Pappahjerte rykker opp til Tippeligaen

Okei okei, okei okei okei. Rolig nå gamle Pete, hold deg cool og avslappet. Baaaaah, klarer ikke!

PAPPAHJERTE HAR INNGÅTT SAMARBEID MED NETTAVISEN! 😀

Oh yes baby, det stemmer. Fra og med i morgen-ish rykker jeg opp til det som må kunne anses som Tippeligaen i den norske bloggosfæren og blir en del av Mediehuset Nettavisen AS sitt bloggnettverk!

😀 Wooot wooot!! 😀

Hva vil det si for meg?

– Opptredener på Skavlan

– Programlederrolle i Idol

– Rolls Royce med full tank

– 72 muslimske jomfruer når jeg dør

– En date med Tone Damli og/eller Stian Blipp

(NB: Ingen av disse tingene står teknisk sett i den faktiske kontrakten, men det må da minst være snakk om noe sånt..?)

Hva vil det si for deg?

– Egentlig ikke stort.

Fra i morgen av vil 1000 veltrente apekatter sette i gang med å flytte og orge bloggen slik at jeg i løpet av kun kort tid til få ny adresse, men du kan bruke den samme gamle hvis du vil. Anywhooo, ny adresse vil bli:

pappahjerte.blogg.no

(ikke klikk på den enda, kun en demoside som ser helt grusom ut)

(jeg vet at du kommer til å klikke)

(bare gjør det, du klarer ikke å motstå)

(Hah, ser du? Jeg sa jo at den så grusom ut)

OBS: Jeg beklager på det grøvste min meget uproffe tone i innlegget, er bare så inn i hampen gira da. Ikke så lett å holde tilbake entusiasmen, må vite 😀

Men sånn på serr. Bloggen vil få et mye proffere utseende og jeg vil kunne fortsette helt 100% som før og gjøre nøyaktig hva jeg vil. Bloggen vil bli en av del av foreldresiden side2.no/foreldre, men vil også kunne sees på forsiden av Nettavisen fra tid til annen. Siden man nå blir del av et stort nettverk, så håper jeg at det innebærer at jeg får muligheten til å lodde ut / gi bort mer stæsj til dere, men jeg kan jo ikke love noe. Men vi krysser tottelottene okke som.

Siden jeg automatisk tenker at du er litt glad på mine vegne, så tenker jeg at jeg automatisk er litt takknemlig på egne vegne, og takker så ærbødigst for at du sitter der og er litt glad for at jeg er så frøktelig glad, og jeg deler derfor litt liiiive footage fra her jeg sitter og skriver disse ord til deg, min venn.

P.S. Jeg beklager ekstremt creepy duck face selfie, men innser at det er mange rosabloggere i min nye vennegjeng, så prøver bare desperat å skli inn i mengden.

Men okei, takk for meg. Nå må jeg løpe av gårde for å rekke en episode av Breaking Bad. Spennende nå!!! Takk for at du leste dette litt i overkant selvopptatte innlegget. Jeg lover å gjøre det godt igjen.

/Catch you on the flip side

26 kommentarer

Siste innlegg