1000 kroner dagen for barnehagen!

Da vi gikk gjennom regninger her i går, fikk vi oss et ørlite sjokk. Det viser seg nemlig at vi betaler 1000 kroner dagen for å sende lillesnupp i barnehagen!

På en helt vanlig måned med 5 dager i uka i 4 uker, blir det 20 000 kr i måneden!

Litt i overkant dyrt eller? 😅

Okei da, det skal sies at dette regnestykket er en sannhet med visse modifikasjoner. Tallene baserer seg nemlig på februar måned, som i år huset både Noro-virus og vinterferie.

Men det kan være greit å notere seg.

Før man får barn går liksom hele året i den samme tralten, men med barn i barnehagen må man regne med å ha ”Sykt barn”-kortet klart i ermet hele vinterhalvåret gjennom.

Med ett barn går det greit, men har man to eller flere som smitter hverandre med slitesterke barnehagevirus og går gjennom vinteren i en konstant kjedereaksjon av snørr og hoste, kan man egentlig bare ta seg fri fra oktober til mars.

Så da vet du det. Hvis du har noe skikkelig viktig på planen i februar de neste 6 årene, må du revurdere å få barn akkurat nå.

Er du derimot klar for døsige dager i sofakroken med et varmt barn på fanget og 98 episoder av Peppa Gris på rad, go for it 😄

Bare ikke sett kaffen i halsen når regningen fra barnehagen kommer 😉

10 kommentarer
  1. Voldsom dyr barnehage dere har da? 😱 Vi betaler vel litt over 3000 i mnd for å ha minsten i barnehage. Ingen barnehager tar 1000 kr dagen? Eller er det noe jeg ikke har fått med meg i teksten her 🙈

  2. Ja det er ganske så dyrt for barnehage, men de passer jo på barna våres så det er jo på en måte hvert det. Men jeg kunne ønske at dem hadde en sånn ordning at når barna har vært mye borte ifra barnehagen pga sykdom så skulle regninga ha blitt litt redusert, men det kommer garantert aldri til å skje 😛 Og regninga kommer vel bare til å bli dyrere og dyrere jo lengre uti årene man kommer 😉

  3. Dette skjønte jeg ingenting av..Hvorfor 20.000 i måneden, og hvorfor dyrere med sykt barn? Skjønner jo at man betaler for en tjeneste man ikke bruker når barna ikke er i barnehagen, men uten at jeg vet eksakt pris på barnehage, er det vel ca. 3500,- i måneden, også får man igjen en del på skatten?

  4. Seriøst, koster det ca så mye i mnd for barnehageplass? Da skal nok ikke jeg sette noe barn til verden med det første 🙈😂 er det “vanlig” takst hos alle barnehager, eller kan det variere fra landsdel til landsdel, privat/offentlig..?

  5. Så 32 episoder i dag. Kan ikke si jeg har noe til overs for vedkommende som fant opp den serien altså!

  6. Tre barn på hhv. 13, 10 og 4 her. Nesten aldri syke, noen av de. Selv med astma og allergier på hun eldste. Hører alle snakker om sykdom på sykdom hos barna som går på rundgang. Har liksom alltid tenkt at: herregud, så ille er det jo ikke med barn!
   Haha.. Føler meg heldig da!

  7. Og tenk da på prisen om ikke store deler av barnehageutgiftene ble dekket over skatteseddelen og fellesskapet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg