Signert bok til farsdagen?

/ inneholder salgslink

Førstkommende lørdag er det endelig duket for boksignering!

På søndag er det som kjent farsdag, men hva gir man egentlig til en far som har alt? For vi fedre vil bli satt pris på vi også, og selv om det er fint med nye sokker, så er det liksom ikke noe å skrive hjem om.

 

Disse rakkerne holder fint et år til


Så hvorfor ikke klaske til med en signert bok fra yours truly i år? Jeg kan jo ikke garantere at boka vil slå bedre an enn sokker, men den kan i hvert fall ikke gjøre det spesielt mye dårligere.

Førstkommende lørdag (08. november) hiver jeg meg bak rattet på konebilen og prutter i vei for min aller første boksigneringsturné. Jeg dukker opp to ulike steder på samme dag, så her burde det være muligheter for å få en signert bok til gubben i ditt liv, en god kollega, en hyggelig venn, deg selv eller kjæresten som ikke enda vet at frua har en bolle i ovnen. Dette blir gøy!

 

Tid og sted:

Kolbotn, kl 11.00-12.00 på Tanum, Kolbotn Torg

Mitt kjære hjemsted, der jeg kastet mine første snøballer og skapte hodebry for lærerstanden i 12 strake år. Jeg gleder meg veldig til å vende tilbake for å hilse på gamle kjentfolk og high five med nye fjes.

 

Tønsberg, kl. 14.00-15.00 på Norli Farmandstredet

Norges eldste by og en vakker perle der jeg jobbet i ett år og fikk gleden av å se slottsfjellet våke majestetisk over byen hver eneste dag. Endelig skal jeg få gleden av å hilse på mine medvestfoldinger og jeg kjenner at jeg gleder meg stort!

Hvis du ikke har mulighet til å svinge innom, men har lyst til å kjøpe boka okke som, så kan du selvfølgelig gjøre det også.

 

Klikk på bildet eller bestill her

 

Jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg VELDIG og håper å møte så mange som mulig. Så møt opp for en signert farsdagsgave i år, så får du selvfølgelig en high five med på kjøpet 😉

P.S. Selfies med undertegnede koster 5900 kroner. Haha, neida. Joda.


Tommel opp 🙂

Så, hva sier du? Sees vi der? Legg igjen et pip i kommentarfeltet hvis du tenker å dukke opp, så begynner jeg å varme opp high five-lanken 🙂

 

/ High five!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg