hits

Live fra Melodi Grand Prix!

Gooood lørdag! Det er duket for festkveld med den norske finalen i Melodi Grand Prix!

Som ivrig MGP-fantast klarer jeg selvfølgelig ikke å la dette gå upaktet hen, men kjører live-blogging fra hele kalaset.

Terningkast, omtaler, sleivspark og festivitas, dette blir ball. Så finn frem bobler og boa og gjør deg klar for fest - nü kör vi!

* Blogginnlegget oppdateres kontinuerlig utover kvelden *


 

19.56: Den norske finalen i Melodi Grand Prix / Eurovision er i gang! Og vi starter like greit med et supercheezy potpurri av MGP-hits. Dette kan vi like! :-D

19.58: Digresjon: Alltid irritert meg når folk fjaser med "My hard is yours" av Didrik Solli-Tangen. Jeg mener, ingen har gitt Celine Dion tyn for å synge "I believe thatch the heart does go on". Litt rettferdighet er alt jeg etterspør.

20.01: Hva skjer med de greiene her da, Kåre Magnus? x-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20.06: Melodi nr. 1: Stella & Alexandra - You got me
Men i helsike?! Det her er jo MGP-greatness rett fra startblokka! Å søren, hva gjør jeg nå da?! Kan jo ikke rulle seksern på første låta. Eller..? Dette svinger, Stella gir sånn rå Beyoncé-vibb, sceneshowet er moro, energien er ekte og publikummet elsker det. Og vet du hva? Det gjør jeg også. Dette tror jeg kan slå an internasjonalt også. Nei føkk it, jeg ruller seksern!

Dice showing 1, 2, 3, 4, 5, and 6 dots isolated on white.
 

20.14: Melodi nr. 2: Aleksander Walmann - Talk to the hand
Aleksander er stødig som fjell og koser seg like mye på scenen som jeg gjør her i sofakroken. Snakk om rett mann i rett jobb. Aleksander, altså. Sangen svinger og jeg får litt sånn Justin Timberlake-feeling over det. Man får liksom lyst til å danse, selv om man hater å danse. En solid hit som fortjener å bli spilt ihjel på radio i hele sommer. Hadde det ikke vært for at damene slo ballen ut av parken på første låt, hadde dette vært favoritten til nå.

Dice showing 1, 2, 3, 4, 5, and 6 dots isolated on white.
 

20.15: Ny sang allerede??? Skal si ting går fortere her enn i Hver gang vi møtes ;-) Rekker ikke brekke meg en eneste pistasjenøtt ;-)


20.21: Melodi nr. 3: Ida Maria - Scandilove
Sang hun: "I can be the cooler, I can be the diaper"?. Uansett, bleie eller ei, jeg liker det. Beinhardt å starte blant publikum og bli båret til scenen mens du fortsetter å synge. Bonuspoeng.  Dette er absolutt såpass rart jeg håper og forventer at innslag i MGP skal være. Jeg mener, den dressen. Den er jo som skapt for de norske curling-gutta! Ida Maria er rå og sangen har absolutt en herlig allsang-faktor i refrenget, men sånn alt i alt savner jeg litt. Vet ikke helt hva. Hun legger igjen rundt 40 000 kalorier på scenen og får for det, men sangen gir meg bare akkurat ikke nok danselyst til at jeg forlater sofaen. Men det er på grensa.

Dice showing 1, 2, 3, 4, 5, and 6 dots isolated on white.
 

20.21: Melodi nr. 4: Nicoline - Light me up
Nicoline..? Er det ikke Mariann Thomassen fra Surferosa? Wætt? Men okei, uansett. Fin radiohit, men ikke sånn kjempemye mer enn det for min del. Føler ikke helt den greatnessen jeg er ute etter. Kommer nok til å mase mye om "MGP-greatness" i kveld, så får forklare det begrepet ytterligere senere. For nå får vi lande på at dette er en fin låt, men ikke helt min kopp for å komme til topps i akkurat denne konkurransen.

Dice showing 1, 2, 3, 4, 5, and 6 dots isolated on white.
 

20.27: Anne i kommentarfeltet har etterspurt en kommentar om barten til Kåre Magnus. Jeg vet ikke om det er så mye å si egentlig, for alle kan jo se at det er to skogssnegler som barker sammen som to konkurrerende hanner i en flokk, der den vinnende parten får parre seg med resten av skjegget.

20.31: Melodi nr. 5: Tom Hugo - I like, I like, I like
Tidligere nevnte Justin Timberlake-faktor er tilbake. Med renter! Dette er så Timberlake at Tom Hugo selv ligner på JT selv. Pen mann, fin sang, høy allsang/alldans-faktor, men litt repetitivt for min del. Ender liksom med å loope refrenget litt mye og føler jeg savner litt sjel. Det blir veldig kommerst, dette. Fin sang, til tross, føler vi må litt mer dybde om vi skal klare å knive internasjonalt.

Dice showing 1, 2, 3, 4, 5, and 6 dots isolated on white.
 

20.40: Melodi nr. 6: Charla K - Stop the music
Hyllesten til Per Gessle i introduksjonen legger grunnlaget for noe virkelig stort. Jeg fylles med forventning og glede. Nå kommer det noe stort her. Nå skjer det. Men så.. Njæ. Jeg synes dette blir litt platt. Jeg får liksom ikke taket på om det er en ballade eller hva det er for noe. Etter en festforestilling så langt, legger denne seg på et mellomnivå som er verken fugl eller fisk. Rett og slett litt kjedelig. Synes ikke det er noen kjempeprestasjon vokalt heller, så her må jeg dessverre være litt vanskelig og bevege meg ned på terningens nedre skala.

Dice showing 1, 2, 3, 4, 5, and 6 dots isolated on white.
 

20.44: Melodi nr. 7: Alejandro Fuentes -  Tengo otra
Asså, en typisk sommerlåt som går på spansk, bare der er jeg fengslet. Dette låter veldig som en slags hybrid av de siste års hiter fra artiser som Ricky Martin og Jennifer Lopez. Om noe, høres den til tider veldig ut som "Amor amor amor" av sistnevnte. Samme det, jeg trodde ikke en spansk sommersnert skulle klare å lande på noe mindre enn en femmer, men jeg.. jeg mangler litt sjel, altså. Det er fint, det låter flott, men det er veldig generisk hva gjelder slike musikkproduksjoner fra de siste årene. Det selger, det svinger, det funker, men jeg synes ikke denne låta byr på noe nytt. Dessverre. Jeg hadde gledet meg betraktelig mer enn hva låta leverer.

Dice showing 1, 2, 3, 4, 5, and 6 dots isolated on white.
 

20.52: Melodi nr. 8: Vidar Villa - Moren din
Umiddelbart doble bonuspoeng for trompetene. Trompetene funker! Vidar og muttern, derimot.. Mulig jeg sliter med å se forbi den banalt teite teksten, men sangen har jo en slags likbarhet over seg. Føles kanskje mer som "Allsang på grensen"-materiale enn MGP, men igjen, det er mulig det er teksten som gjør det. Men jeg synes ikke dette holder, altså. Send gjerne trompetene, de kan gjøre det stort, men sangen som helhet blir litt for studentuka for min del.

Dice showing 1, 2, 3, 4, 5, and 6 dots isolated on white.
 

20.53: Sukk, Mørland og Scarlett - det var sangen sin, det. DER snakker vi MGP-greatness for alle penga.

21.00: Melodi nr. 9: Rebecca - Who we are
Endelig en kraftballade, det var på tide. Her er det absolutt innslag av MGP-greatness og innspillene fra Mørland kjennes ganske tydelig. Men det biter seg liksom ikke fast i sjela og river løs en bit av hjertet. Og det er problemet med ballader. Det må sitte 100% ellers blir det litt kjedelig. Og jeg synes kanskje det ble litt lite kjøtt på beinet her. Men fint da. Bare ikke så mye mer.

Dice showing 1, 2, 3, 4, 5, and 6 dots isolated on white.
 

21.04: Melodi nr. 10: Aleksander Rybak - That´s how you write a song
En sang som egentlig er en oppskrift på hvordan man lager en sang? Dette er rart. Tidenes høyeste fallhøyde for Rybak, som i beste "hoppe etter Wirkola"-stil, hopper etter seg selv. Opptre etter Rybak, det burde vært et uttrykk. Men ja, sangen. Justin Timberlake-faktoren er tilbake for tredje gang i kveld og også denne gangen funker det sånn midt-på-treet. Men fela er tilbake da, så låta har en definitiv X-faktor. Men er det sånn man skriver en sang da, Rybak? Ååååh, også jeg som fortsatt elsker deg for Fairytale og tidenes mest uforglemmelige aften. Men dette funker ikke for meg. Men plusspoeng for fela.

Dice showing 1, 2, 3, 4, 5, and 6 dots isolated on white.
 

21.08: Oppsummeringen så langt bekrefter at det jeg har følt fra start fortsatt stemmer: Sang nummer 1 er min definitive favoritt. Med et hestehode! Her går vi for girlpower og SMS 1 :-D

21.17: Det er så herlig kleint med de utenlandske dommerne - klassisk MGP :-) Men det gir den gode følelsen av europeisk forbrødring over landegrensene og akkurat den nostalgiske gleden jeg husker fra barndommen. Sitte oppe sent om kvelden og høre fra hele Europa. Nesten litt magisk :)

21.20: 12 poeng til han israelske duden som brukte anledningen til å selge inn boka si :-D

21.28: Flashmob er aldri feil! Men hey.. Jeg har glemt noe!! Teo skal ha sin tradisjonelle dentastix, slik vi alltid gjør det her på live-blogg :-D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

21.38: Bra finaleheat. Føles riktig. Pluss minus.

21.41: Men i all verden! Min dobbeltgjenger sitter i salen!! Han har riktignok skjegg og greier, men jeg ser deg nok, O ukjente tvillingbror. Se bare her, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

21.45: Årets TV-øyeblikk, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

21.51: Begge favorittene mine røyk :-( Enten er ikke min finger på MGP-pulsen i år eller så kvalifiserer dette til fakkeltog og underskriftskampanje i morgen. Oh well, lykke til til de to gullfinalistene!!

GULLFINALE!
I gullfinalen vurderes finalistene på nytt i nytt lys og med nye ark. Og fargestifter.


21.58: Finalist 1: Rebecca - Who we are
Hmmm... Det er jo faktisk en god dose MGP-greatness her. Ikke kjempemasse, men endel. Også masse konfetti a gitt. Jeg er en tøs for konfetti. Liker denne bedre nå. Kan godt vinne.

21.59: Karoline Krüger har visst glemt å bli eldre siden 1988. Spesielt.

22.01: Mens vi ventet på Rybak, ble jeg sittende å se på denne. Dette damper av greatness. Så veldig mye av det. Johnny Logan, altså <3

22.04: Finalist 2: Aleksander Rybak - That´s how you write a song
Jeg beklager altså, men jeg liker ikke denne sangen jeg. Det må være lov. Jeg kan ta feil. Kanskje er dette akkurat det Europa har ventet på. Jeg har tatt feil før jeg. Husker blant annet at jeg i 2007 spådde at interessen for Facebook kom til å dø ut i løpet av et halvår. Det var jo.. ikke helt riktig.

22.05: Av det lille innslaget vi fikk se underveis, må jeg si at jeg holder en knapp på Danmark. Det der virket som en enorm bøtte med pompøs, klisjéfylt og klissete MGP-greatness i store mengder. Jeg. Har. Trua.

22.10: Innser at jeg er litt surpung nå, men jeg får liksom aldri helt taket på fjorårets vinner. Tror jeg er litt for glad i MGP-greatnessen jeg har nevnt en.. tja.. 3-400 ganger i kveld x-)

VINNER - ALEXANDER RYBAK!!

22.14: Nei dæven. Det hadde jeg aldri trodd. Fyttikatta, men så moro! De europeiske juryene holdt jo denne høyt, så det er bra. Vi heier på Rybak og krysser fingrene for nok en festkveld a la 2009. Det gledes!

GRATULERER MED DAGEN, ALEXANDER RYBAK!

...og takk for følget til alle som fulgte med på denne merkelige reisen i kveld <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

/ HAAAAAAAI FAIV!

94 kommentarer

Let's do this. Husk Dentastix, min spons. Nydelig kjør vi!!!

Yes, Dentastix er bænkers! Fortsatt ikke sponsa, haha! :)
Nu kör vi!

Nu ikke nydelig....

Halla! Så hyggelig at du er med i kveld også :-D

Første 6...enig med deg sååå bra💕

Yes! Så bra! Var litt redd for at jeg var litt i overkant positiv her, men den traff meg hardt på første forsøk. Sånt skal jo premieres :-D

Her kommer jeg til å slite...6 på nr 2 også 🤣🤣

Jeg er ikke helt enig altså. Den første sangen var helt grei, men ikke mer enn en sterk 4.

Sang nr 2 derimot, helt klart 6.

Ja jo, men da er vi ikke helt uenig. Sang nummer 2 er sterk. Kan godt vinne for min del :)

Neineinei, sang nr 3 terningkast 2!

Ida Maria er ikke min favoritt.. 2'er fra meg :)

2´er er strengt asså. Hun er ikke min favoritt til vanlig heller, men dette synes jeg var gøy.

Heeelt enig i sang nr 1, men sang nr 2 er ikke mer enn ett terningkast 3 her i gården🙊

Ida Maria..? Gjevt av deg å gi en av konkurrentene dine en sekser, haha!

NR 3.....NEI!!!! terningkast 2. Går jo så fort! Rekker ikke drikke engang 😪

Hahaha! Jeg landet på en firer, men begynte å svette underveis x-)

Nei, nei, nei... sang 3 var slitsom både med prikker og melodien/teksten...

Jeg savner en kommentar om barten til Kåre Magnus ;-)

Jeg liker også ida maria sin låt, men måtte høre den 4-5 ganger før jeg likte den. Mannen hører en del på den. Teksten er humoristisk og stilen passer forsåvidt inn i mgp, men jeg tror ikke den vinner, og jeg vil mye heller ha nr 2 uansett.

Omg, fikk umiddelbart vibber av Justin Timberlake sin Can't stop the feeling av låt nr 5 altså🤔😅

Hahaha, DER er vi helt 100% enige ;-)

Boyband....litt usikker, jadda ,tror I Like, I Like ,I Like it ...skikkelig GP låt. 5

Hva? Er vi uenige? Bergliot, hva er det som skjer med oss? x-)

Justin Timberlake møter 70 talls disko. Dette kan slå ann i mgp verden! Sterk 5 fra meg :-)

Å gudbedre - noen har forsett seg på svenskenes bidrag i fjor!

Haha, godt poeng. Men den sangen har unektelig en god dose MGP-greatness i seg. Følte det manglet litt i den norske videreføringen ;)

Ingenting med innlegget å gjøre, men se her.... https://www.brittibyn.no/butikk/dekor/albert-hvitt-skall-4/ Det må jo være «Albert» (fra bruktbutikken), du har på bordet 😂😂😂

Hahaha! Og tenk at jeg kjøpte de der for 20 kr stykket på bruktbutikken :-D Elsker de fuglene der.

Nei nei og atter nei, låt nr 6 gir meg ikke den følelsen en mgp sang skal altså🙄 søt jente, men låta var for kjedelig for meg😅 terningkast 2🙈

Der er vi faktisk 100% enige. Igjen! Herregud, se på min omtale, det er som om jeg kopierer deg her, haha!

Fikk sånn Basic instinct følelse her.....ref sitter på krakk i starten😫🤣🤣 sangen...3

Haha! Tar referansen. Det klippet der var vel portalen inn i voksenlivet for alle fra min generasjon x-)

Jeg kjenner at jeg ikke helt klarer å digge tanken på å sende en spansk låt til eurovision.

Ikke særlig inhabil, men jeg håpte virkelig en kristiansander skulle stikke av med seieren! Spesielt kanskje alejandro som bor rett bort i gata her. Men jeg tror ikke det er en sjanse i det hele tatt. Skuffet.. han er så flink til å synge på norsk, så tror han hadde vært tjent på å gjøre det i kveld..

Nei, så kult! Synes det spanske funker, men låta er litt for enkelt produsert. Spørru meg.

For platt igjen altså🙊 Og jeg irriterer meg grønn når jeg ikke skjønner hva dem synger😂 Svak for de spanske rytmene så litt dansefot ble det😆Terningkast 3

Hahaha! Lå og vippet mellom 3 og 4, men endte på fire fordi det tross alt er ganske fint. Og jeg kan 7-9 ord på spansk, hvorav "Tengo" er et av dem ;)

Vidar......VIRKELIG har ALDRI muta en sang. 1 🙈

Låt nr 8 starter lovende, men taper seg med en gang vokalen starter. Ikke fordi han synger dårlig, for det gjør han ikke, men fordi det ble så brå overgang til danseband. Den tok seg dog opp igjen i løpet av fremføringen, og ender på en 4.

Dessverre tror jeg ikke en humorlåt på norsk vil klare å vinne i eurovision, da mer en 90% av de som ser på ikke får med seg humoren.

Nr 8 var en sang som får deg til å ville gjemme deg bak puta for det er sååå kleint😂 Funker i bakgrunn på radioen der man slaver på kjøkkenet, men IKKE som mgp vinner😂 Terningkast 1

Vi kan virkelig ikke sende Vidar videre. Se for deg å ikke kunne norsk og høre noen synge surt på et språk du ikke forstår 😳🙄🙆🏽‍♀️ Dette var labert

Enighet. Det går faktisk ikke. Tar ikke konkurransen på alvor og føles som et morsomt studentbidrag, men ikke veldig mye mer.

Låt nummer 9 😍🙌🏼 Stemme som gir ståpels, flott ballade med klassisk Eurovisionpreg OG vindmaskina til Carola 😂😂 en klar vinner for meg ☺️

Titten tei funker ikke her.... nei blir sang nr2 for meg.....eller 1....eller 2... blir 2🤣

Nr 9 var gåsehud av stemmen, men når kkke helt opp! Skriver ikke mer og sier meg enig med deg denne gangen jeg da😂

Haha! Vi to ass. Der har du teamet sitt :-D

Alexander Rybak. Låta kan nok passe i GrandPrix. Men egner seg best med øynene lukket. Forferdelig rotete sceneshow. Rett og slett litt slitsomt.

Alexander leverer til 6!!!

Oj, der var vi ganske uenige. Men det er lov det :) Da blir det SMS-duell frem mot finalen, haha!

Synd å si det, men "Moren din" er sykt fengende! :-D Men her holder vi en knapp på Rybak og han fikk to stemmer! :o)

Haha! Skal ikke se bortifra at den kan bli en folkefavoritt x-)
Ikke veldig glad i Vidar og muttern, men digger trompetene :)

Var i Spektrum når Rybak vant sist og da var han jo helt klar vinner! Tror ikke han er vinneren denne gangen altså🙈 Showet på scenen minner litt om Måns Zelmerlöw sitt med Hero🤔 Terningkast sterk 3'er😆

Haha, så kult! Jeg var ikke i spektrum, men på en fest som jeg ikke tror jeg kan gjenfortelle noe fra, uten å måtte ha 18-årsgrense på kommentarfeltet, haha. Men la oss bare forsiktig antyde at Rybaks suksess resulterte i hodepinetabletter dagen derpå x-)

Silje Naustdal

Silje Naustdal

synes hele Grand prix har tapt seg, og er helt enig i sangen til Vidar Viljar..merkelig tekst, passer beder på russe treff en Grand prix.

Syntes det i grunn er veldig rart at andre land skal ha noe å si om hvem vi sender videre 🧐

Enighet. Det har Christina hengt seg helt opp i også x-)
Vi satser på at rettferdigheten seirer til slutt :)

Den søte damen som ble overrasket på døren da, sier bare hællemåne jæ asså😍😂

Jeg håper virkelig du også har fått tulipaner og sang fremført som takk for MGP støtte år på år 💐

Hahahaha! Å shit, det hadde vært no :-D
Sender umiddelbart klagemail til Nrk og forventer flash mob på døra i 2019 x-)

De fire som gikk videre kommer ikke som noen overraskelse😊 Vel fortjent, nå blir det så spennende🙈

Dette var akkurat de jeg trodde skulle gå videre. Så nå håper jeg på Aleksander og Aleksander i gullduel. Eventuelt Rybak mot Stella og Alexandra

Danmarks kandidat var jo kjempe bra! Tror de har en god sjanse i år!

JA! Jeg veit!! Det noterte jeg meg også. DER snakker vi MGP-greatness! Fra det lille klippet vi så i hvert fall :)

Gikk på en skikkelig smell her......trodde det var pause tilsvarende Hver gang vi møtes 🙈😫NOT😪 gått glipp av det spennende jo....

Hahahaha!!! x-)
Åh Bergliot, you keep me young <3

Kan for øvrig nevne som en litt trivelig fun fact at Bergliot sto på lista mi over navn da førstemann kom til verden. Frem til han viste seg at han var en gutt (vi ville ikke vite i forkant). Så vet du det :-)

Men hva i alle dager?!?😟 De to jeg håpet på er ikke videre😅 Ja, hva skal man heie på nå da?🤔

Hahaha! Seriøst. Det her er "fake news". Du skriver ordrett det jeg tenker hver gang x-)

Da vant jeg sms duellen da😂

Hahaha! Det var 5 kroner jeg aldri får se igjen x-)

Låt nr 9 er bra den altså, men holder her en knapp på Rybak👍🤞

Men Danmark ja, de kan bli skumle. Den hørtes j..... bra ut det lille vi fikk se😀

Oh. Yes. Lov å begynne å heie på Danmark allerede? x-)

Holder en ekstra knapp på Rebecca, for jeg tror ikke Europa tåler en runde til med Rybak 😉😂 Og hun har nydelig stemme 🎤🎵🎵

Enighet. Intet mindre. Synes ikke Rybak-låta funker. Er for glad i Fairytale til at jeg klarer å like dette.

Haha, ler meg nesten ihjel😂 Du och jag, Peter😂 Nå sitter jeg her som en litt furt tass på fire år med sippeleppe😆 Men da må jeg nesten hive meg på toget til Rybak altså😅

Den dobbeltgjengeren la jeg også merke til! «Men Pappahjerte skulle jo sitte i sofaen og live-blogge🤯» WOW!

Du kan seriøst IKKJE gi Ida Maria en firer?!! Måtte gå ut av rommet/holde for øran under hele opptredenen for det var jo så grusomt og falskt at det var uutholdelig. Dama er for all del kul, men meget takknemlig for at ho ikkje kom videre. (ps litt på etterskudd)

VIRKELIG!!!! Barnemishandling 🙈 godt Plutten kom da🤣

Hæ? Det er jo nydelig <3
Men men, plutten er ikke helt feil, det heller :-P
Men hva skal vi live-blogge om nå da?!
Paradise Hotel føles liksom ikke helt riktig, haha!

Skuffaaaa :(((

Enig, men.. kanskje den vokser på oss? Vi satser på det. Kanskje de europeiske juryene hørte noe vi ikke fikk med oss? Vi satser på 2009-stemning i mai :-D

Han synger jo bare de samme tre setningene om igjen og om igjen.. Tror nok ikke det blir Rybak-feber denne gangen dessverre. Men så er jeg heller ingen mgp-ekspert :p til og med mannen heia på Rebecca på slutten ;D

Ingen feber på meg, så langt. Og jeg husker veldig godt første gang jeg hørte fairytale. FØRSTE lytt og jeg ropte ut: "Det der! DET er en vinnerlåt!" Jeg elsket den fra første sekund og den hadde så ekstremt mye ved seg. Denne gangen føler jeg liksom ikke det. Ikke i nærheten. Men men, vi får håpe at vi tar feil, Lena :)

Takk for følget i kveld :)
/haifai!

Takk for en fin kveld😊 Da er det bare å telle ned dagene til finalen😅 Og ikke minst finne seg ei låt man skal heie på😂

Takk det samme! Ja dæffen, nå begynner den egentlige jakten ;-) Det gledes! Sees i mai :-D

Jeg har i hvertfall en idé til et viktig blogginnlegg,der jeg virkelig kan bidra og om noe jeg brenner for👍fin kveld videre 😊

Neste år synes jeg vi burde sitte i den norske juryen. Det hadde vært no :-D

HEIA EIDSVOLL!!! ☀️

Skikkelig glad-låt!

Tror du mobilen min blåste opp når du postet bildet av meg? haha! Sykt morsomt. Rebecca er forsovet søsteren min, så var en helt soleklart vinner her i kveld, og hun endte på andre ;)

Hahahaha!! Dette er fantastisk. Fan. Tastisk. Si ifra hvis du noensinne skulle være klar for å danne en super-duo og ta landet med storm, ikke helt ulikt Marcus & Martinus. Bare litt eldre. Og kjekkere ;-)
/highfive, brodern!

Jeg heiet på You got me og Thats how you write a song.

Ganske fornøyd med vinneren.

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram