Aking før frokost

Barnehagen er et fantastisk sted og jeg er evig takknemlig for dens eksistens, men å ha et barn i barnehagen betyr også at ingen uker er trygge. Jeg synes sjeldent det går to uker på rappen uten at plutten pådrar seg et eller annet.

Denne uken hadde jeg et naivt håp om at han skulle holde seg kvikk og pigg, men vi er ikke kommet lenger enn til tirsdag og allerede nå kan jeg kaste kupongen. For når pjokken ligger og bjeffer som en schæfer hele natten gjennom, vet man hva slags dag man har i møte. Ikke en dag for historiebøkene.

Men men, som det heter: når livet gir deg sitroner, lag limonade. Så her gjelder det å gjøre det beste ut av det man har. Fyre i peisen, lage litt kakao, dra på seg kosebuksa og finne på ablegøyer. Og vipps så blir ikke dagen så halvgæli likevel!

Slik som når en sulten, trøtt og småsur pappa må ut og gå morgentur med vovsen samtidig som plutten ønsker å komme seg ut for å se på den spennende nysnøen. På med dressen og lua, alle mann ut! Her skal det akes før frokost 🙂

 

Når det har kommet så mye snø i løpet av natten er det bare én ting å gjøre …

 

Vovsen i én hånd, akebrettet i den andre. Og så snart hunden er ferdig luftet …

 

Wiii!


Og når man kommer hjem igjen er det opp i senga, vekk med dyner og puter, på tide å lage hoppeslott!

 

He´s flying!

… og det gjelder selvfølgelig ikke bare for småpjuske småtasser, men også for småtrøtte gammeltasser.

 

Er det en fugl? Er det et fly? Nei, det er fattern!

 

Men men, får vel være såpass ærlig å si at det blir ikke sent på oss i dag. Vi får se ferdig Der Untergang en annen dag. Har jo brukt halvannen uke på den allerede, så en kveld fra eller til spiller ikke så stor rolle 😉

 

/ Tiddelibom

* Følg Pappahjerte på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg