Tidlig en mandag …

Det er visse ting som bare kan skje på en mandag …

/ sponset innlegg

I forrige uke for eksempel, startet mandagen med at jeg først tråkket rett i babygulp før jeg ikke lenge etter klarte å klaske en hel kopp sur traktekaffe utover hele kontorpulten. Tastaturet, viktige papirer, hele smella. Det gjør noe med humøret det. Hvorfor skjer sånt alltid på en mandag, men aldri på en fredag?

 

Mandag.. så veldig mandag.

 

… aldri på en fredag.

 

Og det er ikke bare jeg som føler det sånn, for folk lager sanger om mandag morgen. Mollstemte sanger. Manda´ morra blues. Det sier jo sitt, for ingen lager sånne sanger om fredager. Da er det bare party party og på fredag er jeg forelska. I sosiale medier er det kanskje aller verst. Der får man virkelig bekreftet mandagens begredelighet.

 

(bilder: instagram)

 

Bilder av kaffekopper og trøtte glugger renner ned Instagram og statuser om vekkerklokker som høres ut som kattejammer er ikke helt uvanlig. Sånn er det ikke på fredag. Å nei du. Da er det klisjéfylte slagord, spenstige musikkanbefalinger, videoer av morsomme katter og gjerne en treningsøkt før jobb. Med moteriktig treningstights og trutmunn selvfølgelig.

 

#fredagsfølelsen

 

Men hvorfor kan det ikke være litt fredag på mandag også? Alt man trenger er en skikkelig god start på dagen. Og som alle sosiale medier kan bekrefte: En god start på dagen starter ofte med en god kopp kaffe. Spesielt på en mandag, da trenger man eksperthjelp fra en kaffe som virkelig vet hva den prater om.

 

 

Nespressos Lungo-varianter er spesielt utviklet for å gi deg en litt bedre start på dagen. Lungo passer perfekt for oss nordmenn som gjerne liker litt størrelse på kaffekoppen.

Nespresso gir mandagen et velsmakende hint av fredag og det synes jeg mandagen fortjener, den har fått nok tyn i sosiale medier nå.

Livet er for kort for dårlig kaffe og med en kopp velsmakende og elegant kaffe servert på få strakser kan du med glede stå opp til en bedre morgen.

 

Alltid praktisk å ha en liten barista tilgjengelig 😉

 

Nespressos Lungo-varianter finnes i flere velsmakende og spennende smaker, enten du ønsker en rolig, intens, myk eller oppkvikkende start på dagen. Så bare du kommer deg opp av senga, finner veien ned til kjøkkenet og får slått på maskinen, fikser Nespresso resten.

 

Kaffe! Kaffeeffekten!

 

 

Les mer om Nespressos Lungo-varianter og bestill en bedre start på dagen

 

/ God morgen!

*Følg Kaffehjerte på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg