Klagebrev til TV2

Kjære TV2,

Hva er det dere holder på med? I hvor mange år skal denne galskapen få fortsette før dere tar grep?

 

 

Jeg snakker selvfølgelig om sendetiden til Senkveld med Thomas & Harald. Skal ikke det være et slags hyggelig familieprogram som man kan kose seg med på tampen av en god arbeidsuke?

Er ikke tanken at man skal ligge på sofaen med magen full av taco og mumse ostepop mens man ler av Haralds mange påfunn og lar seg sjarmere av Thomas´ gutteaktige sjarm? Ønsker dere ikke at så mange som mulig skal bli kjent med nye gjester og glede seg over en spennende bukett kjendiser fra fjern og nær?

Jo?

Så hvorfor er det sånn at dere må sende programmet midt på natta? 22.20? Ti på halv elleve? Hva med oss småbarnsforeldre, tenker dere ikke på oss?

Hva med oss som begynner å se på klokka allerede halvveis ut i Beat for Beat? Vi som i en årrekke har måttet ha Senkveld på opptak fordi vi vet at frua sovner lenge før første reklamepause uansett. Hva med oss?

Er dere klar over hvor lei man blir av å bare se på barne-tv dagen lang? Har dere noensinne sett Drømmehagen? Ørten ganger på repeat? Makka pakka, makka pakka, MAKKA PAKKA! Man kan bli gal av sånt.

Hadde ikke vi voksne fortjent litt direktesendt underholdning når ungene endelig sover? Er det virkelig en mann i 30-årene verdig å måtte sette en vekkerklokke på stuebordet for å få sett ukas aktuelle gjester? Synes dere det? Neeei da, ikke tenk på oss.

Pøh, TV2, dere har herved mistet en seer. Da slår jeg heller over på trofaste NRK og koser meg med litt god gammeldags kvalitetsunderholdning: Detektimen.

Skal vi seee, når begynner det da? HÆ?

Men for f…

Jeg går og legger meg.

 

 

/ Senkveld til frokost. Igjen.

* Følg Pappahjerte på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg