Overraskende livrett for en 2-åring

Det er rart hvordan matvanene til en liten småttis hele tiden skal endre på seg og hvor vilkårlig det virker.

Da plutten tok steget fra å være en liten puppebebis til å starte med fast føde gikk det mye i brokkoli og tomat. Veldig mye faktisk. Han elsket det! Og med det følte vi oss selvfølgelig som verdens mest vellykkede foreldre. Uten å mase hadde klart å få vår lille pjokk til å like grønnsaker. 1000 foreldrepoeng!

 

Litt pasta, men mest grønnsaker for lille babypluttis

 

Så tenker man selvfølgelig at slik skal det være for alltid, men det kunne vel alle som har mer enn ett barn fortalt oss at ikke kom til å skje. Med små barn er det eneste konstante at alt er i endring ;-). Så da tok det selvfølgelig ikke lang tid før han forkastet brokkolien og la den for hat.

Det neste han fikk dilla på var sylteagurk og da skjønte vi at vi kanskje ikke var herre over hans smaksløker likevel. Akkurat nå er plutten inne i en veldig merkelig matfase av livet der han hovedsakelig er interessert i to ting: Frukt og sushi.

Ja… Litt usikker på hva som skjedde der, men uansett hva vi lager til ham til middag så spiser han ikke mer enn en liten tvangsbit eller to før han løper videre. Er det derimot sushi det er snakk om så kan han seriøst spise mer enn fattern hvis ingen stopper ham 🙂

 

Su-siiii ^_^

 

Itadakimasu!

Så nå er jeg egentlig bare spent på hva som venter bak neste hjørnet. I dag er det frukt og sushi, men hva blir det neste? Snakker vi pinnekjøtt til middag og prim til kvelds? Eller hvorfor ikke fårikål og napoleonskake? Uansett hva det blir så blir det vel uansett ikke hva jeg tror det blir 😉

 

/ Takk for maten

* Følg Pappahjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg