Årets artigste julekalender?

/inneholder reklame

Julen nærmer seg med stormskritt og nye julekalendere spretter opp som paddehatter. Min utvilsomme favoritt til nå, er det Pickatale som står for. Hver dag i hele adventstiden vil de legge ut en side fra en julefortelling, så er det opp til deg og dine barn å komme opp med en passende tekst. Dagens beste tekstforslag kommer på trykk og kan smykke seg med tittelen “Medforfatter av barnebok”. Alle som deltar er også med i trekningen av en rekke flotte premier.

Her er det med andre ord bare å varme opp kreativiteten og glede seg! Jeg skal i hvert fall gi det et forsøk. Konkurransen går fra 01. desember og hele veien til Sølvguttene spiller opp til dans på juleaften.

Har du lyst til å delta? Følg Pickatale på Facebook, så er du i gang. Lykke til!

 

Har du ikke hørt om Pickatale?

Pickatale er et interaktivt bibliotek for iPad med hundrevis av spennende, interaktive barnebøker, som er spekket med klikkbare elementer, egen fortellerstemme, spenstige illustrasjoner og mye mer.

Alle mine lesere kan prøve denne geniale appen i 1 måned for kun 1,-. Det er mye bok for pengene og mange timer med lærerik moro. Sjekk for eksempel ut en av mine personlige favoritter så langt: Hvis jeg var et monster.

Trykk på boka for å prøve appen! Husk å bruke koden: pappahjerte


 

/God lesning!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg