Finalist i Vixen Blog Awards!!

Yiiiiiiiha!!! I dag ble finalistene i årets Vixen Blog Awards annonsert og … hold deg fast …

Pappahjerte er i finalen i TO ulike kategorier!!!!

Å herre min gode skaper, ved Odins skjegg, sveisen til Eli Hagen, Fantorangen og alt annet som er hellig, jeg er så hoppende glad at jeg bare … jeg bare må … Hoppe!

 

Hoppe on Make A Gif

 

Tusen hjertelig takk til alle dere fantastiske godtfolk som har stemt på denne bloggen og synes den fortjener prisen som Årets Nykommer OG Årets Livsstilsblogg. Det gjør meg så glad, stolt og rørt at jeg har nesten ikke ord. Så da sier jeg bare takk. Tusen tusen hjertelig takk!

Finalen i Vixen Blog Awards går av stabelen 28. januar og da vil altså yours truly være der, kledd i sin fjongeste fjas for å prøve så godt han kan å rappe til seg en pris eller to rett foran schnasen på de usannsynlige moteriktige og smellvakre bloggerne som forventer å finne. Tenk så gøy det hadde vært. Sett de sitte der og gape målløst som sultne fisker mens en uraffinert og skjeggete kis som meg tar hjem edelt metall.

Dette er ikke stort bare for meg, men for alle oss småbarnsforeldre. Jeg synes det er helt rått at vi sammen har klart å bygge opp dette og vise at blogging såvisst ikke bare er extensions, silikonpupper, lavkarbo og cup cakes. Det er også babygulp, joggebukser, bæsjebleier, rørte tårer og store øyeblikk fra små kropper. Å være småbarnsforeldre er så absolutt en livsstil og det håper jeg at vi har bevist en gang for alle nå.

 

Jaddaaaaa!!!

 

Så er spørsmålet hva man skal ha på seg. Joggebukse med gulpeflekker eller joggebukse med yoghurtflekker. Tøft valg. Vurderer også å kontakte Storm Pedersen og spørre om vi skal leke en dag og kjøre en “bli ny”-dag, slik at jeg i det hele tatt slipper inn dørene til prisutdelingen ;-). Kunne vært interessant. Lurer på hvordan jeg ville sett ut med klær tiltenkt de kule og überhippe. Sikkert som en fisk på taket..

Men samma kan det værra, mer om det senere, for nå er det meeeeer enn nok å bare hoppe av glede!!

We´re going to Oslo, baby!! 🙂 🙂

 

 

/ High five og tusen hjertelig takk til alle som har stemt!!!!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg