Nu är det jul!

Mkay, la oss ikke gå bein over hode her nå, men sommeren er i hvert fall over og selv om det kanskje er litt væl tidlig å hilse Carola og hennes julemusikk velkommen, så kan vi i hvert fall si takk og farvel for Postgirobygget frem til neste sommer. Med mindre de prøver seg på en juleplate da. Gud forby. Okei, nok om det.

Folkens, landsmenn, kvinner, bloggere – Hva er oppe?! Fytti Helgeroa, som jeg har savnet dere i sommer! Jeg sjekket ut fra bloggen en gang i juni og har siden det brukt tiden på å ligge på stranda, gå lange turer i fjellet, nyte duggfrisk prosecco i solnedgangen og barekøddamerræ! Her har det ikke vært noe slaraffenliv gitt. Som faste lesere vet, og til glede for nye lesere, så har man som tidligere nevnt flyttet legemet fra Oslo til Vestfold. I den prosessen har det blitt dårlig med bloggetid, og mye, veldig mye, altfor mye av én ting: Banankasser!

Mesteparten av juli gikk faktisk med til å gå på banankassejakt rundt om på Sagene og Torshov. Til slutt gikk det sport i det og vi begynte å planlegge taktisk.

“Hvis vi kjapper oss nå, rekker vi en tur på Rema og Meny før plutten skal sove”

“JA, så tar vi den store Remaen OG Kiwi i ettermiddag! Da pleier de å ha varepåfylling der borte, så dette kan bli en skikkelig gulldag!”

Så hvis du så to voksne mennesker stå omgitt av banankasser stå og high five utenfor en matvarebutikk i Oslo i juli, så var det nok oss.

Sånn på pappafronten, så har sommerens høydepunkt utvilsomt vært at plutten har begynt å gå!!! Jada jada, han var treig som bare pokker, men som plutten sier: “If you’re important enough, people will wait”. Det var et rimelig hårreisende brøl av glede som steg til overflaten første gang jeg så han stabbe sine første skritt. Kommer det mer om dette senere? Ikke umulig 😉

Nok om det, her kommer resten av sommeren oppsummert i ett eneste stort jafs: Nytt hus, ny jobb, ny båt, makrell på kroken, plutselig plen, ny gressklipper og forstadsliv i årene.

Jeg skulle gjerne sittet her og bablet hele kvelden, men vettu, det har jeg ikke tid til. Her skal det akrylleres til krampa tar en, før gulvlistene skal få seg en liten omgang. En velfortjent high five går ut til kjerringa for heltemodig innsats på malafronten 🙂 Når malekosten skyter rygg og nakken føles som en planke, da er det fryktelig trivelig å være to om jobben, og ha Radioresepsjonen på høylytt podcast. Jeg forlater deg her, med et lite bildegalleri, så sees igjen om kun kort, min gode venn.

/high five!

8 kommentarer
  1. Velkommen tilbake!
   HAR dere vært i forkant med barnesikring nå a?
   Da Tjorven begynte å gå rundt her i vinter begynte vi "Prosjekt feste en forbaska sikring på hvert forbaska skap og hver forbaska skuff". Da pakka med barnesikringer var tom, og det fortsatt gjensto halvparten av kjøkkenet, smalt vi opp ei grind og stengte hele kjøkkenet istedet 😉

   Forresten er vi også på vei ut av Oslo, sannsynligvis til våren. Vi ser litt andre veien, men det blir definitivt enebolig, hage, badebasseng (oh yes) og fotballmål.
   Herlig å ha deg tilbake, dagen er ikke den samme uten!

  2. Der var du ja! Skjønner at du ikke har tid til oss med så mye nytt….. Lykke til med alle prosjektene. Du kommer alltid til å ha noe å drive med når du har hus og hage 🙂 Men det er helt supert for unga å bo sånn, så valget deres er veldig bra, i mine øyne. Har bodd på landet siden 1975 og alle tre jentene bor i nærheten med familiene sine 🙂 Om en 25-30 år har du barnebarn i nærheten, hehe 🙂

  3. Godt med en update! Gustavo er jo bare et stort smil! Herregud for en skjønn, liten tass. Håper du kommer på besøk snaaaart! ?

  4. Gratulerer med alt det nye, og spesielt med milepælen i pluttens liv!
   Moro når de begynner å gå 🙂
   Og velkommen til nabofylket, håper de tar godt vare på dere 🙂
   Skal bli spennende å høre om hvordan det går!

  5. Takker for det, takker for det. Vestfold har vist seg å være et godt valg så langt, men så er det vel sommern som er best her nede også 😉 Har ikke sett noen fjell enda, så det spøker litt for snowboardkarrieren 😛

   Milepæler altså, alltid like overraskende, alltid like stort 🙂

  6. Hej hej hallå,
   Haha, grind i trappa ble skrudd opp første dagen, men med kaos overalt så kan jeg vel si at jeg mildt sagt er glad for at det ikke har vært noen HMS-ansvarlig på befaring her. Verktøykassa har stått opp til feil tider og ting som burde stått høyere, har stått lavere etc.

   Stenge av hele kjøkkenet? Genialt! Skulle gjerne gjort det samme. Når du sier det, så må vi få stengt av hele hagen + oppkjørselen, for bikkja kjeppjager alt som ser ut som det rører på seg (Øystein Sunde ref.) bare vi gløtter på døra 😉

   Lykke til på andre kanten av Oslo da. Tør jeg gjette på typ Kløfta, Jessheim, Nittedal? Anywhoo, høres ut som dønn riktige prioriteringer! Er det ikke rart at man ender opp sånn? 😉

   /high five dude

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg