Skattejakt i skogen

/ sponset innlegg

I dag kom jeg på en artig idé jeg ikke har tenkt på før: Lage skattejakt i skogen. Plutten er jo allerede glad i å traske rundt i skogen og peke på stort sett alt han finner og spørre hva det heter. Igjen og igjen. Pinne, plutten, det heter pinne. Det er også en pinne. Og det. Og det. Nei, det er en kongle gitt. Ja, det er en pinne.

Men i dag tenkte jeg å finne på noe nytt og inviterte ham derfor med ut på skattejakt! Jeg kan vel trygt si at lyden av en skattejakt fikk det til å stråle i øynene hans. Jeg avslørte tidlig at jeg var ganske sikker på at det skulle være mulig å finne godteri i skogen hvis vi lette skikkelig. Og det gjorde vi. Under steiner, inni kratt, langs bekken og på trærne.

 

Ikke her.

 

Ikke der.


Hvor kan de være?

 

For de var skikkelig godt gjemt. Og det var jo selvfølgelig litt av poenget også, for det var jo turen og oppdagelsesreisen som var det egentlige målet. Godtebiten på slutten var bare for kosens del og for å fylle på med litt ekstra energi og gi plutten en velfortjent dusør etter en lang skattejakt.

Pappa hadde selvfølgelig vært ute i bare joggebuksa tidligere på dagen og plantet skattene, men tyst, ikke et ord om det til plutten 😉

 

Alley oop!

 

Det tok litt tid med leting, pappa snuste rundt og kunne banne på at han kunne lukte at det lå godtebiter gjemt et eller annet sted ute i skogen. Plutten plukket med seg pinner og kongler på veien og lærte seg nye ord underveis. Stubbe. Bark. Tresopp.

Men så, plutselig og helt ut av det blå stoppet pappa opp. Her måtte det være noe! Plutten snuste rundt som en sporhund og saumfarte området med lupe. Og vipps, plutselig, liggende under et knekt tre, den første skatten!

 

Aha! Der ligger det noe.

Great success!

Den andre skatten var like vanskelig å finne, bortgjemt på en kvist oppe i et tre, men etter noen hint og instrukser fra fattern falt den på plass til slutt. Deretter ble det å finne seg en egnet stubbe eller stein å sitte på for å se hva vi hadde funnet for noe spennende og selvfølgelig mumse en velfortjent bit.

 

Skatten i dag ble to stykk Bixit Havrebar; smaksrike mellommåltid bakt med havre som passer perfekt når man trenger litt påfyll mellom slagene i en travel hverdag.

Et smart alternativ å ha liggende i veska når det plutselig blir litt for lenge mellom måltidene eller etter en spennende skattejakt i skogen 😉

Bixit Havrebar er bakt med havre og finnes i to varianter: Mandler & Sjokolade, og Blåbær & Tranebær.

 

 

Så da er det bare å sæla på, pakke med seg noen smarte små skatter og trekke til skogs. Etter dagens fangst kommer nok ikke plutten til å bli vanskelig å lokke med seg ut i skogen igjen i hvert fall 😉

 

Les mer om Bixit på Fabook

/ Happy hunting

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg