G I V E A W A Y ! ! !

* KONKURRANSEN ER AVSLUTTET *

 

Ventetiden er over, endelig er det tid for giveaway! Jeg har gledet meg veldig til denne dagen, ikke bare fordi det betyr at jeg får gleden av å gi noe tilbake til dere, men også fordi det betyr at bloggen nå har passert en stooor milepæl.

25 000 følgere på Facebook!!

Det er helt vilt. For akkurat ett år feiret vi 7000 følgere. Og nå.. 12 måneder senere.. 25 000?! Det er helt sykt. Helt helt sykt. Så tusen hjertelig takk til alle dere som følger med på vår reise gjennom hverdagen som småbarnsforeldre. Jeg kan liksom ikke få takket dere nok med ord og synes derfor det er på sin plass å kline til med et gavedryss av dimensjoner.

Nedenfor står alle premiene listet opp en etter en. Så se gjennom hva du kan vinne, les litt om premiene, plukk deg ut noen favoritter (eller alle), så kommer regler og instrukser helt nederst i teksten. Dette blir knall!

Men nå, uten flere utsettelser: Let´s do this!! 🙂

 

 

1: En sikker vinner

Premien leveres av HTS-gruppen som setter sikkerhet i høysetet. Denne lukrative gavepakken består av en valgfri bilbarnestol fra BeSafe, Voksipose og en Ida Ising stelleveske. Premien har en verdi på hele 10 000 kroner!

 

2: Komplett læringspakke med tall og bokstaver

Premien leveres av Alfabetika. Dette er en komplett gavepakke for små barn som ønsker å bli bedre kjent med tall og bokstaver på en morsom og lærerik måte. Hele tre vinnere får hvert sitt komplette sett med ABC-bok, tall-bok, plakat og to strikkeoppskrifter.

 

3: Matchende ull til hele familien

Premien leveres av Rana Produkter, en populær attføringsbedrift i Mo i Rana som blant annet lager disse meget raffe ullklærne. Premien består av strømpebukse med matchende votter og lue til både gutt og jente. I tillegg kommer en kul saggelue og votter til både mor og far. Vil du ha en familie som matcher er dette premien for deg 🙂

 

4: Innovativ GPS-sportsklokke

Premien leveres av TomTom. TomTom Multisport-Cardio er en helt genial GPS-sportsklokke som gir nøyaktig pulsmåling uten behov for stropp rundt brystet. I tillegg har den egne program for løping, sykling, sykling og mye mer, med andre ord en perfekt klokke for alle som liker å holde seg aktive.

 

5: Klippe klippe klipp

Premien leveres av Makestyle. Moser ChromStyle en klippemaskin av typen frisørene selv bruker. En maskin laget for å vare med en kvalitet du ikke finner i vanlige butikker. Makestyle har et rikholdig utvalg innen skjønnhet og velvære for ham og henne, 1-3 dagers levering og gratis frakt på alle bestillinger.

 

6: Gavekort på litt finere barneklær

Gavekort på 2500 kroner leveres av Virrevapp. Med slagordet “From Drøbak with love” både designer og selger Virrevapp litt finere barneklær (og dameklær) til alle anledninger. Ønsker du å lese mer og følge med på spennende nyheter, Følg Virrevapp på Facebook.

 

7: Hudpleie av beste sort

Gavekort på 2000 kroner leveres av Skinlove. Skinlove er nettbutikken for deg som er opptatt av en giftfri hverdag, av at hudpleieproduktene dine ikke skal være testet på dyr eller til skade for miljøet. Bredt utvalg innen trygge og effektive produkter for hele familien. Spesielt utvalg for gravide og små barn.

 

8: Årsforbruk av vaskemidler

Med små barn i hus går det mange vask i løpet av en uke, for ikke å snakke om et helt år! Nå kan du vinne et helt års forbruk av vaskemidler og tøymykner fra Blenda Sensitive. Blenda Sensitive vasker tøyet rent og er spesielt utviklet for å være skånsom mot huden og tøff mot flekker. Perfekt for familier med skittentøyskurver fra gulv til tak.

 

9: Fyll klesskapet

Gavekort på 2000 kroner leveres av Sam & Sofie. Akkurat nå har de salg på over 4000 forskjellige plagg hos Sam & Sofie, så sjeldent har det passet bedre enn å vinne et gavekort for å hamstre i et stort utvalg moteriktige baby- og barneklær.

 

10: Sitt som en konge

Premien leveres av Rått & Sanselig. Hay leverer stoler av aller høyeste kvalitet og denne modellen er en kjent og kjær klassiker blant norske interiørentusiaster. Stolen leveres av Rått & Sanselig som har et bredt utvalg interiør, klær, smykker og sko. Anbefales spesielt av frua, som må innom hver gang vi er i Larvik sentrum 😉

 

11: Tøffe arbeidsklær

Premien leveres av Arbeidsfolk og består av et sett tøffe arbeidsklær både for barn og for mamma eller pappa. Arbeidsklær selger tøffe klær av og for arbeidsfolk, klær som er ment for å tåle en trøkk. Med et slikt sett kan barna også hjelpe til i boden og være like tøff som mamma eller pappa.

 

12: Balansesykkel for barn

Premien leveres av Firstbike. FirstBike er den perfekte treningsykkelen til å utvikle barnets følelse av balanse, motoriske ferdigheter og selvtillit. Enestående funksjoner gjør læring og utøvelse trygg og morsom. Premien inkluderer også en kurv og sykkelhjelm.

 

13: Hundekurs i Vestfold

Gavekort på 1650 kroner leveres av Vestfold og Telemark Hundeskole. En lydig hund er en lykkelig hund og et kurs hos VTHS vil hjelpe deg med å kommunisere og bli bedre kjent med hunden din. Ta gjerne med barna på kurs, så er hele familien med å å skape et positivt samarbeid med deres firbeinte familiemedlem. OBS: Kurset avholdes kun i Vestfold.

 

14: Gavekort på mye moro

Tre gavekort pålydende 500 kroner leveres av Helti100. Helti100 er en nettbutikk som renner over av fine leker, gaver, kakepynt, mammaklær, bursdagsartikler og bæreseler. Tre heldigve vinnere stikker av med hvert sitt gavekort og kan se frem til å vasse i utvalg til knærne.

 

15: Bli festklar i en fei

Gavekort på 1500 kroner leveres av Nails & Lashes. Nails & Lashes tilbyr både negldesign og vippe-exstensions, så hvis du er klar for å pimpe deg opp litt før en fest er denne premien så absolutt for deg. OBS: Behandling utføres i Tønsberg.

 

16: Ødelagt duppedings? Ikke nå lenger

Premien leveres av easyFiks. Har du knust skjerm på telefonen? Gikk lesebrettet i bakken og oppfører seg merkelig? EasyFiks utfører reparasjon på det meste av smarttelefoner og duppedingser. De kan også hjelpe til med service, vedlikehold og installasjon på de aller fleste produkter pc-er og duppeditter.

 

17: En perfekt blomst til en perfekt anledning

Gavekort på 1500 kroner leveres Aurora Blomster. Aurora Blomster er en liten blomsterbutikk med et stort hjerte. Hit kommer du for glede, kreativitet og genuin nordnorsk gjestfrihet. Aurora Blomster lager buketter, dekorasjoner og annet binderi til de fleste anledninger – i sorg og glede. OBS: Butikken ligger i Sandefjord.

 

18: Leking in the rain


Premien leveres av Barnevaderen. Barn elsker å leke i søledammer når det øsepøser. Med et komplett sett fra Barnevaderen kommer de i tillegg tørre tilbake. Barnevaderen leveres i mange farger og varianter for barn i alle aldre. Les mer og følg Barnevaderen på Facebook.

 

19: Smart oppbevaring med smart veske

Premien leveres av SmartPack. SmartPack er en nyutviklet bag/oppbevaringsløsning for klær og utstyr i barnehagen og på reise. SmartPack kommer i 2 modeller; Basic og Exclusive. Vinneren får valgfri modell. Inkludert i begge versjoner er merkelapper for merking av hyller og skittentøysbag/gymbag. Smart!

Puh! Dett var dett

 

Hele 19 premier å velge mellom med en samlet verdi på rundt 50 000 kroner! Her er det med andre ord mye snask og mange vinnersjanser 🙂

Men nå: over til reglene.

 

KONKURRANSEREGLER:

 • Delta ved å legge igjen en kommentar med hva du ønsker å vinne
 • Slik gjør du: Kopier lista under og fjern de som ikke passer
 • Ekstralodd: Alle som deler konkurransen med gode venner på facebook, får et ekstra lodd 🙂 Så klikk på “Share” for dobbelt vinnersjanse!
 • Skriv gjerne “Delt” sammen med premielisten din, så vet jeg det. Pga. innstillinger kan det nemlig være noen jeg ikke ser.
 • OBS: Husk å legge igjen gyldig e-postadresse, slik at jeg får kontaktet deg.
 • Konkurransen avsluttes torsdag 5. februar kl. 12.00.
 • Vinnere utropes samme kveld.
 • Lykke til!

 

Hele lista (kopier og evt. stryk)

1. HTS-gruppen – BeSafe bilbarnestol, Voksipose, stelleveske
2. Alfabetika – 3 stk. læringspakker: Gøy å lære tall og bokstaver
3. Rana Produkter – Matchende ull til hele familien
4. TomTom – GPS-klokke
5. MakeStyle – Klippemaskin
6. Virrevapp – Gavekort på litt finere barneklær
7. Skinlove – Gavekort på hudpleie
8. Blenda Sensitive – Årsforbruk av vaskemidler/tøymykner
9. Sam & Sofie – Gavekort på barne- og babyklær
10. Rått & Sanselig – Hvit HAY-stol
11. Arbeidsfolk – Tøffe arbeidsklær til barn og mor/far
12. Firstbike – Balansesykkel for barn
13. VTHS – Hundekurs (Vestfold)
14. Helti100 – Tre gavekort på klær, leker og mer
15. Nails & Lashes – Gavekort på negldesign/vippe-extensions
16. easyFiks – Gavekort på reparasjon av telefon eller duppeditt
17. Aurora Blomster – Gavekort på blomster (Sandefjord)
18. Barnevaderen – Komplett sett med sølepyttbekledning
19. SmartPack – Smart bag for smart oppbevaring

 

LYKKE TIL!!!! 

/ Lik hvis du liker gavebordet og husk å dele innlegget på facebook for et ekstra lodd.

* Følg Pappahjerte på Facebook *

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg