Luke 23 – Min første bokomtale

Bak dagens luke finner vi en av årets mest neglbitende øyeblikk for meg: Min alle første bokomtale!

 

w8njyIRJdd

Yiiiiiiha, terningkast 5!! 🙂

Omtalen er skrevet av Sigrid Ringnes i Østlands-Posten og ble først postet her: “Henvender seg til tøffe menn med myke hjerter”.

Her er noen høydepunkter:

– «Pappahjerte» er en underholdende bok som tar for seg livet fra å være en rotløs ungkar til å bli far for første gang. Og det er denne reisen leserne får bli med på. Vi får innsikt i hvilke tanker som dukker opp i hodet på den vordende pappaen gjennom denne prosessen. Kihlman er fortelleren, og deler raust av sine betraktninger og følelser. Han byr på seg selv, stopper ofte opp og reflekterer rundt store valg i livet og rollen som mann og pappa i dagens samfunn. 

– Den største styrken, som gjør lesingen til en fryd, er fortellerevnen og de mange morsomme formuleringene og beskrivelsene.

– Kihlman bruker en rekke metaforer, sterke overdrivelser og masse humor. Samtidig sitter man ikke igjen med følelsen om at dette bare er tull og tøys. Det er nesten så man ikke skulle tro at Kihlman har en «barnehatende fortid» som han selv skriver.

– Selv om det er mye humor og fjas, klarer han også å formidle en klokskap.

– Det som binder fortelling sammen og ligger i bunn for alt han skriver, er at dette er en eneste stor kjærlighetserklæring til det å få barn. Som leser blir man glad i «Plutten» og rørt av pappaens beskrivelse av hverdagslige situasjoner og kjærlighet til sønnen.

– Masse humor, fornøyelige formuleringer, høy gjenkjennelsesfaktor, god selvinnsikt, en god dose klokskap, underfundige refleksjoner og et par gode tips, gjør at dette er en bok som anbefales å lese. Boka henvender seg til tøffe menn med myke hjerter, men jeg tror den går rett hjem hos mange mammahjerter også.

Les hele omtalen på op.no

 

Og du: Det er fortsatt én dag igjen til jul, så hvis du fortsatt ikke er helt i mål med alle julegavene, slik ser den altså ut 😉

 

Det er julegaven sin det 😉

 

/ Bare eeeen dag igjen til jul!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg