forsvarlig måte og dermed være 10 kilo letter og strandklar om bare 10 uker.

For det dreier seg ikke om å bli kvitt mest mulig vekt raskest, men å legge om til en ny og sunnere livsstil. For vektnedgang skal ikke handle om å sulte seg radmager og deprimert, men å spise sunn og god mat full av energi og næring.

 

Grillet laks med brokkolisalat og melon


Curry med blomkål og kikerter

 

Selvfølgelig kan man også lage sin egen mat og ikke følge deres meny for hvert eneste måltid, så lenge man husker å få med seg hver eneste kalori. Et idiotsikkert system bare man gjør det skikkelig 🙂

 

Omelett in the making. Her skal det veies!

Så lenge hver eneste kalori går i loggboka har man full kontroll på inntaket 🙂

 

Vektkonsulentene gjør det superenkelt å komme i gang med et nytt og sunnere liv og legger opp hele uka for deg, hvert eneste måltid, slik at du slipper å bruke tid og energi på å sette sammen en sunnere meny for ditt nye liv.

Jeg digger spesielt at de har enkle og praktiske løsninger som at man kan skrive ut alle ingrediensene man trenger for hele uka med bare ett tastetrykk. Sånt gjør det så utrolig mye lettere.

 

Dagens meny på min diett. Yum!

 

* VINN MEDLEMSKAP *

Så hva skal til for å vinne 6-måneders premium medlemskap hos Vektkonsulentene?

Enkelt!

  • Legg igjen en kommentar der du rett og slett bare roper ut: SOMMERKROPPEN 2015!!
  • Husk å legge igjen e-postadresse!
  • Søndag 12. april trekkes to heldige vinnere.

Lykke til!

 

Ønsker du å ta en titt på kostprogrammet allerede i dag?

–> Les mer om Vektkonsulentene

 

/ Sommerkroppen2015, here we go 🙂

* Sjekk ut Vektkonsulentene på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg