En ape i speilet

Har du noen gang tenkt over hvordan du ser ut når du barberer deg? Det har jeg og det ser ikke bra ut.

/ sponset innlegg

De kaller det #shaveface, altså det ansiktet du lager når du står på badet og strekker på maska for å komme til med høvelen i hver eneste krik og krok. Nå vet ikke jeg hvor stort problem dette er for mine kvinnelige lesere, men du har kanskje sett på mannen din og tenkt over at han ser ut som en bavian der han står og aper seg i speilet. Ikke? Gjør det. Garantert en god kilde til underholdning.

Ja forresten, sånn ser man ut i reklamer:

 

… men det er selvfølgelig bare sprøyt. Det er ingen som ser så normale ut når de tar skjegget.

Siden det er tirsdag morgen og skjegget skal tas i forkant av storfesten i morgen tenkte jeg derfor å by på et lite knippe dristige aktbilder av meg selv og mitt #shaveface. Har prøvd å se minst mulig ut som en ape i disse bildene, men det er jo simpelthen ikke mulig.

 

Kottisfjes.

Bartefjes med uglenebb

 

Og som en liten bonus: Mens jeg sto og prøvde å gjøre meg deilig foran kameraet, knirket det plutselig i baderomsdøra. Der sto en liten plutt i døråpningen og lurte fælt på hva pappa holdt på med. Og ikke minst hvorfor han så ut som han hadde fått et slags anfall.

Så da måtte jeg jo ta med han, selv om fjortisdunbarten fortsatt er et par år unna. Heldigvis. Okei plutten, show me your shaveface!

 

Gutta boys 🙂

 

Nei nei nei, det der er altfor søtt! Skjerpings plutten, et ekte shaveface skal se ut som en brisen bavian som holder på å kaste opp.

 

Sånn ja, det var bedre.


Med det unnagjort kan dagen endelig starte. I dag skal jeg for øvrig ned på treningssenteret for å pumpe jern i et desperat forsøk på å se ut som folk til Vixen Blog Awards i morgen. Litt kjipern å se ut som en anaconda som har slukt en antilope når man drar på seg konfdressen, men et par sit-ups nå så tenker jeg det blir saker.

Eventuelt kan jeg prøve å kamuflere min manglende sans for mote ved å gå rundt med et konstant shaveface. Det burde gi meg akkurat nok oppmerksomhet i fjesregionen til at ingen vil legge merke til at jeg har en teft for mote på linje med Marve Fleksnes. Genial plan, at jeg ikke har tenkt på det før.

 

/ Goodbye svinedyre moteklær, hello #shaveface

* Følg Pappahjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg