Lailarundstykker ❤️

– Skal du ha mer kveldsmat?

– Har vi flere Lailarundstykker?

– Ehm.. nei.

– OK, da vil jeg ikke ha.

Sånn er det hver kveld for tiden og det er egentlig ganske søtt, for barna har blitt hekta på oldemors rundstykker.

Du skjønner, barna våre er bortskjemt med en nevenyttig oldemor som lager rundstykker på bestilling. Ikke bare rundstykker egentlig, gi henne et halvt garnnøste og 2 timer senere har du en nystrikket genser. Den dama er seriøst helt uslåelig når det kommer til håndarbeid og effektivitet.

Men tilbake til rundstykkene. Jeg husker ikke helt når det startet, men på et eller annet tidspunkt innså barna at oldemor lager verdens beste rundstykker. Sprø skorpe, myke inni og med en deilig brødsmak som får andre bakeres håndverk til å blekne.

Og har man først blitt hektet på noe sånt, tar man ikke til takke med tilbudskneipp med det første. Men oldemor kan jo ikke stå og produsere rundstykker dagen lang heller, så noen ganger går vi tom. Slik som her for noen dager siden.

Men passet det å spørre om nye rundstykker nå da, sånn midt i julestria? Christina spurte forsiktig for noen dager siden og allerede i dag ble det sendt bud på kusken.

Og der, i døra med et smil, ventet 60 rykende ferske rundstykker! 60!!

Det ville tatt meg 3 uker, mye klaging og minst 50 skrytestoryer på Snapchat å produsere 60 rundstykker, men hun pisker dem sammen på null komma svisj.

Så i kveld ble det kveldsmat. Mye kveldsmat.

Verdens beste kveldsmat.

Lailarundstykker ❤️

11 kommentarer

Siste innlegg