Luke 14: Paparazzi

Bak luke 14 ligger faktisk pressen og gjemmer seg i buskene.

For det er ikke bare lett å være blogger, skal jeg si deg. Hver dag er en evig kamp for å slippe unna medienes søkelys. Jeg kan ikke stå opp før jeg har et kamera i ansiktet og de knipser i vei, til alle døgnets tider. Alt som kan gå i trykken er god PR og det verste er at de har infiltrert huset vårt!

Det oppdaget jeg i dag tidlig, da jeg satt udusjet og ufresh i sofaen og så på skiskyting. Jeg trodde jeg skulle få sitte i fred, men så viser det seg at jeg ikke lenger er trygg noe sted. Jeg vet ikke om det er Se & Hør, VG eller noen andre, men NOEN har plutten på lønningslista og han er ikke flau for å utlevere fattern på Instagram.

 

wlOiYaRJWH

 

De sleipa svina får plutten til å gjøre jobben for seg og han knipser i vei. Ikke ber han om tillatelse heller, bare kjører på og legger ut helt ukritisk. Og det er ikke første gangen heller, skal jeg si deg!

 

uFUxxJRJRm

Så nå går jeg egentlig bare og venter på den dagen det dukker opp et ammebilde på instagram, der frua sitter i sofaen med ammepuppa ute i friluft. Da blir det andre boller, tenker jeg. Men men, aldri så galt at det ikke er godt for noe, for det blir nok helt sikkert mange nye følgere på den dagen 😉

Kanskje det vi ser her faktisk er de aller første motreaksjonene på at jeg har utlevert så mye om hans liv i så lang tid. Å nei, jeg kan allerede se det for meg. Om noen år kommer han ut med boka “Pluttenhjerte – en titt bak kulissene”, en bildebok der han over 1200 sider bretter ut livet bak fasaden. Aj aj, dette er ikke bra.

Heldigvis er det bare …

 

/ 10 dager igjen til jul

* Følg Plutten på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg