Spennende nyhet om giveaway!

Hallois og god kveld. Akkurat nå er du helt sikkert er travelt opptatt med å spise taco med begge hendene mens sausen renner og maisen spretter veggimellom. Også du som bare ønsket en rolig kveld i sofakroken for å sikle litt på Blipp og co.

Vel vel, jeg skal ikke forstyrre deg så altfor lenge, jeg ville bare stikke innom for å gi deg en veldig spennende oppdatering på hvordan det går med den planlagte give-awayen.

For målet var jo å samle inn premier til en samlet verdi av ca. 25 000 kroner.

Vel …

Hvordan smaker det da at jeg kan si at vi har samlet inn premier til en verdi av … hold på hatten …

50 000 kroner!!


Yeeeeah boi!


Responsen har tatt helt av fra fantastiske bedrifter av alle slag som ønsker å dele ut utrolig kule premier til dere leserne og jeg kan med hånden på hjertet si at dere har veldig mange godbiter å glede dere til! Noen lokale, noen spesielle, noen veldig nisjete og andre som jeg tror alle kan ønske seg. Vi har noe til mor, til far, til barna og faktisk også til hunden i huset! Slå den du.

Pågangen har faktisk vært såpass at jeg i kveld har måttet sette en strek for antall bidragsytere, rett og slett for at jeg ikke selv skal drukne i arbeidsmengden med å håndtere det hele.

Sånn atte det var alt for denne gang. Da er det bare å begynne å glede seg og gjøre seg klar for konkurranse!

Planen er å få ut konkurransen helst på søndag, men grunnet sykdom hos stort sett hele familien kan jeg ikke love noe. Det kan også gå noen dager over, men give-away det blir det. Såpass kan jeg love.

Og den vil bli episk 😀

 

???

/ High five!

* Følg Giveaway-hjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg