hits

konkurranse

Vinn min aller siste bok!

Det er sommer, sol og søndag og i den anledning kjører vi på med en konkurranse!

For i går gjorde jeg nemlig en sjokkerende oppdagelse: Jeg er tom for bøker! I hele høst har jeg hatt et lite lager av bøker liggende som har blitt loddet ut til heldige lesere, gitt til presse etc. Men da jeg tittet innom skapet i går så jeg at det bare var ÉN igjen!

Samtidig har jeg akkurat fått meg ny mobil etter at jeg i en liten evighet har måttet bytte mellom to mobiler hver eneste gang jeg skal videosnappe. I den anledning la jeg ut en snutt og spurte om det fungerte og ba om en tommel opp.

Responsen var så enorm at jeg ble helt rørt! Jeg aner ikke hvor mange tomler opp som rant inn fra hele landet, men det var mange. Og det er hyggelig det!

Jeg vet ikke om det er fordi jeg har blitt fattern, myk eller gammel, men det fikk meg i hvert fall i kjempehumør å se så mange glade tomler at jeg rett og slett fant ut at her må noe gjøres for å gi noe tilbake.

Så derfor: Konkurranse!

 

Og det er denna det står om! (boka altså)

 

Og som en liten twist: Konkurransen om den aller siste boka vil kun foregå på Snapchat!

Jo da, jeg hører hva du sier: "Men ææææ har ittj Snæpptjætt æ! Ka me mæ da?!"

Sorry borry, men denne gangen er det snapchatternes tur. Jeg har tidligere loddet ut bøker på både blogg, facebook og Instagram, så derfor går vi for en ny vri denne gangen.

Boken vil selvfølgelig bli signert av meg, med en personlig hilsen, tegning, limerick eller hva pokker du vil. Det er jo din bok, du bestemmer ;-)

Og ja forresten, jeg vet at noen av dere har sagt at jeg ikke sjekker alle snapsene jeg får fra dere og det beklager jeg. Men noen dager kan det bli litt for mye. Med over 5000 følgere tikker det ganske mange snaps i løpet av en dag og noen dager rekker jeg ikke innom alle.

Så, hvordan kan du vinne boka?

Enkelt!

 • Legg meg til på Snapchat: Pappahjerte
 • Send meg et bilde eller en video med akkurat hva du driver med i dag. Sleng på en tommel opp, så er du med.
 • That´s it! Easy peasy japanesy!
 • Vinneren blir den som best treffer mitt søndagshjerte, så ta kreativiteten fatt ;-)

Video med instruksjoner og tips ligger nå på min Story ;-)

OBS 1: Konkurransen går kun til i morgen formiddag, så her gjelder det å være rask på labben!

OBS 2: Jeg kan ikke garantere at jeg rekker å se absolutt alle innsendte bidrag forresten. Ja, det beklager jeg egentlig sånn generelt også, men med så mange følgere blir det umulig. I blant må jeg nesten gjøre andre ting også. Som å sove :-P

Men ålreit, dett var dett. Kom deg over på Snap, add PAPPAHJERTE og knips i vei!

 

Sjåast på Snap! :-)

 

/ Lykke til!

* Følg Snappehjerte på Facebook *

Vinnerne er kåret!

Ålreit ålreit, ro dere ned nå, ikke alle på en gang. Så så, slæbbæ!

Greit, nå som alle har roet seg, la meg bare først få si TUSEN HJERTELIG TAKK til alle som har deltatt i konkurransen! Responsen har vært helt overveldende og jeg takker og bukker og nikker og neier for alle som har sendt inn kommentarer, likt, delt og smilt.

Men okei, jeg vet at du ikke har kommet hit for å høre meg bable, så la oss gå over til det du kom hit for. Hvem har vunnet?!

 

 

 

1. HTS-gruppen - BeSafe bilbarnestol, Voksipose, stelleveske

Helene S.

 

2. Alfabetika - 3 stk. læringspakker: Gøy å lære tall og bokstaver

Tonje A.

Silje

Caroline

 

3. Rana Produkter - Matchende ull til hele familien

Stine

 

4. TomTom - GPS-klokke

Kine

 

5. MakeStyle - Klippemaskin

Silje Elisabeth

 

6. Virrevapp - Gavekort på litt finere barneklær

Laisa

 

7. Skinlove - Gavekort på hudpleie

Birgitte

 

8. Blenda Sensitive - Årsforbruk av vaskemidler/tøymykner

Benedicte

 

9. Sam & Sofie - Gavekort på barne- og babyklær

Anne Grete

 

10. Rått & Sanselig - Hvit HAY-stol

Linn Christine

 

11. Arbeidsfolk - Tøffe arbeidsklær til barn og mor/far

Helge

 

12. Firstbike - Balansesykkel for barn

Ann Christin

 

13. VTHS - Hundekurs (Vestfold)

Mari

 

14. Helti100 - Tre gavekort på klær, leker og mer

Lizbeth

Marianne

Signe Lill

 

15. Nails & Lashes - Gavekort på negldesign/vippe-extensions

Silje Kristin

 

16. easyFiks - Gavekort på reparasjon av telefon eller duppeditt

Marianne

 

17. Aurora Blomster - Gavekort på blomster (Sandefjord)

Regine

 

18. Barnevaderen - Komplett sett med sølepyttbekledning

Kamilla

 

19. SmartPack - Smart bag for smart oppbevaring

Siri Amanda

 

So, there you have it :-) Takk til alle som deltok!

P.S. Det er sikkert 746 439 personer som heter Marianne, Silje, Kamilla etc her til lands, så hvis du lurer på om det DU som har vunnet premie eller ikke: sjekk mail. Hvis du ikke har fått mail, var det ikke deg. Dessverre. Men løft ditt hode du raske gutt, nye dukker opp før du vet ord av det ;-)

 

/high five

* Følg Pappahjerte på Facebook *

G I V E A W A Y ! ! !

* KONKURRANSEN ER AVSLUTTET *

 

Ventetiden er over, endelig er det tid for giveaway! Jeg har gledet meg veldig til denne dagen, ikke bare fordi det betyr at jeg får gleden av å gi noe tilbake til dere, men også fordi det betyr at bloggen nå har passert en stooor milepæl.

25 000 følgere på Facebook!!

Det er helt vilt. For akkurat ett år feiret vi 7000 følgere. Og nå.. 12 måneder senere.. 25 000?! Det er helt sykt. Helt helt sykt. Så tusen hjertelig takk til alle dere som følger med på vår reise gjennom hverdagen som småbarnsforeldre. Jeg kan liksom ikke få takket dere nok med ord og synes derfor det er på sin plass å kline til med et gavedryss av dimensjoner.

Nedenfor står alle premiene listet opp en etter en. Så se gjennom hva du kan vinne, les litt om premiene, plukk deg ut noen favoritter (eller alle), så kommer regler og instrukser helt nederst i teksten. Dette blir knall!

Men nå, uten flere utsettelser: Let´s do this!! :-)

 

 

1: En sikker vinner

Premien leveres av HTS-gruppen som setter sikkerhet i høysetet. Denne lukrative gavepakken består av en valgfri bilbarnestol fra BeSafe, Voksipose og en Ida Ising stelleveske. Premien har en verdi på hele 10 000 kroner!

 

2: Komplett læringspakke med tall og bokstaver

Premien leveres av Alfabetika. Dette er en komplett gavepakke for små barn som ønsker å bli bedre kjent med tall og bokstaver på en morsom og lærerik måte. Hele tre vinnere får hvert sitt komplette sett med ABC-bok, tall-bok, plakat og to strikkeoppskrifter.

 

3: Matchende ull til hele familien

Premien leveres av Rana Produkter, en populær attføringsbedrift i Mo i Rana som blant annet lager disse meget raffe ullklærne. Premien består av strømpebukse med matchende votter og lue til både gutt og jente. I tillegg kommer en kul saggelue og votter til både mor og far. Vil du ha en familie som matcher er dette premien for deg :-)

 

4: Innovativ GPS-sportsklokke

Premien leveres av TomTom. TomTom Multisport-Cardio er en helt genial GPS-sportsklokke som gir nøyaktig pulsmåling uten behov for stropp rundt brystet. I tillegg har den egne program for løping, sykling, sykling og mye mer, med andre ord en perfekt klokke for alle som liker å holde seg aktive.

 

5: Klippe klippe klipp

Premien leveres av Makestyle. Moser ChromStyle en klippemaskin av typen frisørene selv bruker. En maskin laget for å vare med en kvalitet du ikke finner i vanlige butikker. Makestyle har et rikholdig utvalg innen skjønnhet og velvære for ham og henne, 1-3 dagers levering og gratis frakt på alle bestillinger.

 

6: Gavekort på litt finere barneklær

Gavekort på 2500 kroner leveres av Virrevapp. Med slagordet "From Drøbak with love" både designer og selger Virrevapp litt finere barneklær (og dameklær) til alle anledninger. Ønsker du å lese mer og følge med på spennende nyheter, Følg Virrevapp på Facebook.

 

7: Hudpleie av beste sort

Gavekort på 2000 kroner leveres av Skinlove. Skinlove er nettbutikken for deg som er opptatt av en giftfri hverdag, av at hudpleieproduktene dine ikke skal være testet på dyr eller til skade for miljøet. Bredt utvalg innen trygge og effektive produkter for hele familien. Spesielt utvalg for gravide og små barn.

 

8: Årsforbruk av vaskemidler

Med små barn i hus går det mange vask i løpet av en uke, for ikke å snakke om et helt år! Nå kan du vinne et helt års forbruk av vaskemidler og tøymykner fra Blenda Sensitive. Blenda Sensitive vasker tøyet rent og er spesielt utviklet for å være skånsom mot huden og tøff mot flekker. Perfekt for familier med skittentøyskurver fra gulv til tak.

 

9: Fyll klesskapet

Gavekort på 2000 kroner leveres av Sam & Sofie. Akkurat nå har de salg på over 4000 forskjellige plagg hos Sam & Sofie, så sjeldent har det passet bedre enn å vinne et gavekort for å hamstre i et stort utvalg moteriktige baby- og barneklær.

 

10: Sitt som en konge

Premien leveres av Rått & Sanselig. Hay leverer stoler av aller høyeste kvalitet og denne modellen er en kjent og kjær klassiker blant norske interiørentusiaster. Stolen leveres av Rått & Sanselig som har et bredt utvalg interiør, klær, smykker og sko. Anbefales spesielt av frua, som må innom hver gang vi er i Larvik sentrum ;-)

 

11: Tøffe arbeidsklær

Premien leveres av Arbeidsfolk og består av et sett tøffe arbeidsklær både for barn og for mamma eller pappa. Arbeidsklær selger tøffe klær av og for arbeidsfolk, klær som er ment for å tåle en trøkk. Med et slikt sett kan barna også hjelpe til i boden og være like tøff som mamma eller pappa.

 

12: Balansesykkel for barn

Premien leveres av Firstbike. FirstBike er den perfekte treningsykkelen til å utvikle barnets følelse av balanse, motoriske ferdigheter og selvtillit. Enestående funksjoner gjør læring og utøvelse trygg og morsom. Premien inkluderer også en kurv og sykkelhjelm.

 

13: Hundekurs i Vestfold

Gavekort på 1650 kroner leveres av Vestfold og Telemark Hundeskole. En lydig hund er en lykkelig hund og et kurs hos VTHS vil hjelpe deg med å kommunisere og bli bedre kjent med hunden din. Ta gjerne med barna på kurs, så er hele familien med å å skape et positivt samarbeid med deres firbeinte familiemedlem. OBS: Kurset avholdes kun i Vestfold.

 

14: Gavekort på mye moro

Tre gavekort pålydende 500 kroner leveres av Helti100. Helti100 er en nettbutikk som renner over av fine leker, gaver, kakepynt, mammaklær, bursdagsartikler og bæreseler. Tre heldigve vinnere stikker av med hvert sitt gavekort og kan se frem til å vasse i utvalg til knærne.

 

15: Bli festklar i en fei

Gavekort på 1500 kroner leveres av Nails & Lashes. Nails & Lashes tilbyr både negldesign og vippe-exstensions, så hvis du er klar for å pimpe deg opp litt før en fest er denne premien så absolutt for deg. OBS: Behandling utføres i Tønsberg.

 

16: Ødelagt duppedings? Ikke nå lenger

Premien leveres av easyFiks. Har du knust skjerm på telefonen? Gikk lesebrettet i bakken og oppfører seg merkelig? EasyFiks utfører reparasjon på det meste av smarttelefoner og duppedingser. De kan også hjelpe til med service, vedlikehold og installasjon på de aller fleste produkter pc-er og duppeditter.

 

17: En perfekt blomst til en perfekt anledning

Gavekort på 1500 kroner leveres Aurora Blomster. Aurora Blomster er en liten blomsterbutikk med et stort hjerte. Hit kommer du for glede, kreativitet og genuin nordnorsk gjestfrihet. Aurora Blomster lager buketter, dekorasjoner og annet binderi til de fleste anledninger - i sorg og glede. OBS: Butikken ligger i Sandefjord.

 

18: Leking in the rain


Premien leveres av Barnevaderen. Barn elsker å leke i søledammer når det øsepøser. Med et komplett sett fra Barnevaderen kommer de i tillegg tørre tilbake. Barnevaderen leveres i mange farger og varianter for barn i alle aldre. Les mer og følg Barnevaderen på Facebook.

 

19: Smart oppbevaring med smart veske

Premien leveres av SmartPack. SmartPack er en nyutviklet bag/oppbevaringsløsning for klær og utstyr i barnehagen og på reise. SmartPack kommer i 2 modeller; Basic og Exclusive. Vinneren får valgfri modell. Inkludert i begge versjoner er merkelapper for merking av hyller og skittentøysbag/gymbag. Smart!

Puh! Dett var dett

 

Hele 19 premier å velge mellom med en samlet verdi på rundt 50 000 kroner! Her er det med andre ord mye snask og mange vinnersjanser :-)

Men nå: over til reglene.

 

KONKURRANSEREGLER:

 • Delta ved å legge igjen en kommentar med hva du ønsker å vinne
 • Slik gjør du: Kopier lista under og fjern de som ikke passer
 • Ekstralodd: Alle som deler konkurransen med gode venner på facebook, får et ekstra lodd :) Så klikk på "Share" for dobbelt vinnersjanse!
 • Skriv gjerne "Delt" sammen med premielisten din, så vet jeg det. Pga. innstillinger kan det nemlig være noen jeg ikke ser.
 • OBS: Husk å legge igjen gyldig e-postadresse, slik at jeg får kontaktet deg.
 • Konkurransen avsluttes torsdag 5. februar kl. 12.00.
 • Vinnere utropes samme kveld.
 • Lykke til!

 

Hele lista (kopier og evt. stryk)

1. HTS-gruppen - BeSafe bilbarnestol, Voksipose, stelleveske
2. Alfabetika - 3 stk. læringspakker: Gøy å lære tall og bokstaver
3. Rana Produkter - Matchende ull til hele familien
4. TomTom - GPS-klokke
5. MakeStyle - Klippemaskin
6. Virrevapp - Gavekort på litt finere barneklær
7. Skinlove - Gavekort på hudpleie
8. Blenda Sensitive - Årsforbruk av vaskemidler/tøymykner
9. Sam & Sofie - Gavekort på barne- og babyklær
10. Rått & Sanselig - Hvit HAY-stol
11. Arbeidsfolk - Tøffe arbeidsklær til barn og mor/far
12. Firstbike - Balansesykkel for barn
13. VTHS - Hundekurs (Vestfold)
14. Helti100 - Tre gavekort på klær, leker og mer
15. Nails & Lashes - Gavekort på negldesign/vippe-extensions
16. easyFiks - Gavekort på reparasjon av telefon eller duppeditt
17. Aurora Blomster - Gavekort på blomster (Sandefjord)
18. Barnevaderen - Komplett sett med sølepyttbekledning
19. SmartPack - Smart bag for smart oppbevaring

 

LYKKE TIL!!!! 

/ Lik hvis du liker gavebordet og husk å dele innlegget på facebook for et ekstra lodd.

* Følg Pappahjerte på Facebook *

Spennende nyhet om giveaway!

Hallois og god kveld. Akkurat nå er du helt sikkert er travelt opptatt med å spise taco med begge hendene mens sausen renner og maisen spretter veggimellom. Også du som bare ønsket en rolig kveld i sofakroken for å sikle litt på Blipp og co.

Vel vel, jeg skal ikke forstyrre deg så altfor lenge, jeg ville bare stikke innom for å gi deg en veldig spennende oppdatering på hvordan det går med den planlagte give-awayen.

For målet var jo å samle inn premier til en samlet verdi av ca. 25 000 kroner.

Vel ...

Hvordan smaker det da at jeg kan si at vi har samlet inn premier til en verdi av ... hold på hatten ...

50 000 kroner!!


Yeeeeah boi!


Responsen har tatt helt av fra fantastiske bedrifter av alle slag som ønsker å dele ut utrolig kule premier til dere leserne og jeg kan med hånden på hjertet si at dere har veldig mange godbiter å glede dere til! Noen lokale, noen spesielle, noen veldig nisjete og andre som jeg tror alle kan ønske seg. Vi har noe til mor, til far, til barna og faktisk også til hunden i huset! Slå den du.

Pågangen har faktisk vært såpass at jeg i kveld har måttet sette en strek for antall bidragsytere, rett og slett for at jeg ikke selv skal drukne i arbeidsmengden med å håndtere det hele.

Sånn atte det var alt for denne gang. Da er det bare å begynne å glede seg og gjøre seg klar for konkurranse!

Planen er å få ut konkurransen helst på søndag, men grunnet sykdom hos stort sett hele familien kan jeg ikke love noe. Det kan også gå noen dager over, men give-away det blir det. Såpass kan jeg love.

Og den vil bli episk :-D

 

???


/ High five!

* Følg Giveaway-hjerte på Facebook *

Tidenes give-away?

Vi nærmer oss 25 000 følgere på fa.... vent nå litt. Tjuefem tusen?! Det er jo helt sykt! Det er like mye som en fullsatt Ullevål Stadion det! Selv om jeg selvfølgelig blir så glad at jeg får lyst til å hyle som en liten jente av dette, så blir jeg egentlig bare kvalm og uvel av tanken, så la oss bare bevege oss videre.

I den anledning ønsker jeg neml- TJUEFEM TUSEN!! Hahahaha, det er jo helt vilt!! Yiiiha!

 

Oh mama!

 

Ok, sorry, nå skal jeg hente meg inn, jeg lover. Som du sikkert skjønner er jeg veldig glad, stolt og giret over å ha så mange fintfolk i ryggen som stikker innom bloggen hver eneste dag for å slå av en prat, lese litt om stort og smått, og få seg en skikkelig high five. Derfor ønsker jeg nå å gi noe tilbake.

Og det ønsker jeg å gjøre i form av en ultrasuperdupergigamassiv give-away!!

Sist jeg arrangerte en slik give-away var for snart et år siden og da tok det helt av! Denne gangen ønsker jeg selvfølgelig å toppe det. Det eneste jeg trenger er raffe premier. Siden 25 000 er tallet vi feirer ønsker jeg å samle premier til en samlet verdi av minst, you guessed it, 25 000 kroner.

 

 

Og det er her DU kommer inn!

Jobber du i en bedrift som selger produkter, varer eller tjenester som kunne vært midt i smørøyet for denne give-awayen? Bli med da vel!

Sist ga jeg blant annet bort gavekort på reise, spa-opphold, årsforbruk av bleier, barneklær og mye mye mer.

Jeg tenker at alt i utgangspunktet er av interesse. Gavekort på jernvarehandel, salsakurs for to, helsekostprodukter, snekkerarbeid, klippekort på behandlinger etc etc.

Kanskje er det noe som passer far i huset? Eller mor? Eller barna? Eller hele familien? Hva enn det er, hvis dere ønsker å hoppe på denne unike muligheten for å få markedsført produktene deres ønsker jeg å høre fra deg!

 

Ring mæ

 

Jeg har ikke anledning til å ringe rundt til alle bedrifter i Norge, så derfor gir jeg heller muligheten til de som ønsker å være med på dette selv. Jeg kan ikke garantere en viss ROI etc, men jeg kan love deg god eksponsering og deltakelse på en give-away som kommer til å få bøttevis med oppmerksomhet. I tillegg har dere mulighet til å gjøre noe veldig fint for én (eller flere) heldige vinnere og det i seg selv er jo verdt en del.

Du som leser kan også påvirke dette. Send dette innlegget videre til noen du kjenner og oppfordre dem til å delta. Du kan tagge en venn på facebook og si "Øy Børre, kan ikke dere bli med på dette? Har alltid hatt lyst til å vinne såper fra dere". Eller send en mail til sjefen: "Øy Kjersti, sjekk ut denne linken, her har vi en gyllen mulighet til å få promotert det nye produktet vårt!". Den type ting.

 

Litt praktisk: 

Som sagt ønsker jeg at det skal være en totalverdi på minst 25 000 kroner på denne give-awayen. Minimumsverdi per bidrag ligger på ca. 1500 kroner, ellers blir det så altfor mange premier å distribuere. Alle som bidrar med premier får spalteplass i konkurransen med logo, bilde og en selgende tekst som vi utarbeider sammen.

Verdien på premien vil avgjøre mengden spalteplass. Større premie, større plass.

Jeg skal selvfølgelig ikke ha en krone for å arrangere dette, så her er det kun snakk om produkt i bytte mot prima annonseplass. Jeg minner om at konkurransen sist gang mottok tusenvis av likes, bidrag og delinger, så her er det muligheter for råbillig markedsføring av beste sort for de som ønsker å få løftet frem sitt produkt.

En siste notis: Jeg trenger svar ganske raskt siden vi nærmer oss 25 000 følgere med stormskritt. Aller helst så snart som mulig denne uka.

Høres dette interessant ut? Send meg en mail på: peterkihlman@gmail.com

 

 

Høres ut som en god idé? Lik og del med venner for å spre budskapet, så skal jeg gjøre mitt for å sørge for at dette blir en give-away det vil gå gjetord om i generasjoner ;-)

 

/ to be continued ...

* Gjør som snart 25 000 andre: Følg Pappahjerte på Facebook *

Vinnerne av signerte pluttebøker

Vinnerne av signerte pluttebøker er kåret!

Men før vi kommer så langt vil jeg bare på vegne av Plutten få si tuuusen takk til alle som deltok. Helt utrolig kult og rørende at nesten 500 folk ønsket å hoppe på denne eksklusive, once-in-a-pluttime muligheten. Sånt kan jo gjøre en småsyk pappa bare enda mer snufsete ;-)

 Vinnerne er nå kåret og her ser du en liten snutt av hvordan det gikk for seg da plutten kvesset både penn og malekost for å signere sin limited "plutt" edition av boka.

 Kjenner jeg er litt stolt av plutten som er en racer på bokstaver, men samme det, jeg skal ikke holde dere på pinebenken lenger. Så here goes. Vinnerne eeeeeer:

Maja Rye

Gordis

Silje K

 

Tommel opp :)

 

Vant du ikke? Fortvil ikke, boka kan fortsatt bestilles og rekke frem til jul ved å klikke på bildet under:

 

Du kan også bestille ved å klikke her.


Nok en gang: Tusen hjertelig takk til alle som deltok!

Og du: Det dukker tidsnok opp nye konkurranser og muligheter her på bloggen, og neste gang kan det være din tur :-)

 

/ High five!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

Vinn limited edition julegave

I dag skal jeg lodde ut en premie som kun vil bli produsert i tre eksemplarer noensinne! Bli med!

Nå tenker du sikkert at tittelen bare er skryt og tomprat, men nei da. Denne konkurransen vil kun gå av stabelen ÉN gang og siden julen nærmer seg med stormskritt vil svarfristen være knapp. Tre vinnere vil allerede i morgen stikke av med de eneste tre eksemplarene av denne premien som noensinne vil bli produsert. Så her snakker vi virkelig limited edition deluxe!

Så da håper jeg du både er spent, nysgjerrig og klar.

 

* KONKURRANSETID *

Jeg har nemlig vært i knallharde forhandlinger med en fyr om å få dele ut en kul premie til dere leserne som jeg tror mange ville satt stor pris på. Og ENDELIG har han gått med på vilkårene! Derfor er det meg en sann glede og en ære å kunne presentere følgende premie:

Vinn boka "Pappahjerte - fra ungkar til far" signert av Plutten!

 


Siden det snart er jul har han gått med på å skrive så vakkert han bare kan i tre bøker, men ikke flere. Vi er ikke enda helt i mål på om det blir signering med malekost eller penn, men ... heeeeei, vent. Nå. Litt! Der har vi jo konkurransen. Hah, genialt. Okei, gjør følgende:

 

Legg igjen en kommentar med navn, e-postadresse og svar på følgende:

Vil du ha pluttens signatur med ...

a) Vannmaling

b) Penn

c) Tusj

 Hint: Det finnes kun riktige svar. Vinnerne vil få signaturen laget med alternativet de ønsker.


OBS 1: Vinnerne trekkes allerede i morgen (mandag 15. des), så vær rask på labben.

OBS 2: Siden det er veldig kort tid igjen til Posten stenget julesekken for i år er det viktig at vinnere er tilgjengelig på e-post i morgen (mandag). Trenger kontaktinfo til vinnerne, men det skal dere få slippe å legge igjen i kommentarfeltet ;-)

... men e-post du legge igjen.

LYKKE TIL!!

 

 


P.S. Hvis du ønsker å bestille en helt vanlig kopi av boka i dag, kan du gjøre det her: Bestill Pappahjerte - Fra ungkar til far

/ Tommel opp

* Følg Plutten og fattern på Facebook *

Vinnere av konkurranser

Litt på etterskudd med kåringer, men endelig har jeg klart å somle meg til å kåre vinnere i konkurransen om tiger- og elefantkostymer fra Libero + en helt rå elektrisk tannbørste fra Oral-B.

Vi starter med kostymene:

Vinnere:

Tigerkostyme - Eva Bergan

Elefantkostyme - Merete Velle

Instagramvinnere:

@snadera

@karolinefredrikke

 

Og så, over til tannbørsten:

 

* Bildet viser Oral-B Smartseries Pro 7000. Premien er en 6000-versjon fra samme serien :)


Vinner:

Riktig svar var selvfølgelig "Puss puss, så får du en suss" og det visste blant annet:

Linn Ellingsen!

 

Gratulerer til alle vinnere. Følg med på bloggen fremover for flere konkurranser og mer moro :-)

 

/ High five!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

Gjettekonkurranse - Når kommer Fersken ?

Gjett når lille Fersken kommer til verden og vinn signert bok!

Siden vi bare går her og venter og venter tenkte jeg at vi kunne finne på litt moro for å få tiden til å gå. Så derfor kjører vi i gang en gjettekonkurranse! Vinneren av konkurransen stikker av med en signert utgave av Pappahjerte - fra ungkar til far.

 


Gjør som Mammahjerte, les Pappahjerte du også ;-)


Slik gjør du:

Når kommer Fersken? Legg inn ditt beste forslag i kommentarfeltet med følgende:

 • Kjønn
 • Dato
 • Klokkeslett

Personen som gjetter riktig kjønn og treffer nærmest på tid stikker av med boka. Enkelt og greit.

Har du boken allerede gjør den seg jo utmerket som julegave til en du er glad i ;-)

Vinneren kåres når lille Fersken har kommet til verden <3

 

 

/ Lykke til!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

Vinnerne av signert bok er kåret!

Først av alt må jeg bare få si tusen tusen takk til alle som har nominert venner og familie for å få et signert eksemplar av boka mi. Det er helt rørende å se all kjærligheten og lykkeønskene dere har for de dere er glad i. Nok til å rote rundt i et myke pappahjerte i hvert fall.

Dessverre kan ikke alle vinne, selv om jeg gjerne skulle kjørt rundt til alle og delt ut både bøker og klemmer. Men jeg håper i hvert fall at de som har blitt nominert får gleden av å lese hva de har betydd for et annet menneske. Det i seg selv er nesten gave nok :)

Kjapt om kåringen:

Jeg har lest absolutt alle kommentarer og det har vært såååå vanskelig å skulle plukke ut bare 5 vinnere. I første fase fikk jeg trimmet det ned til 35, men å gå derfra og ned til bare fem har vært utrolig vanskelig. Så utrolig mange gode historier og altfor mange verdige vinnere!

 

 

Jeg har valgt å ikke skrive noen individuell begrunnelse for hver vinner, for jeg synes historiene deres prater fint for seg selv :) Men okei, du har ikke kommet hit i dag for å lese mitt snikksnakk, så la oss bare gå rett til vinnerne.


VINNER #1 (INSTAGRAM): TRUDELILLE

 

 

VINNER #2: HANNE KOLSTAD

"Mannen min (John) og superpappa til vår lille plutt på 11 uker fortjener befriende historier han kan leve seg inn i, le gjenkjennende til og se all moroa han har i vente når plutten blir eldre. Som de eneste i vennegjengen som har fått barn så er det befriende å lese om andres opplevelser, beskrevet på en humoristisk og realistisk måte og ikke minst godt å finne inspirasjon til hvordan han selv kan være som forelder. At papparollen kom inn på fødestuen og tok over var visst veldig treffende, beste måten han fikk til å beskrive hvordan det var å bli far. Og ikke minst så fortjener han så utrolig mye en påskjønnelse etter å ha jobbet 15t om dagen, hver eneste dag i plutten sine 7 første leveuker, for at hjulene skulle gå rundt her hjemme.

Matheo på 11 uker gikk under navnet lillegutt helt frem til jeg sendte mannen min link til bloggen din to uker før fødselen, da var det gjort og bloggen din ble trålet fra perm til perm. Fra den dagen av har Matheo gått under plutten, tilogmed kompiser av oss kaller han plutten. Så han hadde nok blitt himla stolt over en hilsen fra en pluttepappa til en annen! :)

(Og jeg hadde fått så uendelig mange pluss i boka for å være verdens beste kone som gir han årets beste overraskelse) ;)."

 

VINNER #3: TONJE

"Hurra for signert bok!

Som mange andre her ønsker jeg å nominere min kjære mor, Grete. I tillegg til å være en fantastisk person er hun et arbeidsjern uten like, som rydder på loftet, vasker klær, stryker bunadsskjorta mi, har pavlovaen klar i ovnen, strikker ragger til minstemann, gir katten ormekur og lager pannekaker, i den rekkefølgen, samtidig som hun legger kabal på dataen, ser "jordmødre" på nrk og har bakvakt på overgrepsmottaket.

I motsetning til de fleste andre her er derimot grunnen til at jeg ønsker å nominere henne helt og holdent egoistisk fra min side. Du skjønner pappahjerte, vi har nemlig en familiehytte. Et lite, idyllisk sted langt oppe på fjellet med solcellepanel og uten innlagt vann. I "alle år" tilbrakte vi påska på hytta, og nå når familiens første bebis ploppet ut i vår er selvfølgelig planen å ta opp denne tradisjonen. Hvor kommer så denne boksigneringen inn? Jo, nå skal du høre: Hytta trenger virkelig en storrengjøring. Dette var min bestemors oppgave i alle år, og en rask kikk i hyttaboka viser også at siste gang dette ble gjort var i hennes storhetstid. Problemet er at min moderne mor sliter med denne rollen: Med en gang foreldrene mine drar på hytta er far ute og beiser gjerdestolper mens mors oppgaver er koking og vasking inne i hytta. Når vi var på hytta for et par uker siden kom jeg i skade for å kommentere laget med døde fluer bak sofaen, og fikk en skyllebøtte uten like. Jeg kan jo også dra meg opp på sætra for å vaske! Joda, sant det, men nevnte jeg at jeg er gift med en engelskmann? En mann som aldri før i sitt liv har stått på ski, noe som betyr at når jeg, skjærtorsdag, har dratt unge i pulk, mat og bleier til en langhelg i tillegg til konjakk til far opp en bakke på nærmere 100% stigning er jeg ikke helt klar for å koke opp vann og dra fram grønnsåpa.

Min mor sier at hun gidder ihvertfall ikke å dra opp dit bare for å gå inn i 50-tallets kjønnsroller med vask og slit uten noe annet å gjøre. Men hva da hvis vi har en bok der som hun kan kose seg med når hun er ferdig, en bok som er basert på en blogg hun ler seg skakk ihjel av? En bok som attpåtil har en personlig hilsen til akkurat henne? Jo, det må da være den ultimate gulroten!

Så kjære pappahjerte, la drømmen min om en påske med hopprenn, våte votter på peisen og lange kvelder med kortspill bli en realitet! Så lover jeg dyrt og hellig at når jeg selv blir bestemor, jo DA skal jeg vaske hytta så hun skinner fra gulv til tak til påska når sønnen min skal dra seg opp dit med sin lille plutt i pulk for påskefeiring.

Mvh Tonje"

OBS: TONJE - Du må sende meg mailadressen din igjen, den har falt ut!! (Send til: peterkihlman@gmail.com)

 

VINNER #4: MARIA

"Jeg vil nominerer min kjære fetter Frithjof, eller Joffen som han også kalles, som venter sitt første barn over nyåret. En perfekt julegave til både han og samboeren!

Han er en super fetter som tar godt vare på kusinene sine. Da vi var små fikk vi bruke han som "klatrestativ", noe som også ble et kallenavn etterhvert - han løftet oss opp og vi fikk henge i armene og sitte på skuldrene, så når den lille krabaten blir født ser jeg for meg at moroen fortsetter og at han blir en super far, med minst seks armer akkurat som deg :) Med en liten prins eller prinsesse i den ene armen, fiskestang i den andre, trekkspill, piano og gitar i resten, musikalsk som han er :) Forhåpentligvis er han like flink til å multitaske som deg, og da er det plass til boken din i den sjette hånden :)

Ellers kan jeg nevne at denne karen tilbragte ungkarslivet med en diett bestående av grandiosa (uten paprika vel å merke), ostepop og litervis av cola, så om det lille nurket heller vil ha cola enn melk, tror jeg ingen blir overrasket. Ellers er Joffen svært glad i å jodle (!) Rett og slett et multitalent.

Hilsen en av hans mange kusiner, som selvfølgelig kommer til å låne boken! :)"

 

VINNER #5: TONE

"Hurra!! Kanskje det er denne som skal til?

Jeg ønsker å vinne denne til min kjære samboer! Han synes barn er utrolig skummelt, men jeg vet (og merker) at han også synes det er utrolig spennende med hele tanken på å få egne barn! Jeg håper han/vi vinner denne boken så han kan bli litt beroliget om at det vil gå helt fint, og at han kommer til å bli en fantastisk pappa!

Jeg krysser alt og håper på lykke!

Mvh Tone :)

ps: Boken vil ikke brukes som pressmiddel, bare informasjon :)"

 

OBS: BONUSVINNER!!!!

Denne konkurransen skulle egentlig bare kåre fem vinnere av hver sin bok. Fire vinnere på bloggen og én på Instagram. Ingen på Facebook. Men.. så går man jo inn og leser kommentarer da og det ville vært helt 100 % umulig for meg å ikke gi ut en ekstra bonusbok til en person som jeg ser har gått igjen i mange kommentarer på facebook med en sår historie som traff meg rett i hjertet og sendte meg rett til sengs for kvelden.

I tillegg til kommentarene på facebook fikk jeg også en privat melding fra en av vinnerens venner som har fortalt meg enda flere detaljer rundt hva som skjedde, men den private fortroligheten tenker jeg ikke å dele på. Jeg kan bare si at sjeldent har jeg sett en mer verdig bonusvinner.

Så Morten; denne er til deg. Jeg tar av meg hatten for deg. Historien din har rørt meg langt inn i hjerteskrotten og hvis jeg noen gang møter deg ansikt til ansikt skal du få en skikkelig bamseklem enten du vil eller ikke. Respekt.

 Dett var dett folkens. Tusen takk til alle som deltok! :) :)

Vant du ikke? Du kan fortsatt forhåndsbestille boka ved å klikke her eller på bildet under ;)

 

Ha en knall ny uke!

/ High five!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

Vinn signert bok

Med få uker igjen til lansering er det på høy tid å lansere en spenstig konkurranse og fem heldige vinnere vil stikke av med en helt unik premie!

Signerte bøker er gøy, men en vanlig signatur/autograf er egentlig ganske kjedelig. Og sånn kan vi ikke ha det! Derfor tenkte jeg å dele ut fem bøker av Pappahjerte - Fra ungkar til far med en helt egen personlig hilsen!

Slik fungerer konkurransen:

 • Legg inn en kommentar i kommentarfeltet der du skriver litt om hvem som fortjener å vinne en signert bok og hvorfor. Fornavn/kallenavn holder og selvfølgelig en god begrunnelse.
 • Fem vinnere trekkes ut blant de beste begrunnelsene og disse vinner hver sin helt unike bok.
 • Begrunnelsen du har gitt danner bakteppet for min personlige hilsen som vil bli på en helside eller mer, alt ettersom. Mulig jeg også skribler ned en tegning eller to når jeg først er i gang ;-) Det vil tiden vise.

 

Der sitter´n, klar for å signere :) #tommelopp


Signert bok kan jo være en fin gave til en vordende far som er en anelse nervøs for hva som venter ham. Eller en godhjertet bestemor som vil gjenoppleve et par høydepunkter fra da barna var små. Eller andre. Hvis du synes at du selv fortjener å vinne boken, er det selvfølgelig også lov til å nominere seg selv ;-)

Frist for innsendelse er søndag 14. september kl. 12.00. Vinnerne utropes samme kveld her på bloggen. Bøkene sendes i posten så snart de kommer fra trykkeriet og gamle Pete har fått skriblet ned sin personlige hilsen.

 

Slik gjør du:

 1. Nominer den du vil at skal vinne og hvorfor i kommentarfeltet her på bloggen.
 2. Husk å legge inn e-post, så jeg får tak i deg (blir ikke publisert eller misbrukt).
 3. Trykk "like" eller del dette innlegget med gode venner på Facebook. Hvem vet, kanskje en god venn nominerer deg tilbake? ;-) Del gleden, det gir god karma og god karma lønner seg alltid :)

OBS: Ekstra vinnersjanse! 4 vinnere kåres fra kommentarene her på bloggen, men den siste finner jeg på Instagram. Så husk å stikke innom @pappahjerte for en ekstra vinnersjanse på Instagram.

 

 

Hvis du kunne tenkt deg en bok til høstkulden, men ikke føler for å delta i konkurransen kan den også forhåndsbestilles ved å klikke på bildet under:

 

/  Lykke til!  /

* Følg Pappahjerte på Facebook *

Kåring av konkurranse

Vinnerne i konkurransen om gavekort fra Polarn O. Pyret er kåret! :)

Tradisjon tro gikk vi for videodømming denne gangen også. Det viser seg at små leketelt er veldig uegnet som valgarena, spesielt hvis man har passert 2-årsalderen med rundt 30 år. Se videoklippet under eller hopp rett ned til navnene hvis du ikke ønsker å bruke 3 små minutter på å se den dramatiske kåringen "live".

 

Til deg som ikke vil se, kan eller orker å se video, her er kortversjonen:

 

Valglokalet

 


Hoveddommer Mr. Plutt

 


Spenningen stiger!

 


Vinnerne er kåret. Tommel opp :)

 

Og vinneren eeeeer....

Gratulerer til følgende tre vinnere, som alle får hvert sitt gavekort på 1000 kr til å gå bananer på polarnopyret.no:

1. Camilla (den Camilla som skrev: "Ville kjøpt parkdress ;-)")

2. Cecilie Mari Pedersen

3. Inger Synøve Johnsen

 

Grattis!! :-D

Ha en fjong søndag videre :)

Vinn gavekort fra Polarn O. Pyret

/ sponset innlegg

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

I forrige uke skrev jeg om at vi hadde kjøpt nye klær til pjokken i anledning barnehagestart og mange av dere kom med veldig positive kommentarer om klær fra Polarn O. Pyret. Og vet du hva? DET la de merke til! Såpass glade ble de for deres tilbakemeldinger at de ønsker å avholde en konkurranse som takk :)

Premien?

3 gavekort à 1000 kr på polarnopyret.no :)

 Et par godbiter fra nettbutikken

Jeg har ikke tenkt til å reklamere så veldig for POP i dette innlegget, men jeg må få si at selv om Polarn kanskje er litt dyrere enn mange billigleverandører, så er klærne jaggu verdt det også. Skal ikke undervurdere slitesterke kvalitetsklær til barn som liker å herje rundt. Men okei, nok om det.

Hva skal DU gjøre for å vinne? Enkelt!

1. Stikk innom polarnopyret.no og ta en titt på utvalget.

2. Skriv i en kommentar her på bloggen minst ett produkt du kunne tenke deg å bruke pengene på hvis du vinner.

3. OBS: Husk å legge igjen e-postadresse slik at jeg får kontaktet deg (vises ikke og brukes ikke til annet).

4. Det er alt! :)

Tre vinnere trekkes førstkommende søndag av vår eminente hoveddommer Mr. Plutt.

Lykke til!

Avslutter med en liten "Plutt i POP"-montasje.

 

 

 OBS: Legg gjerne igjen en "like", for sånt liker de som arrangerer konkurranser og da er det større muligheter for mer av det i fremtiden ;-)

/ High five!

Les også:
- Klar for barnehagestart?

* Følg Pappahjerte på Facebook *

Vinn ferien din! (konkurranse)

/ Skrevet i samarbeid med HomeNet

En sommerferie med familien kan fort bli ubehagelig dyr. Man kan jo ikke bo på det mest falleferdige hotellet heller og så må man jo kose seg litt ekstra i ferien også. Jeg er nok ikke alene om å ha sittet igjen med en ferieregning som gikk langt over budsjett og måttet spe på med et par ekstra sparekroner for å dekke utgiftene.

Hadde det ikke vært deilig om noen bare kunne betalt hele ferien for deg? Vel, nå har du muligheten! :)

Konkurransen er levert av HomeNet; en ny og ambisiøs prisutfordrer i det norske bredbåndsmarkedet, som blant annet tilbyr inntil 20 Mbit/s for kun 289 kr per. måned. Akkurat nå tilbyr de alle nye kunder eller eksisterende kunder (som verver nye) muligheten til å få dekket årets ferieregning! 5 heldige vinnere får dekket inntil 20 000 kr av ferieregningen. Det er fatktisk ganske rått. 20 000 kroner, det er mange soft-is det!

De som ikke vinner får fortsatt knallbra bredbånd til en billig penge. Les mer om konkurransen og delta her: Vinn ferien din!

 

Kelner? Mer vannmelon! HomeNet betaler.

 

 

HomeNet har også et veldig lukrativt samarbeid med Norwegian, som blant annet gir deg CashPoints og rabatter når du som HomeNet-kunde bestiller flybilletter hos Norwegian. Les mer på Homenet.no.

God søndag og lykke til :)

Les også:
- Visdomsord fra en 2-åring

Bli ukens Liberobaby (konkurranse)

/ skrevet i samarbeid med Libero

Bleiepriser er et hett tema for oss småbarnsforeldre. Selv har jeg nylig vært på ferie og fylte jeg halve kofferten full av bleier i frykt for de spanske bleieprisene, som visstnok skulle være stivere enn skjortekragen til Stein Erik Hagen.

Det er ingen tvil om at bleier er et nødvendig onde som koster en god slump med penger, så hadde det ikke vært deilig å slippe å kjøpe en eneste bleie til det neste halvåret? Spesielt hvis du tenker over hvor mange bleier det går i løpet av en dag og hvor mange dager det er i et halvt år. Det er mange bleier der! Og mange penger spart. Hadde ikke det vært fint? Vel, nå har du muligheten!

Og hvordan skal du få tak i et halvt års forbruk av bleier? Enkelt!

Libero har nemlig en konkurranse kalt "Ukens Liberobaby". Hver uke kårer en jury det beste bildet og vinneren går videre i konkurransen om bleiene. Enkelt og greit! Bildene de er ute etter er typiske "hverdagsbilder", hvilket betyr at du ikke trenger å sende det vakreste bildet fra den gangen dere var hos en proff fotograf, men heller et hverdagsbilde der barnet viser sitt sanne jeg.

 

Hverdagsbilde av en ekte bokstavjeger i aksjon


Regler og alt du trenger å vite for å delta finner du ved å klikke på bildet under eller denne linken: Bli ukens Liberobaby. Lykke til! Og gi meg et pip hvis du vinner, det er alltid stas å høre fra vinnerne av konkurranser :)

 

 

Lykke til!

Les også:
-Seks ord du aldri vil glemme

* Følg Pappahjerte på Facebook for flere konkurranser og mye annet gøy *

Vinner av reklamefilmkonkurransen

God kveld og velkommen til kåring av konkurransen om et halvt års forbruk av oppvasktabletter OG en riff raff tripptrappstol!

Jeg hadde egentlig tenkt til å dra inn den eminente hoveddommer Mr. Plutt i denne kåringen, men han hadde allerede kubbet inn for kvelden, så da måtte jeg ta ansvar og gjørra det sjæl :)

Kåringen ser du i denne videoen:

 


Gratulerer til Marte med oppvaskgetabs og tripptrappstol! :) :D

Og til dere andre: Ny konkurranse kommer snart. Veldig snart. Kanskje allerede i morgen ;-)

/ High five!

Ditt beste grilltips - konkurranse!

/ skrevet i samarbeid med Serla

Det er sommer, det er sol og det er grilling! Få ting føles bedre på en varm sommerdag enn å klaske litt velegnet kjøtt og grønt på grillen og kjenne den herrrlige grillukta. Enda bedre er det selvfølgelig hvis naboen ikke griller, slik at man kan gni seg i hendene og gosse seg litt ekstra. Jeg har selv smertelig fått erfare hvor nitrist det er å skulle ha fiskegrateng til middag når lukten av grillmat kommer sivende gjennom thujahekken.

Med grilling blir det selvfølgelig gode muligheter for grising og uforutsett klin. Mais, marinader, saftig kjøtt, pølser med diverse tilbehør og ivrige fingre som gjerne skal tafse på all maten hele tiden. Derfor kan det være lurt å stille forberedt når man skal grille og ha tørkepapiret klart. Sett frem en boks Serla tørkepapir med enkelttørk så kan du enkelt nappe til deg et ark når du trenger å frigi fingrene for kliss eller tørke av bordet for ketchup. Igjen.

 

Gi tennene en flytevest!

 

MEN, jeg synes så ofte jeg ender opp med å grille de samme to-tre tingene. Altfor ofte ender jeg opp med gamle vinnerrekka med hamburgere og ventepølser. Nå vil jeg prøve noe nytt! Derfor tenkte jeg at tiden var moden for å kjøre i gang en konkurranse for å hente ny grillinspirasjon blant mine kjære pappaliebers.

Mitt beste grilltips er utvilsomt grillet Halloumi-ost. Halloumi er en fast, gummiaktig og salt ost som hovedsakelig forbindes med Kypros og smaker heeeeeelt himmelsk på grillen! Men jeg trenger mer og derfor, kjør konkurranse:

 

Grillet Halloumi - så utrolig enkelt, så fantastisk godt!

 

HVA ER DITT BESTE GRILLTIPS?

Har du et supertriks for å få biffen helt perfekt? Lager du en heftig marinade etter mormors hemmelige oppskrift? Har du et praktisk tips som hele verden burde vite om? Kanskje har du kommet opp med verdens beste potetsalat? Hva enn ditt beste grilltips måtte være: Jeg vil vite det!

Og reglene er forfriskende enkle:

 • Skriv inn ditt beste grilltips som en kommentar til innlegget her på bloggen (ikke facebook).
 • Husk å legge igjen e-postadresse. Denne blir ikke misbrukt altså, jeg lover. På serr.
 • Husk å LIKE innlegget nederst i teksten.
 • Ferdig :)

Vinneren av konkurransen stikker av med ett års forbruk av Serla tørkeark og en raff dispenser, som vist på bildet under.

 

Grillmat med tilbehør til klissete fingre


Praktiske tørkeark er greit å ha på lur med en 2-åring i hus ;-)


Vinner av konkurransen kåres på onsdag og vinneren utropes på facebook. Så hvis du ikke allerede følger Pappahjerte på facebook, er dette en god tid å ta steget ;-)

* Følg Pappahjerte på Facebook *

LYKKE TIL, LET THERE BE GRILL :D

Vinner av årsforbruk av engangsmopper

Da var dagen kommet for å kåre vinneren av et års forbruk av engangsmopper!

Tusen tusen takk til alle som sendte inn mange gode tips! Jeg har utvilsomt lært mye og kommer blant annet til å prøve eddik, sitron og tannbørster på måter jeg ikke hadde tenkt over før. MEN, vi har en vinner. Her har jeg ikke gått for en tilfeldig kåring, men valgt det tipset jeg likte aller best selv. Vinneren ble ingen ringere enn Nina! Og hun bidro med dette snedige tipset:

"Vask huset til underholdning fra en podcast av typen Antonsen og Golden eller Tusvik og Tønne (varighet omtrent en time). Det er nesten ukas høydepunkt her i huset:-) Ok, høydepunkt er å ta i, men det har blitt mye lettere å ta et ekstra tak der jeg helst pleide å hoppe over, fordi jeg allikevel skal høre ferdig:-) Anbefales!"

Gratulerer, Nina! En massiv pall med engangsmopper er snart på vei til en postkasse nær deg ;-)

 Jeg kjenner meg for øvrig veldig godt igjen i tipset og har flere ganger brukt dette med stort hell. Derfor håper jeg flere nå får øynene opp for dette supertrikset som får tiden til å fly forbi! Selv så sent som i dag (tilfeldigvis) så klipte jeg hele gressplenen mens jeg gikk og hørte på det rykende ferske albumet til Kent. Huhei så greit det gikk å klippe plenen! Jeg husker også i høst da vi malte stua, så hørte vi hver kveld på podcasten til Tusvik og Tønne, og det gjorde den intenst kjedelige malejobben så utrolig mye hyggeligere.

Kan for øvrig varmt anbefale podcasten til Tusvik og Tønne som er helt fantastisk morsom. Langt over streken og drøyere enn vokabularet til en vonbroten sjømann, men hysterisk morsom.

 

Hipp hipp hurra og takk til alle som deltok :)

/ high five

Jeg møtte påskeharen!

/ inneholder reklame

Etter å ha skrevet om selfie-konkurransen til ICA for to dager siden, ble jeg selv nysgjerrig på å se om jeg kunne finne denne pelskledde Norgesvennen og muligens også stikke av med hovedpremien. Så da ble det å sæla på å komme seg til butta.

 

Ålreit kaninfant, hvor er´u?

 

Her skulle det egentlig følge et artig innlegg om at jeg først ikke fant ham, men at han deretter dukket opp og at vi ble bestevenner for livet. Så skulle jeg legge ved en flott selfie for å bevise det. Selfien skulle så gå videre til å vinne dagligvarer for 10 000 kroner og alt skulle bli så flott.

Sånn ble det selvfølgelig ikke.

Inn på butikken stampet jeg med ungdommelig overmot og en klar plan i hodet. Finn den helsikes kaninen. Etter å ha snust gjennom hele sjappa to ganger uten noe resultat så innså jeg at det måtte mer helhjertet innsats til om jeg skulle nyte kaninstek til kvelds. Så da fisket jeg frem en handlekurv og begynte å legge noen varer oppi kurven helt på måfå. Det var ikke egentlig noe jeg skulle ha i butikken, men det jeg derimot sårt trengte var et alibi for å luske suspekt rundt mellom hyllene.

Jeg fryktet både reaksjoner fra de ansatte og at påskeharen selv forsto at jeg ikke egentlig var der for matvarer. Byttet må ikke se deg komme, så jeg måtte blande meg naturlig inn i miljøet. Opp i kurven gikk både epler og appelsiner. Men ingen kanin dukket opp. Så da la vi på litt kjøttdeig, tacosaus og en agurk. Fortsatt ingen kanin. Og slik holdt jeg på i nærmere 40 minutter før kurven til slutt ble så tung at jeg innså at jeg måtte komme meg til kassa.

 

Bare en blå swix unna å være den ultimate påskeklisjé

 

Men hva skjedde når jeg sto i kassa for å betale tror du? Jepp, først DA dukket selvfølgelig kaninkreket opp! Jeg så ham først mellom hyllene i sidesynet og holdt på å rope ut "DER ER´N!", men så kom jeg på at jeg er en voksen mann på godt over 30 år og slikt engasjement for et kosedyr ville nok helt sikkert tatt seg ganske dårlig ut.

Så jeg betalte for varene og forlot kasseområdet stille og rolig. Når ingen fulgte med smatt jeg inn i butikken igjen og la ut på kaninjakt. Jeg snuste rundt som en blodhund, lette blant frukt, grønt og joikakaker. Men nei, han hadde unnsluppet igjen.

Forsmådd og skuffet tok jeg en selfie på vei ut, for ikke pokkern om jeg lar meg knekke av en lyssky kaninkladd. Så satser jeg på at dommerpanelet i konkurransen har de sløve briller på og ikke ser forskjell på kylling og kanin.

 

Aaa yeeeah, selfie med påskekaninen!! :D (hysj på deg, flisespikker)


Bli med i påskekonkurransen om dagligvarer for 10 000 kroner!

Alt du trenger å gjøre er følgende:

 1. Sving innom din nærmeste ICA-butikk
 2. Ta en selfie sammen med påskeharen
 3. OBS: Påskeharen er kun på besøk kl. 16-18 hver dag
 4. Legg ut bildet på Instagram med hashtag #icanorge

Hver dag trekkes det ut en ny vinner av matvarer til 10 000 kroner. Konkurransen pågår helt frem til 16. april.

Vinnerne utropes på ICAs facebookside. Her kan du også ta en titt på dine konkurrenters bidrag.

Lykke til, happy hunting og goood påske!

 

Les også:
- Vinn matvarer for 10 000 kroner!

Vinn matvarer for 10 000 kroner

/ inneholder reklame

Knips en selfie og stikk av med matvarer for 10 000 kroner!

Ti tusen flis er utrolig mye penger, spesielt når det er øremerket matvarer. Men hvor mye er det egentlig? For en vanlig husholdning tilsvarer det mat i to-tre måneder, mens for en fattig student burde det rekke til å dekke hele studietiden.

Se for deg en bærepose full av frisk frukt, ferskt brød, nypresset juice og utsøkt pålegg. En slik bærepose koster deg gjerne rundt 500 kroner. For 10 000 kroner får du 20 slike. Tenk så deilig å kunne fylle flere handlekurver fulle av snask og slippe å betale for det. Vel, nå har du muligheten!

Påskekonkurranse - vinn matvarer for 10 000 kroner!Sjekk ut denne artige videosnutten :)


Alt du trenger å gjøre er følgende:

 1. Sving innom din nærmeste ICA-butikk
 2. Ta en selfie sammen med påskeharen
 3. OBS: Påskeharen er kun på besøk kl. 16-18 hver dag
 4. Legg ut bildet på Instagram med hashtag #icanorge

Dett var dett, lett som en plett!

Hver dag i hele påsken kåres dagens beste selfie og vinneren får med seg matvarer for 10 000 kroner.

Vet du ikke hva en selfie er...?

 


Dette er en selfie...


Konkurransen pågår helt til 16. april

Vinnerne utropes på facebooksiden: ICA på Facebook

Mer info finner om konkurransen finner du også her: Påsken hos ICA

Så, hva venter du på? Hiv deg i bilen og kjør straka vägen til ICA. Tenk så flott å kunne overraske familie eller venner med nok påskemarsipan til å mette 8 fullvoksne sirkuselefanter. Da er det påske da!

Lykke til!

 

Les også:
- 10 smarte sparetips for småbarnsforeldre

Konkurranse - Vinn Lego Duplo

/ inneholder reklame

Etter noen hektiske dager med spørsmål og svar, synes jeg det passer bra å klinke til med en konkurranse i dag. Og i samarbeid med Libero og Lego har jeg fått æren av å dele ut Lego Duplo-klosser til en verdi av 500 kroner til fem av mine lesere! :) Så hva trenger du å gjøre for å vinne? Hah, det er like enkelt som å steke kjøttdeig. Reglene for konkurransen finner du ved å klikke deg inn her: Libero Duplo-konkurranse

Alt du trenger å gjøre er altså å ta et bilde av barnet ditt som leker med Lego Duplo og legge det ut på Instagram (obs: du må ha åpen profil) og hashtagge med # liberoduplo. Easy peasy japanesey :) Du kan delta med så mange bilder du vil, så da burde det være gode muligheter for å knipse en vinner. Men ikke tro det blir noen enkel sak å vinne, for her skal du få knive med andre ivrige Lego-entusiaster. Her er bidraget fra Mr. Plutten:

 


Bjørnen Bjørnleifs siste time før stormen


Slagordet til konkurransen er for øvrig: "Fang et øyeblikk av lek", så kan du ha det i bakhodet når du skal i gang med knipsinga. 5 heldige vinnere kontaktes på Instagram i uke 16 og annonseres på Liberos facebook-side. Der kan du også lese mer om hvordan du kan få kloa i gratis legoklosser ved å kjøpe Liberobleier. Husk at du kan følge med på konkurransen og like andre bilder (eller ditt eget...) på konkurransesiden. For å gjøre det, klikk deg inn her: Libero Duplo-konkurranse

Det var alt, enkelt og greit. Så, kom deg i vei nå. Sleng deg ned på parketten, fyll gulvet med legoklosser og prøv å få knipset gullbildet. Men du kan banne på at akkurat når du har det perfekte bildet på gang, så blir det uklart eller du får fingern foran linsa ;-) Og barn som leker er jo ikke akkurat lette å ta bilde av til tider. Hei hvor det går! Gleder meg til å se deres fjonge innslag i konkurransen. Og du: Løkke tell!

 

Ikke mine barn...

/ high five og lykke til

Les også:
Du vet det er PMS i huset når...
Frykten

Zombiene kommer - vinn billetter!

/inneholder reklame

HEIL FIVE! Folkens, endelig nærmer dagen seg! Onsdag 12. februar braker det løs med premiere på Død Snø 2, oppfølgeren til en av tidenes blodigste og merkeligste norske filmproduksjoner. Å du hellige dykker som jeg gleder meg! Nazizombier, blod, innvoller og fantastisk makaber humor i en og samme pakke, what´s not to love?

 

 

Likte du forresten å se Pappahjerte få en real trøkk 16? Her kan du nyte klippet (igjen og igjen): 

 

 

Oppfølgeren skal visstnok være større, bedre, villere og morsommere. Så, rykker det litt i kinofoten? Jeg håper du har blitt litt snusen på å kjøpe bacon snacks og nyte en kveld med nazizombiesplatterfilm, selv om dette nok ikke er en typisk søt kosefilm for schæstepar i gamledar. Men damer, tenk hvor mange bonuspoeng du får ved å invitere mannen med på en zombiesplatterfilm?! Du kommer til å bli nominert til Årets kone 2014 på flekken :)

Og karer, her har dere en perfekt anledning til å invitere dama på date uten å måtte lide seg gjennom en klissete sussefilm fra uniten.

Her er den offisielle traileren til filmen:

 

 

Men hei, ikke la meg komme her og tvinge dere til å bruke penger på kinobilletter som egentlig er satt av til nudler og oppvaskmiddel, stikk heller og se filmen helt gratis. Jepp, det stemmer: Vi kjører konkurranse!

 

VINN BILLETTER TIL DØD SNØ 2!

5 heldige vinnere stikker av med to billetter hver for å se filmen på kino. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med navn og e-postadresse, så er du med i trekningen. Kåringen finner sted søndag 16. februar og vinnerne kontaktes direkte.

Klarer du ikke vente? Stikk inn på filmweb og bestill billetter til Død Snø 2 med det samme.

 

Lykke til!

/ heil five /

Vinnerne av giveawayen er kåret!

Hurra! Endelig er dagen her og vinnerne er kåret!

 

 

Men først av alt:

8000 følgere!!!! :D Wohoooooo!!!! Tusen tusen tusen takk til alle som følger pappabloggen :D

Om dere visste hvor glad jeg blir for hver eneste nye følger som dukker opp og for hver eneste kommentar som skrives. High five og goood stemning!

Nok om det, over til kåringen! Vinnerne ble trukket på 100 % rettferdig, tilfeldig og veldig uproft vis og resultatet ser du i videoen under :) Vinnerne vil bli kontaktet pr. e-post. Hvis du ikke vil bli med meg på sengekanten og se alle vinnerne bli trukket live, i en meget uproff men trivelig video, så skriver jeg selvfølgelig ned alle navnene i tekstformat under videosnutten. Enjoy!

OBS: Noen av vinnerne har kun oppgitt fornavn og det kan finnes flere "Jan" i bunken. Derfor må du leve i spenning om du er en av flere som kun har oppgitt "Jan" som navn. Vinnerne blir kontaktet pr. mail i løpet av kvelden. Heter en av vinnerne "Jan" og du heter "Jan", men ikke får mail av meg i kveld, så har du altså ikke vunnet. Da heter du bare "Jan". Takk for meg. Snurr film!

 

 

OG VINNEREN EEEER......

 

1: Reisegavekort på 5000 kroner

VINNER: Bente Lill Salamonsen
Premien leveres av Ving - Norges største reisearrangør

 

2: Luksusopphold på eksklusivt Spa-hotell

VINNER: Inger
Premien leveres av Farris Bad - Nordens største spahotell

 

 

3: Ett års forbruk av bleier


VINNER: Anette
Premien leveres av Rema 1000

 

4: Vongpose i dun

VINNER: Cecilie Deinboll
Premien leveres av Babybanden.no - Fri frakt i hele Norge

 

5: Fete solbriller


VINNER: Ida Lind
Premien leveres av Shades of Norway

 

6: Gavekort på klær - 1000 kr


VINNER: Mikal (Mikaaal, Mikael, Miiikal)
Premien leveres av Virrevapp.no - litt finere barneklær

 

7: Gavekort på kake - 1500 kr


VINNER: Nina
Premien leveres av Drømmekake - Designkaker til enhver anledning

 

8: Trillekoffert

VINNER: Pia
Premien leveres av Genius Perfect

 

9: Barnevader / Regnbukse

VINNER: Maren Bratberg
Premien leveres av Barnevaderen

 

10: Multifunksjonsskriver


VINNER: Jan-Erik
Premien leveres av mine svigerforeldre! :D

 

11: Statoilkoppen

VINNER: Maria Benedicte Marthinsen
Premien leveres av meg!


Dett var dett.
TUSEN TAKK TIL ALLE SOM DELTOK!!!


/ Lik hvis du vil en grådig raff giveaway ved 10 000 følgere /

* Følg Pappahjerte på Facebook *

Ultramega superduper giveaway!

-- KONKURRANSEN ER AVSLUTTET --

Først av alt: 7000 følgere?!? Fytti fløyta! Jeg blir helt småkvalm bare av tanken. Tusen tusen takk! :) 

 

 

Tenk hvis jeg skulle invitert alle dere til middag, det hadde blitt litt av en pølsefest. "Ja hallo, er det slakter Abrahamsen? Jeg skulle gjerne hatt 25 000 wienerpølser, en elefants vekt i tilbehør og to favner pølsebrød. Pronto!"

Okei, nok om det. Jeg lovte dere en heidundranes give-away og pappa leverer som lovet. Jeg har ringt litt rundt, dratt i noen tråder og smisket uhemmet. Resultatet? Vel folkens... Hold dere fast, nu kör vi!

 

1: Reisegavekort på 5000 kroner

Premien leveres av Ving - Norges største reisearrangør. Med over 170 reisemål i over 40 land burde det være muligheter for å finne det perfekte reisemålet å bruke gavekortet på. Dere ba om reisepremie og Ving leverte varene :)

 

2: Luksusopphold på eksklusivt Spa-hotell

Premien leveres av Farris Bad - Nordens største spahotell og inkluderer: Overnatting for 2 personer i deLux-rom, frokost, tre-retters middag, inngang til spa OG behandlingen Flyt & Massasje for 2! For en gavepakke!! Premien har en verdi på 5500 kr! Overnattingen gjelder søndag-mandag, så ta en fridag til å nyte det virkelig søte liv med din kjære på fantastiske Farris Bad.

 

3: Ett års forbruk av bleier


Premien leveres av Rema 1000. Flere av dere ønsket dette på Facebook, og Rema 1000 har besvart deres bønner. Bleiene er Rema 1000s eget merke, som ikke bare er billigere, men også bedre enn konkurrentene (synes jeg, da). Genial premie for alle småbarnsforeldre, kan det bli bedre? 

4: Vongpose i dun

Premien leveres av Babybanden.no - Fri frakt i hele Norge. Odenwälder Holly Dunpose er en deilig, myk og varm dunpose for kalde dager. Dunposen leveres i mange ulike farger og vinneren velger selv farge. Babybanen har fri frakt i hele Norge!

 

5: Fete solbriller


Premien leveres av Shades of Norway. Premien inkluderer to fete par med HOVEN solbriller, ett til mor, ett til far. Eller to til far. Eller mor. Hovenvision - For fete folk som vet å se ut som folk. Big up!

 

6: Gavekort på klær - 1000 kr


Premien leveres av Virrevapp.no - litt finere barneklær. Virrevapp selger stilige barneklær til staselige anledninger. Dette er norsk design på høyt nivå, from Drøbak with love! Følg Virrevapp på Facebook for nyheter og oppdateringer.

 

7: Gavekort på kake - 1500 kr


Premien leveres av Drømmekake - Designkaker til enhver anledning. Drømmekake drives av bakemester Tonje som har svart belte i kakebaking. OBS: Drømmekake holder til i Drammen, så det kan være greit å bo innen kjøreavstand slik at du kan få hentet premien. Sjekk ut Drømmekake på Facebook.

 

8: Trillekoffert

Premien leveres av Genius Perfect. Cuties and pals er utrolig søte trillekofferter som leveres i flere artige varianter, utformet som ulike dyr. I nettbutikken til Genius Perfect finner du alt fra flotte smykker til genialt praktiske ting til barna.

 

9: Barnevader / Regnbukse

Premien leveres av Barnevaderen. Dette er intet annet enn den ultimate regnbuksen til aktive barn som elsker å leke utendørs i all slags vær! Barnevaderen leveres i mange farger og varianter for barn i alle aldre. Vinneren velger fritt den varianten som best passer sitt barn :) Sjekk ut Barnevaderen på Facebook

 

10: Multifunksjonsskriver


Premien leveres av mine svigerforeldre!! :D Da svigers hørte om konkurransen, så var de ikke snauere enn at de ønsket å bidra med en kliss ny HP multifunksjonsskriver til en heldig vinner. Hvorfor? Fordi svigers er rå! :) (NB. Bildet er muligens manipulert en smule)

 

11: Statoilkoppen

Premien leveres av meg! Selvfølgelig kunne jeg ikke arrangere denne konkurransen uten å ha med den mye omdiskuterte Statoilkoppen. Regner med at det blir rift om denne, så lykke til!

 

KONKURRANSEREGLER:

 • Alle i hele verden kan delta (bortsett fra meg) (...og deg Christina).
 • Delta ved å legge igjen en kommentar med hva du ønsker å vinne.
 • Slik gjør du: Kopier lista under og fjern de som evt. er uinteressante. Hvis du ikke har små barn, er det bare å fjerne bleier/regnbukse etc.
 • OBS: Alle som deler konkurransen med gode venner på facebook, får et ekstra lodd :) Dobbelt vinnersjanse!
 • NB: Skriv gjerne "Delt" på facebookstatusen, så vet jeg det. Pga. innstillinger kan det nemlig være noen jeg ikke ser.
 • Husk å legge igjen e-postadresse, slik at jeg får kontaktet deg.
 • Konkurransen avsluttes torsdag 23. januar kl. 16.00.
 • Vinnere utropes samme kveld.
 • Lykke til!

 

Hele lista (kopier og evt. stryk)
1. Ving - Reisegavekort 5000 kr
2. Farris bad - Luksusopphold (verdien på premien er 5500 kr)
3. Rema 1000 - Årsforbruk på bleier
4. Virrevapp - Gavekort 1000 kr (klær)
5. Hoven/SON - Solbriller til mor og far
6. Babybanden - vognpose
7. Drømmekake - gavekort (1500 kr)
8. Genius perfect - Trillekoffert
9. Barnevader - Barnevader
10. Svigermor & Svigerfar - HP Multifunksjonsskriver
11. Pappahjerte - Statoilkopp!

 

/ Lik hvis du liker gavebordet og husk å dele innlegget på facebook for et ekstra lodd.

LYKKE TIL!!!! 

* Følg Pappahjerte på Facebook *

Vinner av barnevogn er kåret!

/inneholder reklame

Det er søndag og på tide å kåre en vinner i konkurransen om en kliss ny barnevogn fra Crescent, levert av Babybanden.no. Vi går rett forbi grønnsakene og kaster oss rett over biffen: Hvem ble den heldige vinneren?!?! Og som alltid når det kommer til konkurranser her på bloggen, gir jeg ordet til vår eminente hoveddomer. Den alltid strenge, men rettferdige Mr. Plutt!

(Beklager dårlig kvalitet. Videokameraet gikk i bakken, så må filme med mobba)

Gratulerer så mye til vinneren, som altså får en kliss ny Crescent Compact barnevogn i posten. Premien er levert av Babybanden, som for øvrig har en helt fantastisk bra deal på Philips Avent-produkter og gir deg 30 % på alle produktene de har i sortimentet. Jeg er selv i besittelse av flere av produktene i denne serien, slik som Baby Call og den helt geniale kjøkkeninnredningen Philips Avent-steamer.

 

 

Steameren og/eller Baby callen er forresten brennhete tips som dåpsgaver. Gå sammen om å spleise, så har dere en real knallgave som kommer til å motta trampeklapp og bølgen.

 

Men ålreit, dett var dett for denne gang. Følg med i fremtiden for flere spennende konkurranser, hverdagshistorier og pølsevev. 

/God søndag

Vinn barnevogn!

Mine damer og herrer, meine damen und herren, kära allihoppa, det er konkurransetid! Én heldig vinner kommer til å stikke av med en kliss ny Crescent Compact barnevogn verdt tusenvis av riksdaler!

/ inneholder reklame

 

Produktomtale - Crescent Compact

Crescent Compact er en stabil og robust barnevogn med fire faste hjul som står støtt på bakken. Ryggen kan justeres alt ettersom om barnet vil ta seg en cowboystrekk eller sitte oppreist for å se på omgivelsene. Stjerne i taket for godt oppreist sittestilling!

 

 

Med fire hjul i en fast retning slipper man sånne snirklete hjul som kaster seg rundt i ville spasmer. Men det betyr jo også at vognen blir litt mindre manøvrerbar. Vogna egner seg derfor aller best for lange søndagsturer utendørs, fremfor handleturer i en snirklete Brustad-bu. Vognen er ironisk nok en anelse ukompakt når den skal skyfles inn i bilen, men det tar heldigvis bare noen få sekunder å ta av hjulene og da svupper du den lett inn i bagga. Det kan også være fordi vi kjører en Mercedes som er ment for voksne menn med golfkølller, ikke barnevogn.

Alt i alt er Crescent Compact en glimrende vogn for lange spaserturer. Den passer utmerket for oss som bor litt utenfor Ring 3, der butikkene er større enn gjemmestedet til Saddam Hussein. Dessuten elsker jeg håndtaket som gir godt grep for begge hender.

Plussær og minusær
+ Meget god sittestilling
+ Robust
+ Stødig
+ Prisen
- Litt stiv / umanøvrerbar
- Litt stor / ukompakt
= En god vogn til en meget god pris, så her får du mye vogn for pengene

 

 

TID FOR KONKURRANSE!

Så hva skal til for å vinne? Lett!

Sleng meg en high five i kommentarfeltet under og du er med! :D

Easy peasy lemon squeezy :)
Vinneren trekkes på søndag av vår eminente hoveddommer Mr. Plutt.

 

Premien leveres av Babybanden.no, som har fri frakt i hele Norge, kjempegod service, knallbra priser og rask levering. Og glemte jeg å nevne fri frakt i hele Norge? Akkurat nå har de vogndager og sterkt reduserte priser på en haug med flotte barnevogner! Sjekk it ut :

 

 

/ Lykke tell!

--X KONKURRANSEN ER AVSLUTTET, VINNEREN ER KÅRET --X

Vinneren av forundringspakken er kåret!

Jaaaaaum, nå tenker jeg du er spent! Jeg har ikke tenkt til å holde deg på pinebenken så veldig lenge, for da kommer du bare til å scrolle deg nedover for å se hvem som vant, men det jeg derimot KAN si, er at kåringen ble gjort etter tilfeldig loddtrekning på tradisjonelt vis. Vår eminente hoveddommer, den erfarne Mr. Plutt, gjorde en storartet jobb med å fatte et rettferdig vedtak.

Men aller først…

Hva var det i pakken?

Jepp, vi ruller i gang ballen med å røpe hva som lå gjemt bak det frekke sølvpapiret. Som mange av dere gjettet, så var det intet mindre eeeeeenn:

Philips Avent SCD580 Baby call!!

[gallery type="rectangular" ids="5299,5300,5301"]

Philips Avent SCD580 er ingen hvem som helst, skal jeg si deg. For dere som kjenner produktene i Avent-serien, vet dere at det i seg selv er en stjerne i taket. Men denne lille retometeren her har flere ess i ermet. I tillegg til alle standardfunksjoner og duppedingser, så har den også et par meget snedige tilleggsfunksjoner. Og jeg lister opp:

- Prosjektor som lyser opp taket med egen stjernehimmel

- Temperatur- og fuktmåler (genialt)

- Vibrasjonsfunksjon

- Toveiskommunikasjon

- Laaang rekkevidde på over 300 meter (hvis du bare MÅ bort til naboen)

- Smart øko-modus

- MP3-kontakt for å spille dine egne vuggesanger

- Og mer attåt!

Det eneste den egentlig mangler, som visse andre modeller har, er videokamera. Men hey... det er egentlig bare creepy. Når kvelden er kommet og nurket sover, trenger du å koble av, slenge bena på bordet og nyte litt husfred. Ikke bruke fritiden din på å se det lille kreket sove i tillegg :P

Klikk på videoen under for å se duppeditten i aksjon:

Sånn, nok reklame. Men man får jo ikke lov til å gi bort rådyr elektronikk sånn helt uten videre, må vite ;)

Men nå over til karamellen, selve suppa i sjokoladefondanten:

Hvem vant? Hvem vant?

Slik vi alltid gjør det her hos oss, så overlater jeg ordet til en komptent fagmann på området. Så for å avduke vinneren, mine damer og herrer, la meg få presentere vår eminente hoveddommer: Mr. Plutt, snurr film!

Så, there you have it. Vinneren av en ydderst kæksete Philips Avent SCD580 Baby Call ble altså ingen ringere enn Snefrid :D

Okei folkens, dett var dett for denne gang. Takk for eders oppmerksomhet og hvis du ikke vant: Gråt ei. Det er forhåpentligvis ikke så altfor lenge til neste mulighet dukker opp ;)

(I mellomtiden kan du jo f.eks lese mine Topp 10 tips for Barne-Tv ;))

/high five!

Konkurranse – Gjett hva det er i pakken

Det er en nydelig høstdag, knakandes flott vær og gooood lørdagsstemning! :) Derfor klasker vi til med en god gammeldags gjettekonkurranse!

Og her kommer'n:

Gjeeeeeett pakken!

Reglene for denne konkurransen er ufyselig enkle og selvforklarende:

Gjett hva som er i pakken! Gjett riktig og du kan stikke av med premien.

Inne i pakken finnes to identiske eksemplarer av nooooe, hvorav jeg tar den ene og skriver en produktomtale, mens DU kan bli den heldige vinneren av den andre.

Et par hint og regler:

Hint: Pakken inneholder noe vi trodde vi ikke trengte da vi fikk barn, men som viste seg å være heeelt genialt.

Regler:

- Det er lov til å slenge inn flere forslag, men maks 5 pr. person.

- Alle kan delta (bortsett fra ansatte i GK og heller ikke du, Christina).

- Konkurransen avsluttes tirsdag 01. oktober kl. 12.00,

vinneren utropes senere på kvelden.

Okei, det var alt. Kjør konkurranse!

Hva er det i pakken?!

[gallery type="rectangular" ids="5225,5226"]

/lykke til!

Vinner av Lego Duplo konkurranse

Det er søndag og tid for å kåre en vinner.

Tusen hjertelig takk for alle feiende flotte forslag! :D

Som forventet dukket det opp mange tøffe forslag og jeg tror vi alle har lært en ting eller to om oss selv i denne prosessen. Jeg hadde mange favoritter underveis som knivet om seieren, men til slutt kunne det bare bli én.

Og vinneren er:

Bobleplast on Make A Gif

Matros Morten Mørkredd!

Gratulerer så mye med seieren til Marit Raade. Et kliss nytt sjørøverskip fra Lego Duplo, samt sjørøvertelt og greier og greier er på vei i posten :D

Hmm... dette innlegget ble da skuffende kort. Ingen lange avhandlinger, ingen kraftsalver som går ut i det langdryge... Oh well, får vel bare klaske inn et bilde av hva jeg har drevet med i helgen og si: Until next time, tally-hoooo!

Vinn Lego Duplo sjørøverskip!

Yarr! Hiv O' hoi og en flaske med rom, det er sjørøvertid!

Alle vet at Lego Duplo er gøy.

FUS RO DAH!

Alle vet at sjørøvere er gøy.*

Sett de sammen og du har udødelig kombinasjon av glede og rampete moro for karslige karer og andre pirater. Harr di harr harr!

Det er vel ikke å overdrive å si at det har skjedd noe med Lego siden jeg vokste opp. Jeg kan vagt huske legoklosser i to-tre ulike farger og det var stort sett det. Det er jo hakket mer tiltalende å leke med et beintøft sjørøverskip med kanoner om bord som skyter kuler gjennom hele stua.

N36Z1r on Make A Gif, Animated Gifs

I sjørøverpakken jeg røvet til meg fulgte det jaggu også med en tvilsom, skjeggete Kaptein Krok-type som kommer utstyrt med sin egen stakkarslige lille øy, komplett med gullkiste (obs, ikke ekte gull) og det hele, så her er bordet duket for mange timer med lek og moro, for små barn og voksne barn. Hvem vinner kampen, Kaptein Krok eller sjørøveren Jake?!

(tilgi meg, jeg er bare en mann. En veldig barnslig mann.)

Glemte jeg å si at det hele kom pakket inn i mengder med herlig bobleplast?

Okei, nok om det, du skjønner sikkert poenget; Plutten og jeg har kost oss glugg med dette herrrlige stykke leketøy og nå er det DIN tur til å få en mulighet til å stikke av med et eksemplar av det raffe sjørøverskipet.

Vinn sjørøverskip fra Lego Duplo!

Jeg kunne helt sikkert pratet natten lang om mitt lidenskapelige forhold til bobleplast

...men la oss heller gå over til godsakene: Hvordan kan DU få dine klissete labber i et Lego Duplo sjørøverskip? Og ikke bare det, min gode venn, men det er mer! For i premien får du ikke bare sjørøverskipet og alt som hører med, men du får også et raft sjørøvertelt og ymse andre sjørøvereffekter. Tøft? I know!

Plutten digger teltet sitt :)

Nok tullprat: Hvordan kan jeg vinne??

Enkelt!

Legg igjen en kommentar og fortell meg ditt sjørøvernavn!

Easy peasy japanesy.

Det er ingen begrensning på antall navnforslag du kan legge igjen! Men husk: Kvalitet vil alltid gå foran kvantitet. Jeg går gjennom alle forslagene med lupe og lar meg ikke sjarmere av antall. Gi meg kvalitet og du vil bli premiert.

Konkurransen avsluttes søndag 01. september kl. 12.00

Vinneren annonseres senere samme dag.

Så, kom igjen Mr. Svartkrutt, Fru Skipskatt og Kaptein Jostein Flodbølge.

Send inn forslag, din landkrabbe. Sees på bøljan blå!

* unntak for ekte somaliske pirater.

De skal visstnok være overraskende lite underholdende.

/high five og yarrrrr fra Kaptein Guybrush von Dinkelkorn

(For mer fjas og moro, følg Pappahjerte på facebook)

Xbox-vinneren er kåret!

For en dag! Akkompagnert av mitt trofaste sitronvann, har jeg lest meg gjennom hundrevis av innsendte bidrag i konkurransen om å stikke av med min kjære, vakre, "other woman" i livet; min xbox.

Jeg har smilt, jeg har ledd, jeg har nikket anerkjennende og jeg har revet ut håret i håpløs frustrasjon. Det har vært mange verdige kandidater, men også et knippe som bommet med en hel banelengde. Foruten tårevåte historier som ikke helt henger på greip er det også flere som har prøvd seg på mer pågående fremgangsmåter for å vinne. En person har ringt og sendt flere meldinger, mens intet mindre enn tre personer har kommet og ringt på døren til alle døgnets tider. Det ble spesifisert at besvarelser var ønsket pr. e-post, så å renne ned dørene her er litt i overkant creepy, spesielt her i Oslo hvor vi så vidt hilser på naboene våre. Det minste de kunne gjort var å ringe i forkant, slik at man hadde rukket å sette frem noen småkaker og ei litta kaffetår.

Men nok om det. La oss ikke surre rundt grøten lenger.

Jeg hadde ingen klar plan med hvem som skulle stikke av med min kjære xbox, men det måtte bli noen som gav meg godfølelsen. Vil jeg virkelig at min hvite gudinne skal sendes av gårde til et ikke-spesifisert land til en eller annen navnløs fetter? No sir. Ei heller til de som sier de samler på konsoller og at denne vil passe fint inn i den enorme samlingen. Jeg tror ikke alle forstår at dette faktisk er viktig for meg, det er ikke som å kaste fra seg et par med ulekre tennissokker. Enn hvor nerdete det høres ut, så er det jo faktisk snakk om en liten bit av hjertet her.

Derfor visste jeg med en gang hvem vinneren måtte bli, fra det øyeblikket jeg så e-posten fra ham. Han ga meg ikke den lengste eller vakreste beretning i den enorme mengden besvarelser, men det var heller ikke nødvendig. Jeg visste umiddelbart at jeg hadde funnet en nytt hjem for min hvitkledde prinsesse. Vi er på sett og vis venner, selv om jeg aldri har møtt ham før. Vi har så vidt chattet og utvekslet en og annen kommentar her på bloggen tidligere. Han virker som en lun type og en bra familiefar, og bare DET er jo verdt en premie i seg ;)

For noen uker siden skjedde det ufattelig tragiske, da huset hans brant ned og tok med seg alt familien eide i flammene. De ble blant annet nødt til å be om hjelp fra venner og bekjente for å stable seg på plass igjen. Da jeg fikk høre om dette, skrev jeg på wallen hans at dersom det ble kronerulling, så ble jeg gladelig med på det. Vel, Jan Erik, jeg vet det ikke er mye, men om noen fortjener en liten oppmuntring i hverdagen, så er det deg.

Stay strong, brother!

/high five

Dobbel giveaway!

Vinneren av Turtles-effekter er kåret, og en annen heldiggris vil stikke av med en av mine aller kjæreste eiendeler! Det er tid for gavedryss.

Giveaway nr. 1

Først og fremst, la oss starte med Turtles-effekter. Her ble det litt kluss i kommunikasjonen, så det viser seg at premien jeg trodde jeg kunne lodde bort, faktisk var de Turtles-effektene jeg selv mottok. Men jeg er en mann av mitt ord og derfor pakker jeg sammen alt jeg fikk i posten* etter beste evne og sender det i samlet boks til en heldig vinner.

(* med unntak av Fight Gear-effektene som plutten allerede har tatt inn under sine vinger og klistremerkene som er limt fast til laptopen ;))

Vinneren av Turtles-effekter

Det var ingen lett sak å plukke ut kun én vinner her, men jeg er en sucker for gode historier og da var det én person som stakk seg ut i særlig grad. Vinneren av Turtles-effekter er derfor ingen ringere enn… *trommevirvel*

Silje Berntsen!

Og her er hvorfor. Silje, take it away:

"Guttungen min på 5 år er allerede helfrelst Turtles-fan, I likhet med sin mor :P For 3 år siden var jeg på fylletur på danskebåten med studentene fra Høgskolen, og mens mine medstudenter brukte alle pengene på røyk, sprit og snus, brukte jeg mine siste slanter på en kjempekul Donatello actionfigur! Og gjett hva: Spriten, og røyken til vennene mine er forlengst forduftet - mens Donatello består! ;) Nå er guttungen endelig gammel nok til å få låne lekene til mamma, men vi hadde helt klart blitt glade for å utvide "samlingen" vår :P Å bli voksen er obligatorisk, men å vokse opp er valgfritt! ;)"

Jeg digger historien og gratulerer Silje og sønnen så mye med Turtles-effekter :D

Giveaway nr. 2!

Men nå… over til dagens gulrot, selve rosinen i pølsa. Bonusgaven som går ut til en vaskeekte gris, av typen heldig. Jeg har nemlig bestemt at jeg skal gi bort noe av det jeg holder aller kjærest av alle mine materielle goder. Jeg klarer nesten ikke å ta ordene i min munn engang, men okei, jeg har lovet det.

Jeg gir bort min høyt elskede Xbox 360!

[gallery type="rectangular" ids="4799,4800,4801"]

Hvorfor gjør jeg dette? Jeg har lenge hatt en fascinasjon for "random acts of kindness", altså folk som gjør hyggelige ting for andre, bare for å være trivelige. Lenge har jeg tenkt på at jeg en vakker dag har lyst til å gi bort noe av faktisk verdi til noen jeg ikke kjenner og da ideen om å gi bort min kjære, vakre, elskede Xbox dukket opp i hodet, var det ingen vei tilbake. Dessuten ønsker jeg å ta en pause fra tv-spill for å investere tid i å prøve helt nye hobbyer, slik som f. eks. fluebinding og bygging av modellfly i plast. Nuff said.

Hvordan kan du stikke av med min xbox?

Enkelt! Jeg har lagt ut xboxen på finn.no og der ligger det en vakker liten historie om min kjære kompanjong, samt instruksjoner for hva du skal gjøre. Det er ikke noe skummelt altså, jeg lover. Alt jeg ønsker er å vite hvorfor du synes du fortjener å vinne maskinen, enten for deg selv eller noen du kjenner.

Send i vei og lykke til!

Klikk deg inn på annonsen her:

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=42349146

Klikk gjerne på "like" og del denne saken med gode venner, for i denne karma-runddansen jeg har satt i gang nå, vet man aldri hva som kommer tilbake og prikker en på skulderen ;)

Ønsker deg en fortsatt knakende fin dag!

Og ikke minst…

/high five!

High five, kompis!

Skjeggnissen er kåret!

Mange herrrlige bidrag kom inn i konkurransen om å vinne en barbermaskin fra Braun, men som vår kloke venn E-type så fint sier det: There can be only one. Og selv om min pappablogg er romslig på hjerterom, så har vi nok bare plass til én skjeggnisse.

The chosen one.

Hvordan ble vinneren kåret?

For at det skulle være noen slags rettferdighet over denne konkurransen, ble jeg nødt til å kalle inn ekstern hjelp. Derfor kalte jeg inn min kjærestes søsters kjæreste og han fikk en kaffekopp for arbeidet. Bildene ble møysommelig gransket og alle skjeggnissene vurdert i tur og orden. Etter noen minutters grubling falt hammeren og dommen var klar.

Så hvem vinner Braun Series 5 550cc barbermaskin??

Årets skjeggnisse er:

bildet er innsendt av @hetta24

Denne brunstige bamsen av en mann kan glede seg til en helt ny verden innen barberingsopplevelser med sin spitter nye barbermaskin fra Braun! Pappahjerte er enig med juryven (aka Steffen) og mener absolutt at det trengs en skikkelig barbermaskin for å gå løs på dette skjegget. Vi setter Braun på jobben og håper du blir fornøyd med barbermaskinen, mister! Grattis :)

/high fiveFølg @pappahjerte på Instagram