No more Mr. Hvitløkånde

/ sponset innlegg

Jeg er dårlig på navn. Og ansikter. Egentlig en ganske dårlig kombo når man prøver å bli kjent med nye mennesker, men det er ÉN ting jeg aldri glemmer: Dårlig ånde.

 

– Hhhei, jeg hhheter hhherr hhhest. Hhhyggelig!

 

For det er noe med en skikkelig stålånde som setter seg på hjernen. Og jeg har vært på begge sider av det bordet. Jeg har både vært han som har rygget lengst inn i hjørnet av heisen i full retrett fra en skikkelig stålånde, men jeg har også vært han som har skremt fanden på flatmark med en hvitløkånde av episke proporsjoner.

Spesielt ille var det under begge svangerskapene. Det er noe med å gå gravid som får kvinnekroppen til å utvikle rare superkrefter, spesielt på sansenivå. Frua her i huset fikk luktesans som en topptrent politihund og kunne sniffe meg opp på flere hundre meters avstand.

Noen dager rakk jeg så vidt å åpne døra før jeg hørte fra stua: “Å fysj, hva er det du har spist til lunsj?!”.

 

 

Jeg prøvde å snikföre henne med hvitløk slik at vi skulle være på samme nivå, men det gikk aldri. Til slutt måtte jeg faktisk svarteliste alt i kantina på jobben som kunne inneholde selv det minste fnugg av hvitløk. Oliven, dressing, sauser, rubbel og bit.

Slike drastiske tiltak slipper heldigvis de fleste unna, men dårlig ånde kan være plagsomt også for vanlige neser.

Men selv om dårlig ånde kan forårsakes av så mangt, enten man har drukket kaffe, spist noe hissig indisk eller har en klassisk røykånde, er det relativt lett å gjøre noe med. Med generelt god munn- og tannhygiene er mye gjort og her kan det være greit med litt ekstra drahjelp.

 

Fire friske smaker klare til å bistå i kampen mot dårlig ånde

 

Läkerol DentaFresh er en ny tyggepastill i fire friske smaker som inneholder 50 % xylitol. Xylitol er et naturlig søtningsmiddel og innebærer en rekke fordeler for tennene; det forebygger karies, minimerer syreskader og reduserer plakkdannelse.

Daglig behov av xylitol er 5 gram som dekkes med kun 8 Läkerol DentaFresh-pastiller, altså ca. 2 etter hvert måltid. Og 8 pastiller, det er mye mindre enn det høres ut som, for disse pastillene er helt nyyydelige!

Jeg har prøvd alle fire smakene og kunne gjerne spist 80 om dagen. Favoritten er strawberry mint, men alle de tre andre smakene ligger bare en liten skitupp bak. Alt som skal til er to små pastiller rett etter maten så får man både en liten dessert, ånden tilbake og et strakstiltak for god munn- og tannhygiene. Smart og godt 🙂

 

Litt munnhygiene, litt dessert

 

Følg med på @pappahjerte på Instagram om noen dager, da kommer jeg til å lodde ut en helt vanvittig mengde DentaFresh-pastiller til en heldig følger som kommer til å få gleden av å ha god ånde i laaang tid fremover.

Og du: Husk Läkerol DentaFresh etter tacoen da 😉

 

 

/ God freddan!

–> Sjekk ut DentaFresh på Facebook

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg