Fatterns Flaskekokeri

Her på Fatterns Flaskekokeri jobber vi døgnet rundt for å bringe deg det DU ønsker nøyaktig når du ønsker det. Vi står alltid parat for å ta i mot din bestilling og leverer på senga før du rekker å stave “brystpumpe”. Døgnet rundt, på minuttet – du ringer, vi bringer.

Her på Fatterns Flaskekokeri kan vi sterilisere alt! Tåteflasker, smokker, ammeskjold, bestikk etc. Ja, send sågar katten over, så skal vi se om ikke vi kan få til noe der også. You name it – we sterilize it!

 

Her går grytene på full pupp hele dagen

Nykokt og klar for servering!

Selv om VI er lidenskapelig opptatt av kundeservice, så trenger ikke DU være det, så føl deg fri til å rope på oss, kjefte på oss og bruke stygge ord når vi er for sene. Vi lever for å levere! Og husk, du kan selvfølgelig ringe oss når som helst på døgnet. Vi sender alltid vår beste mann klar til dyst.

Årets nyhet! Fra og med 2014 kan vi her på Fatterns Flaskekokeri også tilby catering! Maten er kanskje ikke kortreist, men menyen bugner av populære favoritter som smaker godt til alle døgnets tider. Hva sier du for eksempel til en klassisk brødskive med leverpostei og majones, anrettet med et dryss av nykvernet pepper? Eller hva med en banan servert “au naturell”? Eller hvorfor ikke husets beste gulost dandert med agurk og brødskive! Serveringen er døgnåpen, så bare ring i klokken når du føler et sug i magen.

 

Gourmetmat på lavt nivå

 

Betaling? Åh blåss, her på Fatterns Flaskekokeri tar vi ikke i mot betaling. Den beste betalingen vi kan få er at du ikke gråter. Alt vi ønsker er en tommel opp eller en “takk skarru ha, kompis”, så er vi godt fornøyd med arbeidsdagen. Ingen penger, ingen tårer, ingen problem!

Fatterns Flaskekokeri – vi strekker oss lenger enn puppen.

 

De ringer, vi bringer

/ High five!

* Følg Fatterns Flaskekokeri på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg