hits

Hipp hurra for "spis så mye is du vil"-dagen!

17.05.2018 - 16:16 2 kommentarer

Ja, for det er vel det det handler om? Å spise så mye is som overhodet mulig?

Til vanlig er vi foreldre strenge og kjipe på kostholdet, men i dag er det fullt is-anarki. Så hiv innpå mens du kan, for i morgen er det et helt år til neste gang ;-)

Dette gjelder for øvrig for oss voksne også. For hvis man først har klart å komme seg inn i dressen eller bunaden i dag tidlig, er det jo et helt år til neste gang!

Det synes jeg fortjener å feires med en is. Eller to. Eller tre ;-)

cof

cof

sdr

bty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ Hipp hipp hurra!!

2 kommentarer

Linda

18.05.2018 kl.08:53

Ikke for å være partypooper, men jeg syns is har blitt så DYRT. 25 kr kostet det for en kroneis på skolens arrangement i år, og 20 for en pinneis. Skjønner jo det må koste det, for at FAU som arrangerer skal tjene noe. Men at det er så dyrt på butikkene i utgangspunktet er irriterende... Vi er 5 stk i familien, så det ble èn is pr. stk gitt. Alle ville ha kroneis, så 'svusj* der var 125 kr borte. Barna hadde sikkert spist mange flere om de fikk lov, men det har vi rett og slett ikke råd til.

Pappahjerte

18.05.2018 kl.11:57

Vet ikke om det er et alderdomstegn eller ikke, men er litt enig med deg. Tok meg i å klage over at en liten kopp med filterkaffe kostet 30 kr, men turte ikke si noe da jeg antok at det var gretten gammel gubbe-syndromet som snakket x-)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere