Vinn Årets Julegave!

Er du en sånn som helst vil ha en radio i hvert rom eller ønsker å vinne den perfekte gaven til kjæresten i år? Da er dette innlegget for deg!

/ annonse

Her i huset er vi veldig glad i musikk. Musikk var faktisk noe av det første vi snakket om da vi først begynte å chatte på facebook for rundt fire år siden. Hvem av oss hadde vel trodd at litt rolig småprat om The Racounteurs og Mando Diao skulle bli til to barn, hus og båtplass i Larvik 😉

Så her i huset er det alltids en eller annen radio som står og spiller, spesielt nå i disse juletider. Hvorfor? Jeg ELSKER julemusikk! Hele året går jeg og gleder meg til desember, for da kan jeg endelig fyre i gang mine favorittsvisker fra Sissel, Kurt, sølvgutane og amerikanske smørsangere.

 

 

På grunn av denne veldige kjærligheten til musikk har vi lenge hatt Pinell-radioer stående både på kjøkkenet og badet, og nå har vi endelig skaffet oss en til!

 

Fast inventar på badet

 

Fast inventar på kjøkkenet (ikke samme som over, har to like)


Pinell GO, vår nye elskling!

 

Pinell GO er en helt genial DAB+ reiseradio som har høstet mye skryt og vunnet en rekke priser, blant annet den prestisjefylte designprisen Red Dot Award 2014. Tittelen på dette innlegget er ikke misvisende heller forresten, for radioen har faktisk blitt kåret til “Årets Julegave”. Radioen er utviklet i Norge, har batterilevetid på mer enn 24 timer, kult design, knallgod lyd og selvfølgelig aux-inngang for å spille av musikk rett fra mobilen/mp3-spilleren og mye mer. Og nå kan den bli DIN!

 

Les mer og følg Pinell på Facebook

 

KONKURRANSE – VINN PINELL GO!

Siden det er jul og alt, har jeg fått gleden av å lodde ut en Pinell GO reiseradio til en av mine lesere. Radioen har en verdi på 1700 kroner og burde være en klar kandidat til en av årets feteste julegaver til menn eller damer i alle aldre. Kunne du tenke deg å vinne radioen til deg selv, en god venn, kjæreste, kollega, uvenn eller nabo? Flott! Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på følgende spørsmål:

I hvilket land er Pinell GO utviklet?

Hint: Innbyggerne i dette eksotiske landet er over middels interessert i tradisjonelle folkedrakter, melkesjokolade, sjakk, svenskehandel og Jon Almaas.

Legg igjen en kommentar med svar på spørsmålet og din e-postadresse, så er du med i trekningen. Konkurransen avsluttes på søndag og vinneren kontaktes direkte.

 

/ Lykke til! 🙂

* Følg Pappahjerte på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg