Nominert til Vixen Blog Awards!!!

Å hælle måne, min ringe lille pappablogg har blitt nominert til hele to ulike priser i Vixen Blog Awards 2014!!

wUbqnvxJbU

Jeg har rett og slett ikke ord for hvor inn i hampesvarten glad, stolt og JADDAAAAA!!!!!-stemning det er i kroppen akkurat nå! Jeg, en skjeggete pappablogger med babygulp på skjorta og poser under øya, har blitt nominert til hele TO ulike priser i Vixen Blog Awards; en prisutdeling utelukkende tiltenkt de usannsynlig vakre og überhippe.

Men i år har det altså skjedd. Festen er truet. Noe skummelt lusker i skyggene. En trøtt fyr som lukter barnemat og bajsbleier har sneket seg inn under radaren.

 

This guy!

 

Tusen tusen tusen takk for at du har nominert frem denne bloggen. Det gjør meg så stolt, rørt, glad og lykkelig at jeg blir helt kvalm! Stor knuseklem til deg, hvem enn du er. You rock!

Men nå: Kjære leser, du vakre, fantastiske, kjekke, pene, høye, lave leser. Jeg trenger din hjelp. Dette er tiden for å legge inn et lite klikk hvis du noensinne har hatt glede av denne bloggen. Dette er muligheten til å kuppe en prisutdeling der selv Jan Thomas sliter med å holde tritt med utviklingen.

Tenk så kult om Årets Nykommer og/eller Årets Livsstilblogg under årets Vixen Blog Awards var en fyr med like mye motesans som en pakke servelat.

Så for alt som er hellig, ved Odins skjegg og fløyelskrøllene til Trond Nagell-Dahl (pianisten i Beat for Beat), hvis du liker denne bloggen, hvis du føler deg hjemme her og ønsker å se en seriøst motedyslektisk blogger snappe statuer fra rett under nesa på moteeliten: Klikk på knappen under, gi din stemme i kategoriene Årets Nykommer og Årets Livsstilblogg.

 

Klikk på bildet under for å stemme:

 

Får du ikke opp bildet? Klikk her for å stemme

P.S. Husk å komme tilbake hit etterpå og legg igjen et pip i kommentarfeltet, så skal du få servert en stooor takk og en skikkelig saftig high five! 🙂


En real knuseklem

/ High five!

* Følg Norges mest skjeggete rosablogger på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg