Vinn en sunnere pappa

På søndag er det farsdag, men hva gir man en pappa som har alt? Hva med et eksklusivt kokkekurs på Kulinarisk Akademi?

/ sponset innlegg

En gammel mannssjåvinistisk regle sier at “kvinnens plass er på kjøkkenet”, men her i huset er det stikk motsatt. Siden jeg er så hårreisende dårlig på stort sett alt annet husarbeid er mannens plass definitivt på kjøkkenet. Og der trives jeg godt, men jeg vet at mange menn der ute sliter litt med å komme i gang på kjøkkenet. Vel, nå har du muligheten til å gjøre noe med det.


Uhm.. hva er det jeg holder på med egentlig?

 

For selv om man i utgangspunktet vil lage god mat til familien er det ikke alltid like lett å vite hvor man skal begynne. Sånt leder fort til snarveier, ferdigmat og næringsfattige måltider. Og det er dumt, for sunn og god mat er en viktig investering for hele familiens helse.

Skulle du ønske at far i huset kunne klart å piske sammen mer enn bare spagetti a la capri og frossenpizza? Bli med på konkurranse og vinn et eksklusivt kokkekurs for far i huset, så skal du se at det fort blir andre boller på kjøkkenet!Vinn uforglemmelige kokkekveld!

Konkurransen “Sunn pappa” avholdes i regi av Mills og Kulinarisk Akademi og foregår enkelt og greit ved at du går inn på konkurransesiden og nominerer en pappa som fortjener å ta med seg et barn og dra på en eksklusiv kokkekveld.

Alt du trenger å gjøre er å skrive en kort setning om hvorfor du synes han fortjener å vinne, så er det bare å krysse fingrene. De heldige vinnere blir kontaktet direkte av Mills og kan overraske far i huset med tidenes kanskje beste overraskelse i forbindelse med farsdagen.


Når fattern ved grytene står, stemningen i taket går 😉

 

I tillegg til en kveld med ny kunnskap, mye moro og spennende matlaging, så dukker også hobbykokk og musiker Jørn Hoel opp. Jeg er litt usikker på om han skal spille eller bare lage mat, men samme kan det være, for Jørn Hoel er Jørn Hoel. Stas blir det uansett.

Så bli med på konkurranse og nominer en pappa som fortjener å vinne et eksklusivt kokkekurs og bli en sunnere pappa 🙂

Klikk her for å bli med på konkurransen

 

/ Lykke til! 

* Følg Pappahjerte på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg