Rett inn på bestselgerlisten!

/ inneholder salgslink

Da jeg våknet i dag tenkte jeg at denne uka for lengst hadde nådd toppen. Det var før jeg sjekket telefonen… For der ventet det en SMS fra forlaget om at boka mi har hoppet rett inn på den offisielle bestselgerlisten til Bokhandlerforeningen!

Bokhandlerforeningen.no – Bestselgerlisten, uke 40

Boken har sneket seg rett inn på 13. plass for “Generell litteraratur”, men på listen over norske utgivelser klokker vi inn en 8. plass!

 

 

Jeg har nesten ikke ord for hvor fantastisk det er! Plutten ble skjemt bort så til de grader til frokost i dag og fikk spise stort sett hva han ville. Må jo tross alt være lov å feire litt. Den observante leser vil for øvrig legge merke til at jeg har hoppet inn på plassen over boka om en viss storkjeftet trønder og det gjør meg bare så vanvittig stolt. Tenk at jeg en dag skulle klare å slå Petter Northug! Riktignok ikke i skisporet, men likevel. Det teller!

Slike ting gleder et Pappahjerte mer enn du aner. Det er en fantastisk tanke å vite at mange lesere der ute har savnet en slik bok og nå kan ta den med seg inn i bokhøsten. Det har heller aldri vært hyggeligere å bruke Instagram. Et ørlite søk på #pappahjerte kan fylle hjertet med stolthet og glede 🙂

 

En journalist spurte meg for øvrig tidligere i uken hvem boken passer for. Det synes jeg var et vanskelig spørsmål, for jeg tenker jo at den passer for veldig mange, men i etterkant har jeg kommet opp med det perfekte scenarioet.

Det er juleaften, en mann på ca. 30 år sitter med en hard pakke på fanget. Han river av papiret og der ligger den: “Pappahjerte – fra ungkar til far”. Han ser opp på sin kjære og forstår ingenting.

– Hva er dette for noe skit?, tenker han. Og det er da hun sier det:

– Jo du skjønner, jeg er gravid nemlig. Men ikke få panikk kjære Johnny-Bob, bare les gjennom boka. Det ordner seg.

Så åpner stakkars Johnny-Bob opp boka og får se at den er skrevet av en mann som ham, en som hatet barn og som ikke forsto hva poenget med å få barn var. Så da leser han videre. Og forhåpentligvis, etter 292 sider vil han snu seg til sin kjære og si:

– Okei, Gerda-Gunn, jeg er klar. Dette skal vi fikse.


Så egentlig ville jeg vel bare skrive dette innlegget for å si takk. Tusen takk for at du stikker innom denne bloggen og kanskje til og med har kjøpt boka. Det er en helt fantastisk følelse å kunne sitte her med kaffekoppen og en stor stabel bøker som skal signeres og sendes ut til ventende lesere.

 

– Kjære Harald, åssen henger´n? Håper Sonja er grei med deg. #brofist

Så til alle dere der ute, fra meg her inne, her kommer en stor takk og et ønske om en fantastisk helg 🙂

P.S. Mange har spurt om hvor boka kan kjøpes. Stikk innom din nærmeste bokhandel og spør. Hvis de ikke har den må du slå knyttneven i bordet og kreve å få prate med sjefen 😉 Den kan også bestilles i butikk eller rett på nett, f.eks her: Bestill “Pappahjerte – fra ungkar til far”.


Tommel opp!

/ Goooood helg!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg