Endelig sexytime

De sier at det kan gå lenge til neste gang man har sex etter en fødsel, men så skulle det altså gå under to uker før jeg fikk frua til å rope ut “Å herregud, så deilig!”

Det skjedde nemlig i går kveld. Kanskje ikke noe man egentlig burde blogge om, men det må da være lov å være litt privat også. Det skjedde på badet av alle ting. Frua hadde akkurat tatt seg en dusj og var midt i kveldsrutinen, da jeg kom valsende inn og så henne stå der kliss naken.

 

(Illustrasjonsfoto, hvis det skulle være noen tvil…)

 

Et lite sekund var jeg litt usikker på om det var for tidlig å kline til, men så skjedde det noe. Fra radioen i hjørnet strømmet deilige toner fra P7 Klem og luftet var fylt med den forførende lukten av en kvinnes sjampo. Om det var en eim av kokos, honning eller jojoba som gjorde det, så var det et eller annet som fikk meg til å føle for å gi frua en liten godbit.

Og den hadde jeg klar også. Den hadde faktisk vært klar en god stund allerede, men det var jo ikke hun klar over. Jeg gledet meg til å overraske henne og ventet bare på det rette øyeblikket. Så kom det og jeg satt inn støtet.

“Å herregud så deilig! Det er så sinnssykt lenge siden” ropte hun ut bare sekunder senere.

Og det er kanskje det som er så deilig med ting man gjør så altfor sjeldent, når det først skjer så setter man ekstra stor pris på det.

Så selv om ventetiden var litt i overkant lang, så var det så sinnssykt verdt det, for sjelden har litt ferdigsmurt kveldsmat og en enkel brødskive med salami gitt SÅ god uttelling. Dette må vi gjøre oftere.

 

Påsmurt kveldsmat til en sulten ammemor = Verdt sin vekt i gull

 

Så et stalltips til alle nybakte fedre: Ni måneder med forbud gjør visst noe med lysten på salami, så hvis du vil imponere din nybakte kjæreste en kveld; dropp diamantringer, dyr middag på en fancy restaurant eller Titanic i sofakroken, for selv ikke Leonardo DiCaprio rekker en blings med jubelsalami til knærne!

Og ja forresten, et stalltips til: Dette gjelder altså kun salami i betydningen faktisk salami. “Salamien” i overført betydning kan det være greit å la stå i kjøleskapet minst et par uker til 😉

 

/ High five!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

  1. Digger dette fantastiske innlegget!:)
   Måtte lete det frem og lese det igjen!
   Husker følelsen selv, dro innom butikken på vei hjem fra sykehuset og kjøpte ei pakke morrpølse! :p

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg