En god start på livet

I starten er alt bare kaos og da kan det være greit med litt drahjelp.

/ sponset innlegg

Jeg husker hvordan det var første gang vi ble foreldre, jeg. For et kaos det var. Det er jo ingen som forteller deg hvilken vanvittig omveltning man går gjennom helt i starten av sitt nye liv som forelder, og den følelsen når man kommer hjem fra sykehuset er ikke nødvendigvis bare lystbetont.

Det er jo fantastisk, men på samme tid også helt utrolig skummelt på grensen til panisk. For plutselig står man der med ansvar for et lite menneske og null erfaring, kunnskap eller innsikt i hva man skal gjøre og hvordan man skal gjøre det.

 

Bak det tapre smilet gjemmer det seg en livredd far 😉

 

Og da kan det være greit med litt hjelp. Vi var så heldige at vi hadde familie og venner vi kunne spørre om råd, i tillegg til en tante som er ridder av høyeste rang hva gjelder ammehjelp. Det er vel ingen hemmelighet at man i starten er ganske i villrede, og prisen på gode råd skyter i været der man sitter kveld etter kveld og tråler gjennom utallige mammaforumer og google-søk.

For alle dere som går og gleder dere til den dagen dere skal bli mamma (eller pappa), la meg presentere: Liberoklubben!

Dette er en helt gratis fordelsklubb for deg som ønsker litt drahjelp i starten. Melder man seg inn i Liberoklubben mens man går gravid, mottar man en knallfin startboks rundt 2 måneder før termin. Denne inneholder prøver på flere av produktene du trenger i starten, som bleier, våtservietter m.m, men også en guide med gode råd for de første ukene.

 

Spennende boks med mye fint på lur

 

Masse gratis stæsj fra Libero Startboks


Og nyttig informasjon som kommer veldig(!) godt med i starten

 

Jeg husker veldig godt da vi gikk og ventet på vårt første barn og jeg gikk ned på min lokale ICA for å hente ut vår Libero Startboks. For meg ble det liksom starten på det hele.

På vei tilbake til leiligheten gikk jeg kry som en hane, og da jeg pakket opp bleier og babyolje innså jeg plutselig hva som var i vente. Det var en veldig spennende følelse. Kjempeskummel selvfølgelig, men veldig spennende.

Da var det godt å vite at man også kunne regne med litt ekstra drahjelp underveis. For som medlem i Liberoklubben får du også regelmessige e-poster med informasjon om svangerskapet, baby og smårollingen. I tillegg får du en personlig graviditetskalender, egne konkurranser og kampanjer og mye mer.

Liberoklubben er en klassisk vinn-vinn for vordende foreldre som ønsker praktisk informasjon og nyttige tips. Og det beste av alt: Det er som sagt helt gratis!

 

Ærre du glor på a? Trekk terræ øya, kompis.

Les mer og meld deg inn i Liberoklubben helt gratis!

/ Lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg