Ferskens moteshow

Nå som jeg har blitt nominert til priser i flere ulike kategorier under årets Vixen Blog Awards, synes jeg bare det er rett og rimelig at jeg også begynner å skrive litt mer om mote. Jeg driver jo tross alt en blogg og hva er vel en blogg uten litt smakelig fashion?

Så, here goes.

 

Dagens modell er altså lille Fersken og som vi kan se har, så har hun tatt på seg et stilig antrekk som bare roper ut “No e æ klar for å fæst!”. Kombinasjonen brunt og gult er jo helt tidløst og går sammen som peanøttsmør og syltetøy. Buksen er sydd i et mykt og deilig buksestoff, mens genseren er av klassisk froté i en dus, pastellfarget og utvasket gulfarge vi gjerne kjenner som “arvegult”.

Vi ser også her at hun ikke er redd for å bruke merkeklær, i dette tilfellet er det vel en tiger vi ser på brystet. Hår og sminke har hun faktisk gjort selv og går her for en klassisk naturell-look. Smoky eyes er ut i år og nå er det bustesveisen som virkelig kommer for fullt

Sokkene er hentet fra arvehylla og er laget i varmende ull. Kan også være bomull. Eller polyester.

En annen detalje her som man legger merke til er den pikante bruken av hette. Hette har jo lenge vært en utskjelt del av genseren, men en av årens heteste trender er absolutt å ta hetta tilbake.

 

/ Passion for fashion?

* Følg Pappahjerte på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg