Nyt livet i solveggen

Finnes det egentlig noe bedre enn å sette resten av verden på pause og bare nyte livet i solveggen?

/ sponset innlegg

Endelig er våren her og med våren kommer så fantastisk mange fine stunder, for våren det er årets beste tid.

Kanskje aller best er disse stundene nå helt i starten når man aldri helt forventer dem. En dag kan det snø og være surt som et regnskapsår, men så slår det om og blir tidenes beste påskestemning.

 

En kaffekopp, en plutt og et rolig kvarter i solveggen #lykke

 

Og det er noe helt spesielt med vårsolen, man blir så utrolig takknemlig for å henge ut med den. Ikke som om sommeren, for da forventer man jo såpass, men om våren føles alt som en bonus. Man setter alltid like stor pris på en knalldag i solveggen med fregner på nesa og lyden av en gressklipper i det fjerne.

Så er det jo også noe visuelt vakkert og symbolsk flott over blomstene som hilser våren blidt velkommen. Opp fra vinterdvalen spretter de og strekker seg mot solen i et langt og fargesprakende gjesp.

 

 

Men så er det også så fort gjort å bare haste seg gjennom dagen uten å stoppe opp og ta seg tid til å nyte slike øyeblikk. Og det er synd, for på dager som dette er det grunn til å spørre seg: Finnes det egentlig noe bedre enn å sette resten av verden på pause og bare nyte livet i solveggen?

Legge hodet bakover, kjenne sola varme og ta inn livet i lange drag. Det er balsam for sjela det. Ekstra bra blir det selvfølgelig med en liten sjokoladebit, en skål med nøtter eller noe annet godt å bite i. Og selvfølgelig en god kopp kaffe.

 

 

Og det finnes en kaffe for enhver anledning. Små fyrrige espressoer for trøtte morgener, enorme kopper for kaffeslabberas med gode venner, bålkaffe med kvister og gruff etc. Men for lun og sval kvalitetstid i solveggen er det greit å gå for en sikker vinner.

Nespresso passer perfekt når livet skal nytes i lange drag. Med Lungo-variantene får du en stor kopp utsøkt kaffe i flere deilige smaker. Selv er jeg kanskje aller mest glad i Linizio Lungo som er en rund og mild kaffe med undertoner av malt og kornblanding.

Men klart, på morgener som starter noen timer tidligere enn planlagt er det ingenting som kan redde dagen som en smaksrik og fyldig Fortissio Lungo. Da er det fint at Nespresso har et stort sortiment og en kaffe for enhver anledning.

 

 

Sjekk sortimentet og finn din favoritt

P.S. Når du først er inne og bestiller kaffe, så MÅ du også sjekke ut Caramelito” som er en spesialvariant med smak av karamell. Har akkurat bestilt en bråta av disse selv og den kan anbefales på det varmeste for når du ønsker å prøver noe litt annerledes.


/ skål!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg