Alenetid med god samvittighet

/ i samarbeid med Farris&Juice

Livet som tobarnsfattern byr iblant på mye arbeid og lite annet. I hvert fall i disse dager, da det ikke ser ut til at jeg noensinne skal få ha en hel uke i fred uten at noen skal bli syke. I forrige uke var det falsk krupp, bronkitt, influensa og fandens oldemor. Denne uka har vi tatt et røsk med feber hele gjengen.

Men nå ser det omsider ut til at far endelig er på vei tilbake i slag og det må feires med litt skikkelig kvalitetstid. Men siden mor ligger helt utslått på sofaen og småsnorker blir det alenetid på høyt nivå og jeg vet AKKURAT hva jeg skal bruke den på!

 

Marco Polo, ikke porno, der altså.

 

For tiden er jeg nemlig massivt hektet på Marco Polo på Netflix og bruker enhver anledning til å få sett noen minutter. Og nå som frua ligger nede og prutter kan jeg endelig få sett mer enn bare noen snikminutter på do.

 

Å Marco, din luring, du har klart det igjen. Sukk, my hero.

 

Og etter en liten uke med feber er kroppen ganske lav på både væske og energi, så da passer det bra å hanke med seg et par flasker god drikke til å ha med på sengekanten.

Farris&Juice er et helt nydelig produkt som tar det beste fra to verdener og slår det sammen i en smakfull og utsøkt kombo. 50 % Farris, 50 % fruktjuice, 100 % nydelig. Rett og slett god smak med god samvittighet. Finnes i to varianter: eple og mango.

Perfekt når man ønsker noe godt å drikke uten at det blir for søtt og klissete. Dessuten har jeg i løpet av de siste par dagene drukket meg lei på vann og derfor er dette helt perfekt for en kveld som dette.

Og alenetid med god samvittighet synes jeg man har gjort seg fortjent til etter nok en dag med å stå opp midt på natta og være barnas lakei. Og når man først skal kose seg litt, så må det være lov å kose seg litt også.

 

Kooose med dæ

 

…ja, og siden vi er inne på det med at det må være lov å kose seg litt… her er en av mine guilty pleasures.

 

Hmmm, ord for “økt” på syv bokstaver…

 

Jeg vet, det er skikkelig gæmlisungdom, men kryssord er avhengighetsskapende når man først kommer i gang! Prøv selv.

Ja jo, du kommer til å få rare blikk fra vennene dine, men alt er verdt det når man plutselig knekker koden og finner et ord for “skapt” på åtte bokstaver. Gæmlis eller ikke, kryssord er helt rått og med noe godt i glasset kan man ligge i flere timer og skrible. Good times!

 

Farris&Juice – god smak med god samvittighet


/ Marco! Polo! (for dere som tar den referansen)

Sjekk ut Farris&Juice på Facebook for forfriskende nyheter og mer moro.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg