Superhelter søkes til Miniøya

Det høres ikke feil ut å kunne smykke seg med tittelen
Superhelt, eller hur?

Nå har du muligheten! Har du i tillegg lyst på gratisbilletter til Miniøya; sommerens desiderte festivalhøydepunkt for småbarnsforeldre, så skal du bare lese videre Herr/Fru Superhelt.

Her er greia. Miniøya går av stabelen 8.-9. juni 2013 og de trenger frivillige som kan ta i et tak. Enten du er et arbeidsjern som vil rigge scener før/etter festivalen eller om du er helt rå på  spinne sukkerspinn, så trenger de litt drahjelp fra engasjerte godtfolk som deg selv. Den egentlige utlysningen kan du laste ned som pdf ved å klikke her:

MINIØYA SØKER SUPERHELTER

Som småbarnsforelder kan jeg ikke tenke meg noe særlig mer sympatisk enn å ta i et tak for en festival arrangert utelukkende for å glede alle småttisene der ute. Dessuten får du henge ut med hyggelige folk som har samme interesse for musikk og barn som deg. Og du får en Superhelt t-skjorte. OG du får 2 gratis dagsbilletter for strevet! Ganske søt handel! (pretty sweet deal)

Stemningsbilde fra fjorårets festival!

Jeg kunne skrevet i de lange og de brede, i tårevåte passasjer og flørtende flir, men egentlig vil jeg bare at du skal klikke deg inn på sidene til Miniøya og melde deg som Superhelt, så da tror jeg rett og slett bare jeg klasker til med et par nyttige linker og en oppfordring til å ta utfordringen. Det kommer til å bli knall. Og vet du hvorfor? Fantorangen kommer! På serr! Jeg veit. Det er helt rått. Kommer til å bli starstruck. Hvis han har med seg Eddie ass, da dævver jeg.

Vi sees på festival! 🙂

..din superhelt 😉

Les mer om hvordan DU kan bli en vaskeekte Superhelt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg