Tips til Caroline

Det har vært noen tøffe uker for hele Norges fotballfrue. Først bilderetusjeringen, så kommentarfeltet.

Og nå vet jeg hva du tenker: “Å nei, ikke enda en bedrevitende blodsuger som skal kapre til seg lesere ved å fortelle hele verden hva hun gjorde galt, hvorfor og hvordan opp i mente”.

Neida, jeg har ikke tenkt til det vettu. Jeg tenkte bare å komme med et vennligsinnet tips, fra én blogger til en annen.

 

Bildet skal liksom forestille oss to som prater sammen da. Jeg vet at det kanskje ikke ligner så veldig, men jeg har naturlig nok ikke et eneste bilde av oss to sammen. Men det var bedre enn alternativet i hvert fall…

 

– Hællæ!

 

Men uansett, here goes:

Kjære Caroline,

Med stor sannsynlighet leser du ikke denne bloggen spesielt ofte og kommer nok helt sikkert ikke til å gjøre det fremover heller. Vi har litt forskjellige interesser du og jeg. Du er kjempeflink på interiør og sånt, jeg er forferdelig dårlig. Du er råflink på å trene tidlig om morgenen og ta flotte bilder av joggesko, der skorter det litt for meg. Jeg er en kløpper på å lage kakao og der er jeg litt usikker på din kompetanse, men én ting har vi til felles: Vi har småbarn.

 

xZWXfBxJU-

Sånn ser mine ut forresten.

 

Og i den anledning vil jeg bare komme med et tips til deg. Fra meg til deg, kun som en vennlig håndsutrekning, for det synes jeg du fortjener i disse dager.

For da jeg tidligere i dag leste artikkelen “Bak fasaden” i DN om noe av det du har gått gjennom de siste par årene, kjente jeg virkelig for å skrive dette tipset til deg. For nå synes jeg du har fått nok for en stund. Jeg unner deg ikke mer motvind og hull i asfalten fremover nå, for du er tross alt en stor inspirasjonskilde og en pionér som har gjort vei i vellinga for alle oss bloggere som har fulgt i ditt spor.

Så derfor ville jeg bare gi deg et stalltips som kan spare deg for den neste store katastrofen:

Nå som din datter etter hvert begynner å nærme seg barnehagealder og alt …

fra en forelder til en annen:

Aldri …

aldri aldri aldri,

ikke under noen omstendigheter,

aldri

si barnehagetante.

 

/ Bill. mrk: “Klok av skade”

* Men følg gjerne Pappahjerte på Facebook *

… eller Instagram.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg