Yoga for 2-åringer

Det er utrolig hvordan et lite barn kan gå fra å være trøtt som en rumpepinne til å bli kaffevåken på bare to sekunder. Alt man trenger å gjøre er å si: “Pusse tennene?”. Vipps så forvandles barnet til en overenergisk akrobat.

 

Trøtt som en dritt, men bare gi det et sekund… #spirrevipp

I det siste har plutten begynte å vise frem det siste innen yoga når han blir overtrøtt. Jeg la ut et bilde av dette på Instagram for noen dager siden og fordi det ble så populært byr vi her på hele bildeserien, samt forklarende undertekster. Så velkommen skal du være til Pluttens yogaskole!

Og vi starter selvfølgelig rolig med et par enkle tøys and bøys

 

Heeelt opp til nesetippen og rolig ned igjen

 


Strekk rumpa mot sola, kjenn at du lever

 

Mange foretrekker å gjøre disse øvelsene i bare sokkelesten

 


Vi fortsetter med “Broen” og her er det viktig å puste med magen

 


Deretter slår vi over til “Den tissende hunden”

 
Før vi går over til et par helhjertede kast i puteneDette kalles “Døds” på fagspråket og dette har pjokken lært av fattern. Videobevis

 


Etter endt økt er det viktig å ta et rolig minutt for å hente inn pusten igjen


Så klapper vi for oss selv, dere! 🙂Og så er det din tur, pappa

 

Pluttens yogaskole kan kjøpes på DVD for 1499,-. Bestill i dag 😉

God helg folkens!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

13 kommentarer
  1. Tatt på kornet! Vår 2-åring er akkurat like aktiv så snart vi trekker pusten for å si: “Tid for pysjen!” Her er det fjellklatring på sofaen, etterfulgt av basehopp uten fallskjerm (fremdeles i nevnte sofa)- som er kveldens oppvarming til natten! På alle måter ekstremsport! Slår aldri feil!

  2. Berre vent t mat trikset kjem… Gutongen blir 6 i år, å han spela på svolten kortet etter han har lagt seg… Men jaggu ete han å når e finne mat.. Alt for å være lenger våken;)

  3. Sitter i skrivende stund mellom mine jenter på fem mnd som iherdig prøver på triksene til plutten. Mine er da ikke så dreven at de kommer seg rundt enda, men ingenting å si på innsatsen! Ser vi har å glede oss til! Bra du får meg til å se fremover med en latter!

  4. Fantastisk! Du klarer alltid å skrive så utrolig morsomt 🙂 Fengende at man bare må lese mer 🙂 Bra jobbet 🙂 Herlige plutten 🙂

  5. Jah.. All respekt til plutten! Etter disse bildene så kom jeg frem til at yoga ikke var noe for meg. Jeg er stokk stiv, klarer ikke å ta i gulvet en gang hvis jeg bøyer meg ned med rette bein. Har plutten en timespris?! Greit med en som er fagkyndig hvis man først skal sette i gang med dette her!

  6. Hadde motsatt problem her en dag. Storjenta sovnet seeent på ettermiddagen og var umulig å vekke. Øynene bare rullet bakover uansett om vi strøk, snakket, ristet eller løftet. Merkelig nok våknet hun med et rykk da vi spurte om hun villa ha en is;D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg