Vinn matvarer for 10 000 kroner

/ inneholder reklame

Knips en selfie og stikk av med matvarer for 10 000 kroner!

Ti tusen flis er utrolig mye penger, spesielt når det er øremerket matvarer. Men hvor mye er det egentlig? For en vanlig husholdning tilsvarer det mat i to-tre måneder, mens for en fattig student burde det rekke til å dekke hele studietiden.

Se for deg en bærepose full av frisk frukt, ferskt brød, nypresset juice og utsøkt pålegg. En slik bærepose koster deg gjerne rundt 500 kroner. For 10 000 kroner får du 20 slike. Tenk så deilig å kunne fylle flere handlekurver fulle av snask og slippe å betale for det. Vel, nå har du muligheten!

Påskekonkurranse – vinn matvarer for 10 000 kroner!


Sjekk ut denne artige videosnutten 🙂

Alt du trenger å gjøre er følgende:

 1. Sving innom din nærmeste ICA-butikk
 2. Ta en selfie sammen med påskeharen
 3. OBS: Påskeharen er kun på besøk kl. 16-18 hver dag
 4. Legg ut bildet på Instagram med hashtag #icanorge

Dett var dett, lett som en plett!

Hver dag i hele påsken kåres dagens beste selfie og vinneren får med seg matvarer for 10 000 kroner.

Vet du ikke hva en selfie er…?

 


Dette er en selfie…


Konkurransen pågår helt til 16. april

Vinnerne utropes på facebooksiden: ICA på Facebook

Mer info finner om konkurransen finner du også her: Påsken hos ICA

Så, hva venter du på? Hiv deg i bilen og kjør straka vägen til ICA. Tenk så flott å kunne overraske familie eller venner med nok påskemarsipan til å mette 8 fullvoksne sirkuselefanter. Da er det påske da!

Lykke til!

 

Les også:
10 smarte sparetips for småbarnsforeldre

19 kommentarer
  1. *kremt* 2-3 mnder??..
   Vi er to voksne og to barn (3 og 4år) pluss en katt. Vi bruker 12 000 i
   Mnden på daligvarer.. Altså mat, dopapir, vaskepulver osvosv.
   Her vi bor er det forøvrig veldig dyrt, men tror om vi hadde handla på rema1000 hadde vi fortsatt brukt 8000 i mnd :p

  2. Silje; hva f..bruker dere penger på?;-) vi er 2 voksne og 2 barn vi og (1 på 7 og en på snart 2 år) dvs mye bleier. I tillegg har mini melkeallergi, så dvs ekstra utgifter vi ikke får dekka. Vi planlegger hver uke. Handler på kiwi, rema, mega, meny, coop xtra. Men vi bruker gj.snittlig 7-8000. Noen uker ligger vi på 1200 i uka. Og da er det inkl alt av husholdningsartikler, middager, brød, pålegg o.l. Vi kjøper heller ikke first price, nordfjord eller coop produkter. Men vanlige produkter. 🙂 skal sies at vi spiser fisk 2-4 ggr i uka og det er jo dyr mat:-)

  3. Tenker 10 000 kr hadde holdt i en mnd på oss. Vi er to voksne og tre barn på 5,2 og 2 år. Jeg fatter ikke hvordan folk får til å handle for 1500 kr i uka i mat og husholdningsartikler. Vi planlegger ukemenyer og storhandler på Kiwi en gang i uka. Spiser sunt og baker ikke brød. Det går mye penger på frukt og vi bruker feks bare karbonadedeig, aldri kjøttdeig som jo er rimeligere. Fatter ikke hvordan vi skulle kommet under 2000 kr på mat i uka. Da måtte vi i alle fall reist på kryss og tvers innom alle butikker med salg og planlagt noe sykt. Det gidder ikke jeg i en ellers hektisk hverdag. Jaja. Nok om det, men kjenner temaet engasjerer.
   Bør vel ta en selfie på Ica:) Kul blogg du har Pappahjerte. Har fulgt deg et par mnd nå. Har selv twins som er like gamle som Plutten:)

  4. Det er jo verdt å få seg instagram for! Guri det hadde hjulpet på med et slikt gavekort! Og påaskeharer er kule de! 😀

  5. Vi spiser heller aldri kjøttdeig, men kun karbonadedeig.. og som sagt mye fisk. Spiser veldig sunt og det går mye frukt og grønt med unger i hus. Som sagt så kommer vi noen ganger i mål på 1200,- eksempel på forrige ukes meny og den totale sum på 1000,- laksefilet m blomkålpure og grønnsaker på mandag, hjemmelaget burgere av karbonadedeig tirsdag, fiskeburgere onsdag, fiskeform torsdag, grilling fredag, biff stroganoff lørdag, fiskegrateng for 2 dager søndag og mandag. I tillegg kjøpte vi inn av pålegg; 2 pk kyllingfilet m basilikum og rosmarin, 1 pk kyllingsalat, 1pk spekeskinke (300 gram), 1 boks nugatti, 1 jarlsbergost, 12 egg, 4 brød, melk. Har jo alltid noe basisvarer hjemme. Som hvitløk, tomater, makaroni, mel o.l kjøpte også 1 pk bleier og våtservietter og lørdagssnop.

  6. Hm. Moro og se hva dere kjøpte inn Jannicke:) Vi bruker sikkert minst 20 egg i uka, og det går ett brød om dagen og nesten to liter melk. Og masse pålegg! Klarer dere dere virkelig på så lite pålegg? Her ville ikke en ost holdt en uke.. Går jo med i matlaging også. Og frukt koster jo masse også! Må si jeg er imponert, men skjønner ikke Åssen det går an! Tror dere ligger under SIFO sitt standardbudsjett.

  7. Jannicke: jeg blir så lykkelig inni meg når jeg ser mennesker som har som hovedregel å spise sunt også kan tillate seg Nugatti! 🙂

  8. Halloisen! Se det var litt av en liste! Og helt enig med Irene: Fantastisk å se at nugatti har lurt seg inn på lista 🙂 Levde oå nugatti gjennom hele ungdomsskolen. good times ^_^

  9. Hehe, jeg er ikke helt sikker på om jeg hadde nådd ungdomsskolealder uten Nugatti. Slagordet “Matlyst på boks” gjelder. 😉

  10. Vi spiser ca 1 kg ost i uken.. og har en unge som ikke liker pålegg i det hele tatt..nada niks ingenting (bortsett fra nugatti) som forøvrig kun er lørdagsfrokost. Han andre har melkeallergi og spiser ikke så mye pålegg. Meeen en skivemed nugatti i ny og ne sskader da ingen. Om man har et sunt kosthold så er alt lov av og til:-) dessuten saumfarer vi tilbud i butikker og handler inn der vi kan spare. Derav det lave budsjettet:-)

  11. Og det er ingen lørdag uten varme rundstykker med nugatti;-) elsker nugatti;-) hehe. Og ja vi greier oss på så lite pålegg. Vi handler forskjellig fra uke til uke. Så det blir variasjon. Bruker også mye grønt som pålegg.. tomater, agurk, reddik og avokado er glimrende påleggsvalg:-)

  12. Vi handler kun en dag i uka.. Og da handler vi alle sju middagene, pålegg, vaskepulver, kattemat, melk, yoghurt frukt og ja hva annet vi trenger hele den uka.
   Vi har kun to butikker her vi bor, og det er “nærbutikken” og coop marked. Nærmeste rema, kiwi, spar etc er 18mil unna.
   Er dyrere her for de som ikke fikk med seg det…

  13. Som ett eksempel så må vi ut med 108kr for 1kg hvitost. Og vi bruker 1kg i uka.
   Annet eksempel er epler, 4,50 for ett eple betalte vi på mandag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg