En tid for god tid

Det jeg kanskje liker aller best ved påsken er at det er høytiden for god tid. Butikkene stenger, arbeidsplasser står tomme og verden blir tvunget til å ta en pause.

Og det trenger vi. Hverdagen går unna i et forrykende tempo og det er lett å glemme å leve, men i påsken så må man. En tid for ettertanke, en tid for kos.

Ingenting annet skjer i påsken. Akkurat nå mens jeg sitter og skriver hører jeg faktisk at det ringer i kirkeklokker. Det tror jeg er det første og potensielt eneste som kommer til å skje i dag.

Her feires påsken med hjemmekoselige aktiviteter i rolig tempo, slik den bør og skal. Som å finne frem litt tradisjonell påskepynt og sette det sammen til en koselig liten påskeutstilling, selvfølgelig akkompagnert av barnas siste kunstverk fra barnehagen.

 

Knekt egg ingen hindring 🙂

 

 Eller å sitte på kjøkkenet og leke med vannmaling helt til barna går lei og fattern begynner å briljere med gamle kunster.

 

Når fattern fisker frem gamle skills for å imponere pjokken

 

Eller å endelig ta seg tid til å henge opp en nyinnkjøpt stueting som har stått på vent noen dager. Og selvfølgelig innrede den med sin flotteste pynt 😉

 

09wByvxJdQ

 

For påsken er ikke tiden for å legge seg ut med store prosjekter og lafting av hytta, men en tid for å dra ut på skitur med krem på nasa eller slurpe en rolig kaffe i solveggen. Gå lange turer med barnevogn og bare prate. Stoppe litt på en lekeplass, spise en is og nyte livet med solbrillene på.

 

Helt topp å vippe med tante

 

/ God påske!

* Følg Påskehjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg