Tidenes give-away?

Vi nærmer oss 25 000 følgere på fa…. vent nå litt. Tjuefem tusen?! Det er jo helt sykt! Det er like mye som en fullsatt Ullevål Stadion det! Selv om jeg selvfølgelig blir så glad at jeg får lyst til å hyle som en liten jente av dette, så blir jeg egentlig bare kvalm og uvel av tanken, så la oss bare bevege oss videre.

I den anledning ønsker jeg neml- TJUEFEM TUSEN!! Hahahaha, det er jo helt vilt!! Yiiiha!

 

Oh mama!

 

Ok, sorry, nå skal jeg hente meg inn, jeg lover. Som du sikkert skjønner er jeg veldig glad, stolt og giret over å ha så mange fintfolk i ryggen som stikker innom bloggen hver eneste dag for å slå av en prat, lese litt om stort og smått, og få seg en skikkelig high five. Derfor ønsker jeg nå å gi noe tilbake.

Og det ønsker jeg å gjøre i form av en ultrasuperdupergigamassiv give-away!!

Sist jeg arrangerte en slik give-away var for snart et år siden og da tok det helt av! Denne gangen ønsker jeg selvfølgelig å toppe det. Det eneste jeg trenger er raffe premier. Siden 25 000 er tallet vi feirer ønsker jeg å samle premier til en samlet verdi av minst, you guessed it, 25 000 kroner.

 

 

Og det er her DU kommer inn!

Jobber du i en bedrift som selger produkter, varer eller tjenester som kunne vært midt i smørøyet for denne give-awayen? Bli med da vel!

Sist ga jeg blant annet bort gavekort på reise, spa-opphold, årsforbruk av bleier, barneklær og mye mye mer.

Jeg tenker at alt i utgangspunktet er av interesse. Gavekort på jernvarehandel, salsakurs for to, helsekostprodukter, snekkerarbeid, klippekort på behandlinger etc etc.

Kanskje er det noe som passer far i huset? Eller mor? Eller barna? Eller hele familien? Hva enn det er, hvis dere ønsker å hoppe på denne unike muligheten for å få markedsført produktene deres ønsker jeg å høre fra deg!

 

Ring mæ

 

Jeg har ikke anledning til å ringe rundt til alle bedrifter i Norge, så derfor gir jeg heller muligheten til de som ønsker å være med på dette selv. Jeg kan ikke garantere en viss ROI etc, men jeg kan love deg god eksponsering og deltakelse på en give-away som kommer til å få bøttevis med oppmerksomhet. I tillegg har dere mulighet til å gjøre noe veldig fint for én (eller flere) heldige vinnere og det i seg selv er jo verdt en del.

Du som leser kan også påvirke dette. Send dette innlegget videre til noen du kjenner og oppfordre dem til å delta. Du kan tagge en venn på facebook og si “Øy Børre, kan ikke dere bli med på dette? Har alltid hatt lyst til å vinne såper fra dere”. Eller send en mail til sjefen: “Øy Kjersti, sjekk ut denne linken, her har vi en gyllen mulighet til å få promotert det nye produktet vårt!”. Den type ting.

 

Litt praktisk: 

Som sagt ønsker jeg at det skal være en totalverdi på minst 25 000 kroner på denne give-awayen. Minimumsverdi per bidrag ligger på ca. 1500 kroner, ellers blir det så altfor mange premier å distribuere. Alle som bidrar med premier får spalteplass i konkurransen med logo, bilde og en selgende tekst som vi utarbeider sammen.

Verdien på premien vil avgjøre mengden spalteplass. Større premie, større plass.

Jeg skal selvfølgelig ikke ha en krone for å arrangere dette, så her er det kun snakk om produkt i bytte mot prima annonseplass. Jeg minner om at konkurransen sist gang mottok tusenvis av likes, bidrag og delinger, så her er det muligheter for råbillig markedsføring av beste sort for de som ønsker å få løftet frem sitt produkt.

En siste notis: Jeg trenger svar ganske raskt siden vi nærmer oss 25 000 følgere med stormskritt. Aller helst så snart som mulig denne uka.

Høres dette interessant ut? Send meg en mail på: [email protected]

 

 

Høres ut som en god idé? Lik og del med venner for å spre budskapet, så skal jeg gjøre mitt for å sørge for at dette blir en give-away det vil gå gjetord om i generasjoner 😉

 

/ to be continued …

* Gjør som snart 25 000 andre: Følg Pappahjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg