Smart hjernetrim

Det er vel ikke til å stikke under en stol at noen dager blir det litt i overkant mye apper og barne-tv. Kanskje spesielt i tiden etter barnehagen, også kjent som “Ulvetimen”, når barna gjerne er litt slappe i fisken i påvente av middag etter en lang dag med inntrykk og aktiviteter.

Selv om det noen dager bare er Masha & Mishka som gjelder kan det også passe fint med en liten avveksling og her i huset har vi fått en ny favoritt som er helt genial både som avkobling, utfordring og hjernetrim.

 

Godt i gang med å knekke koden.

 

Jeg blir ikke helt klok på hva det står på boksen, men jeg er rimelig sikker på at den heter Magnetic Mightymind. Det er et magnetspill som går ut på å legge opp magneter etter et mønster man finner på flere ulike kort som utgjør forskjellige former.

Magnetene har flere forskjellige farger og kortene kommer i varierende vanskelighetsgrad. De enkleste er på apenivå, men de vanskeligste kan skape seriøst hodebry selv for fattern.

 

På brett nr. 17 begynner det å bli interessant, men fortsatt mange nivåer over dette.

 

Så hvis du tenker at det kunne vært fint å aktivisert barna med noe annet enn bare apper en dag, sjekk ut utfordrende leker som gir dem litt hjernetrim. Leker trenger ikke bare være søte bamser på teselskap, det kan også være utfordringer som skaper en god mestringsfølelse.

…både for voksne og barn 😉

 

Plutten bygger seg hus.

 

Jeg tror forresten muttern kjøpte spillet på Riktige Leker i Oslo, men det er helt sikkert å finne på nettet også.

Sjekk det ut, anbefales varmt 🙂

 

/ Hjerne for meg

* Følg Pappahjerte på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg