En erkjennelse, en beklagelse, en fristelse

Kjære leser, her er jeg atter igjen. Det har vært stille fra meg en ukes tid og jeg vet at du har vært bekymret. Har han blitt slukt av et synkehull? Har han blitt tatt til fange og gjort til Kim Jong-Uns personlige stylist? Har han blitt account manager i Profetens Ummah og lever livets glade dager som naver i Afghanistan?

Neida, forklaringen er såre enkel: Husker du alle de gangene du skulle ha støvsuget gulvet, men heller ble liggende i sofakroken for å se på en episode til av favorittserien din på tv? Og kanskje én til da. Og jeg skal bare se ferdig den episoden der, så lover jeg. Eller hva med alle de kveldene du har vært på vei ut for å skifte dekk, men så har du plutselig funnet ut at du har noe langt viktigere som må gjøres med det samme (slik som å spille Angry Birds på ramma en times tid). Eller hva med den skjorta du skulle stryke? Eller selvangivelsen som skulle vært levert, boka som skulle vært lest ut, det knirkete stolbeinet som burde vært skrudd på plass, bildet i stua som burde vært hengt opp, boden som skulle vært ryddet og sjokolader som ikke skulle vært spist? Og når du hører godt etter, er det ikke vitterlig lyden av joggeskoene du hører i det fjerne?

Så, poenget er faktisk bare dette: Jeg har rett og slett ikke hatt lyst. Det er rart å si det, men noen ganger så er det bare sånn. Hakke hatt tid, hakke hatt lyst. Og vettu, selv om man kan vaske kjøkkenbenken halvveis, så kan man aldri gå inn med 50 % i en tekst, for sånt blir det bare søl av. Derfor har jeg latt være. Men nå er det opp og frem! Tenkte jeg skulle dra og trene i kveld, men dropper det gladelig til fordel for dere, for hva har skjedd mens jeg har tatt meg en Gro-dag? Pappahjerte har passert 2000 følgere på facebook!!!!! 🙂 🙂 🙂 Oh yeeeeah, party time!!

Det er bare helt rått og et tall jeg aaaaldri hadde kunne sett for meg! Skal det feires? Klart det skal feires!! I morgen kommer jeg tilbake med en passende konkurranse for en anledning som dette! Kan vel røpe såpass at et stort jubileum som dette trenger en skikkelig kake og akkurat DET skal dere få. Følg med 😉

Meeen, du lurer kanskje bare hva jeg faktisk har gjort mens jeg egentlig burde sittet på joggebukserumpa og skrevet blogginnlegg for din nytelse? Vel, her følger en montasje/collage/potpurri/bildeserie/høydepunkt

Gjør som over 2000 andre, følg Pappahjerte på facebook 😀

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg