9 måneder som sofagris

Det er jo ikke så ofte jeg skriver om hva jeg driver med sånn utover blogging, tacomekking og bleieskifting.

Vel, som du kanskje vet eller ikke vet, så har det nå gå nøyaktig ni måneder siden startet jeg Sofagrisprosjektet, et ett-årig prosjekt for å komme meg i bedre form.

Prosjektet har hatt sine oppturer og nedturer, men det satt en støkk i meg da jeg plutselig innså at det har gått en periode med prøving og feiling tilsvarende et helt svangerskap! Det føles som en ørliten evighet siden jeg startet med dette prosjektet (23. juni), men så er det faktisk ikke lenger enn et helt normalt svangerskap.

Gjennom begge våre svangerskap har frua vært i tidvis dårlig form, deriblant kjempekvalm i flere uker (måneder?) i strekk, og først nå har det gått opp for meg hvor lenge det faktisk er. 9 måneder med forventning, bekymring, smerter og forandring. Det er lenge det!

I hvert fall når man legger til at man har en fødsel å “glede” seg til på slutten av det hele.

 

 

Det fikk meg også til å innse akkurat hvor tøffe damer er. For i løpet av mine ni måneder har jeg gått på flere smeller, lagt prosjektet på is under den verste julematbonanzaen, variert i både form og variasjon, men kvinner står løpet ut uten å mukke. Vel, for det meste da.

Noen ganger må det gråtes en skvett og andre ganger blir pappa kjeppjaget ut for å kjøpe sjokolade kl. 03 om natten, men det skulle egentlig bare mangle.

Men la oss ikke ta den sammenligningen noe særlig lenger, for det er bare et spørsmål om tid før jeg valser ut i noe som blir helt feil. Så da avslutter jeg heller bare med å si at det er tre måneder igjen av prosjektet og at det nå endelig begynner å ta litt form her og at det blir en liten bildespesial rundt 23. juni.

Spesielt spent på å se hvordan den åletrange t-skjorten jeg pakket ned for 9 måneder siden ser ut på kroppen ett år senere..

 

23.06.2014

 

Så blir det spennende å se hvor det hele ender, men for nå ser man altså slik ut:

 

 

12 uker igjen, det er nå det virkelig begynner 🙂

Les mer på Sofagrisprosjektet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg